Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfaasfasdfdasdvzxvcvxcz

Boże ale w dzisiejszych czasach panuje nagonka na brzydkich ludzi.

Polecane posty

Nie dość, że większość z nich nigdy nie będzie mogła zaznać szczęścia to jeszcze się ich ciągle szykanuje, obraża i poniża :(

bo ludzie ktorzy to robia sa idiotami, a los sie kiedys odwroci i to oni beda brzydcy....

"bo ludzie ktorzy to robia sa idiotami, a los sie kiedys odwroci i to oni beda brzydcy...." watpie bo moze sie zestarzeja ale to normalna kolej zeczy kazdy sie zestarzeje tylko oni beda miec rodzine dzieci wnukow co ich kochaja a brzydcy kota albo psa i chorobe psychiczna

Gość tsgdcshjk33
teraz nagonka jest na wszystkich... na brzydkich, grubych, na samotne matki..... :O bez sensu

Gość dcdxfgvcrdgv
jest kult, urody, młodości, piękna ja np. nie jestem brzydka, a wszyscy by we mnie wyszukiwali wad np. wąskie usta, figura gruszki, itp. rozczłonkowanie na elementy pierwsze, a ogólnie jestem ładna, a przez to mam kompleksy

Gość G.o.ś.ć
Ludzie mało wartościowi, puści, którzy nie umieją osiągnąć lub nie osiągnęli w życiu nic, nie realizują się w żaden sposób i nie ważne czy piękni, czy nie czepiają się innych i często niewinnych. To ludzie, którzy mają ze sobą problem. To nic innego, jak zwierzęce zachowanie, ale zwierzęta usprawiedliwia instynkt przetrwania i to, że nie mają rozumu w przeciwieństwie do człowieka, który go ma ... no chyba jednak nie wszyscy, jak widać z tematu tego topiku.

" jak może się podobac komus taki koleś http://www.voila.pl/043/kefk4/?1 " Ja jestem od niego dużo brzydszy i co mam robić? Do tego mam małego... Świat jest popierdolony. Na chuja mnie tu sprowadziliście?

no tak, a kiedys zylo sie na rozowej chmurce, wszyscy byli dla siebie mili, jedli slodka legumine, byli jednakowo piekni, wydalali landrynki i pluszowe misie

Na świecie nigdy nie było i nie będzie żadnej sprawiedliwości. Jedni rodzą się wspaniali, mają wspaniałe życie i umierają. Inni rodzą się beznadziejni, wegetują całe życie wzdychając będąc pełnym żalu patrząc na tych wygranych i umierają. Tylko śmierć ich łączny. Dla jednych to smutny koniec, dla drugich utęskniona ulga i spokój.

"teraz nagonka jest na wszystkich... na brzydkich, grubych, na samotne matki..... bez sensu" Nagonka jest na wszystkich, ale poza tym, że na brzydkich to i na ładnych, złe są samotne matki i złe są te, co pragną męża. Złe są te co pracują (wyrodne!) i te co pracy nie mają (kury domowe). Źli są grubi i szczupli, a tych po środku nie ma, bo każdy jest za gruby, albo za chudy. Źli są ci co mają kasę i ci biedni. Dziś nagonka jest dosłownie na wszystkich i nikt nikomu nie dogodzi, każdy jest ten zły.

no tak.. los, karma, meczenstwo i skazancy. o my bezbronne lebiody!

czizas - kiedyś nie było internetu, nie było telewizji, ludzie mieli ograniczony dostęp do informacji i nie było niczego co miałoby wystarczający zasięg i siłę aby kreować wartości czy wmawiać ludziom co jest dobre czy złe. xxx xxx Taki przykład: 30 lat temu kobieta mogła penisa zobaczyć albo w jakiejś gazetce albo u żywego faceta. Dzisiaj widzi go np. w internecie, widzi silnego, postawnego mężczyznę z gigantycznym fallusem i takie tez tworzy sobie oczekiwania w głowie. xxx xxx Weźmy filmy czy reklamy. W reklamach szczęśliwe rodziny złożone z pięknych ludzi i dzieci. W filmach ci piękni wiodą szczęsliwe życie.

Ciekawe gdzie jest niby ta nagonka na ładnych, co ty pierdolisz? Świat kreuje piękno i młodość jako wartości najwyższe z możliwych.

czizas - kiedyś nie było internetu, nie było telewizji, ludzie mieli ograniczony dostęp do informacji i nie było niczego co miałoby wystarczający zasięg i siłę aby kreować wartości czy wmawiać ludziom co jest dobre czy złe." - nie bylo tez kanalizacji, lekow na wiele chorob, lodowek, ogrzewania, opieki dentystycznej i krzysztofa ibisza. cholera masz racje teraz jest do dupy!

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dziewczyna po awf... moze dasz swoje zdjecie do oceny co???? a facet ze zdjecia jest normalny zupełnie i moze sie podobac

Gość Brzydal facet
Dlatego obecnie brzydale przegrywają wiem po sobie, bo żadna mnie na związek nie chce mimo iż mam wiele dobrych cech rzadkich wśród obecnych facetów i jestem artystą to i tak jestem przegrańcem...

a ty zs sie nie smiej bo jestes zbyt sfrustrowany na takie fanaberie :)

Głupoty piszecie. Większość osób nie jest ładnych ale jednak układa sobie życie. Większość moich mniej atrakcyjnych koleżanek ma już partnera. Ile ja się naoglądam w pracy ciążówek, które są bardzo średnie ale przychodzą z kochającym mężem i drugim dzieciaczkiem. Zresztą wejdźcie na pierwszy z brzegu lokalny portal ślubny i pooglądajcie sobie zdjęcia par. Rzadko zdarza się, żeby oboje byli ładni.

Dałabym CI linka do fb ale wolę tego nie robić na kafe ;P

Gość sdvsdv
Skąd się biorą ludzie, którzy szykanują innych? :( Na podstawie czego? Chyba swojej własnej chorej wyobraźni. Coś sobie uroją i niszczą drugiego człowieka. Nie znając kompletnie. Akurat ci, których ja mam na myśli są na tyle obłudni, że jeszcze co niedzielę a nawet i częściej czas spędzają w kościele. A potem - jak ludzi skłócić, jak poniżyć, jak dobić. Dowartościowują się w ten sposób????!!! Najczęściej sami są strasznie zakompleksieni, nic im w życiu nie wyszło, a odwracają kota ogonem zasłaniając się i wybielając w jedynie sobie znany sposób :( Dla mnie to psychopaci.

Skoro jesteś taki brzydki to poszukaj sobie brzydkiej dziewczyny

Gość IMO12335
Brzydka też oczekuje Księcia Przystojniaka. ­ PS. I już Papużki Nierozłączki w temacie. :classic_cool:

Skoro brzydki facet oczekuje przeciętnej/atrakcyjnej partnerki a brzydka dziewczyna chce mieć przeciętnego/atrakcyjnego partnera to niby jak związek brzydki-brzydki miałby zaistnieć? Jedno brzydzi się drugiego, żadne nie jest zadowolone ze związku, oboje unikają bliskości, seksu ktory jest dla i jego i jej jedynie formą rozładowania seksualnego, zero namiętności, zero uczucia taki związek na zasadzie partnerstwa możnaby przecież stworzyć z osobą tej samej płci będąc kims heteroseksualnym. Bycie brzydkim to podobnie jak bycie skrajnie niepelnosprawnym jedno z najgorszych rzeczy jakie moga spotkac czloweika bo odbieraja mu szanse na "coś więcej" w życiu.