Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skąd pieniądze

Jestem w ciąży, potrzebuję pieniędzy, skąd można dostać?

Polecane posty

Gość gość
po prostu ręce i cycki opadają po tym co przeczytałam.. Kobieta prosiła o pomoc a wy ją zjechaliście z góry na dół.. Po pierwsze co to kogo obchodzi czy ktoś ma 1 dziecko czy 2-kę czy cała gromadkę.. Po drugie jeżeli już się przytrafiło dziecko to się należy cieszyć bo nie każdy może mieć.. a po trzecie fora są zakładane po to żeby pomóc , jakiejś rady udzielić a nie krytykować bo nikt nie jest idealny i ciekawe gdyby ktoś z was znalazł się w takiej sytuacji i czytał te okropne komentarze.. na pewno wesoło by wam nie było ;/ powoli tracę wiarę w ludzi bo nawet pomóc nie potrafią tylko najlepiej krytykować drugą osobę...

Gość gość
wiesz cieszyc z czego??ze nie ma na chleb i zaraz na jedzenie dla malego ?

Gość gość
Ludzie rzygac mi się wami chce. Dziewczyna ma problem zwróciła się do was o poradę a nie o ocenę. Pisanie jaka to ona jest "nieodpowiedzialna" w niczym tu nie pomoże. Faktycznie będzie wam ciężko ale trzymam kciuki że dacie sobie radę. a po pomoc najlepiej udac się do pomocy społecznej chociaż tam to nic nie wiadomo.

Gość gość
Jest w naszym kościele taka skrzynka, do której wrzuca się pieniądze dla ubogich. Radko bywam w kościele, ale jak już jestem, to zawsze tam cokolwiek wrzucam (chociaż 20 zł - ale za to zawsze). Może pójdź do księdza w swojej parafii i on może chociaż minimalnie, ale może będzie Ci mógł pomóc.

Gość gość
i ty wierzysz w to że oni to dają na biednych? haha oni za to mieszkania kupują swoim konkubinom, samochody, a nie dają na biednych. Chcesz pomóc biednym to daj im bezpośrednio, a nie przez księzy pośredników

Gość pablovvv
Na dniach załatwiałem pożyczkę i pozytywną decyzję dostałem w przeciągu 12 godzin. Takie podejście do sprawy to ja lubię. Pieniądze były mi potrzebne, bo synowi się wyjazd na obóz sportowy zbliża, a to niestety kosztuje ekstra. Co do pożyczki to znalazłem dopasowaną, rozsądną ofertę na stronie http://odpowiedniapozyczka.pl. Mają tu chyba z kilkanaście ofert od różnych firm, w tym wiele to kojarzę z reklam telewizyjnych.

Gość gość
Witam. Polecam dobry polski serwis do zarabiania w internecie. Po rejestracji trzeba wykonywać różne płatne zadania - są to m.in. ankiety, klikanie w reklamy, rejestrowanie się na różne strony - za co otrzymujemy kasę na konto. Jest to polska sprawdzona strona działająca od kilku lat, a wypłacają już po uzbieraniu 10 zł!!! nie jest to wcale takie trudne, szczególnie jak ktoś ma zmienne IP (np. Multimedia ma zmienne) i dostęp do różnych adresów mailowych znajomych, rodziny itp. Po zmianie IP można te same zadania wykonywać nawet kilka razy dziennie lub częściej- wtedy szybciej zarobimy. A zmienić można np. poprzez zrestartowanie modemu lub innymi sposobami (np. wpisując odpowiednie komendy do paska poleceń). Naprawdę super sprawa i łatwy sposób na dorobienie, a serwis ma dobre opinie. https://www.kubigo.pl/profil/zarejestruj-sie/ id/46658/code/942424e9a2e0436/

Gość gość
Bazuenka. Buahahaha. Przeczytaj najpiere zamiast pisac. Drugie dziecko nie bylo planowane.

Gość Aguuulak
Wszyscy tacy mądrzy ale gdybyście wy mieli taką sytuację to ciekawe..połowa by zabiła własne dzecko bo im nie po drodze....żałosne. To ciekawe co powiecie na to. Mam 26 lat i problemy zdrowotne które sprawiają że na zajście w ciążę miałam jakieś 10 miesięcy. Potem musiała bym na zawsze zrezygnować z planowania własnego dziecka bo ciąża by mnie ZABIŁA. Wczesniej mieliśmy własną firmę i już wyszliśmy na prostą więc zaczęliśmy się starać o dziecko. Nic z tego przez kilka miesięcy i teraz kiedy okazało się że musimy zamknąć firmę i ja ani mój mąż nie mamy pracy co?! Oczywiście jestem w ciąży. Wyczekanej i jedynej w moim życiu ale? No właśnie nie mam pracy,a kto przyjmie do pracy dziewczynę której ciąża instantowo jest zagrożona ze względu na pewne czynniki fizyczne?! Kto wezmie do pracy dziewczynę która za dwa miesiące będzie musiała iść na zwolnienie? Ano nikt... i naprawdę te 200czy 300zl nie pomaga...bo mąż znajdzie pracę. A ja mimo tego że chciałbym pracować i mieć NORMALNĄ pensję to poprostu nie mogę. Ki ciekawe co waszym zadaniem ja powinnam zrobić. Pewnie zabić i siebie i rodzinę bo nie z naszej winy Teraz nas nie stać na dziecko