Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfaasfasdfdasdvzxvcvxcz

Boże ale w dzisiejszych czasach panuje nagonka na brzydkich ludzi.

Polecane posty

Gość zgorzkniały i nienasitny
tak cie suko cudza krzywda bawi? juz rozumiem twoje poczucie humoru i ppowiem wiecej, podoba mi sie pozartujemy dalej http://www.encyklopedia.obmawiamy.pl/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/75cf2_chlopiec-bez-rak.jpg zobacz co to za male gowno buahahaha nie ma rak a i nogi jakies koslawe buahahaha co za scierwo hahaha gorsze ode mnie bo ja mam nogi hahaha jest harmonia na pewno jej ojeciec to pedofil i rucha ja codziennie bo ta nie moze nic zrobic :D hahah

buahaha to chlopiec rzekomo a wyglada jak pedalowata dziewucha hahaha

poprawiona wersja zartu a'la kafeteria xxx tak cie suko cudza krzywda bawi? juz rozumiem twoje poczucie humoru i ppowiem wiecej, podoba mi sie pozartujemy dalej http://www.encyklopedia.obmawiamy.pl/wp-conte nt/plugins/wp-o-matic/cache/75cf2_chlopiec-bez-rak.jpg zobacz co to za male gowno buahahaha nie ma rak a i nogi jakies koslawe buahahaha co za scierwo hahaha gorsze ode mnie bo ja mam nogi hahaha jest harmonia na pewno JEGO ojeciec to pedofil i rucha GO codziennie bo ta nie moze nic zrobic hahah

http://4.bp.blogspot.com/_MCk3_EZbOa4/TFXOF9A9CtI/AAAAAAAAARI/74I9bgCl9No/s400/darfur-child.jpg xxx Buahaha a jemu co? Już wiem jak się czują atrakcyjni przy takim gównie jak ja :D Pewnie ta suka z poprzedniej strony od harmonii i poczucia humoru rozumie że to równowaga ja mam co jeść a jakies smieci w afryce nie :D hahahaha

Szkdoa ze atrakcyjni bezposrednio daja brzydalkom do zrozumienia ze sa bezwartosciowi a ja musze swoich harmonii w gorszy ode mnie szukac na obrazkach ale... moze jak spotkam gdzies jakiegos inwalide to go wysmieje i poskacze na okolo zeby wiedzial jakim jest smieciem? ja sie czuje jak kompletne dno kiedy widze pare atrakcyjnych ludzi wymieniajacymi sie czulosciami wiedzac ze mnie to nigdy nie spotka podobnie jak i inwalida bedzie do konca zycia inwalida :D albo jak spotkam matke z ułomnym dzieckiem to bede sie z niej smial i ja obrazal hahaha

z bedomnych tez moge sie nabijac! przeciez ja mam mieszkanie a oni nie! mam prace a oni nie maja jak spotkam jakiegos to powiem mu czym jest tak samo jak okazuja mi to atrakcyjni ludzie :D

Ta zartujaca sobie z poprzedniej strony szmana pewnie placze ze smiechu. Widzisz - mamy podobne poczucie humoru :D

Gość gvfdga
zgorzkniały i nienasitny Weź tabletkę. Ja pierdolę. Co za szambo. Twoja dusza to kloaka jakaś. Co ty sobie nawkręcałeś dziecioku. Boję się takich ludzi.

to nie wiesz szmato ze tylko piekni ludzie maja dusze? jak pewna suka na poprzedniej drodze napisala jestem stwordzony po to zeby stanowic harmonie z pieknem i dobrem

hahahahahhaa to nawet ja bylem ladniejszym dzieckiem (choc potwornie szpetnym) hahaa http://www.documentingreality.com/forum/attachments/f149/64473d1246536140-baby-born-bad-deformity-so-sad-oh-baby-3.jpg :D koleżanka z poprzedniej strony mnie wkręciła w to zayebiste poczucie humoru zwiąazane z wysmiewaniem sie z skrzywodznych przez nature i los ze nie moge przestac sie bawic ona tez pewnie tu peka ze smiechu :D