Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfaasfasdfdasdvzxvcvxcz

Boże ale w dzisiejszych czasach panuje nagonka na brzydkich ludzi.

Polecane posty

Gość jestem brzydki jak kÓÓpa
...wredny ,łysy,wyszczeŻony ,karakan ,na KŻŻywych girach z egzemą,zezowaty........................, .śmierdzę............................... ..bawią mnie piękni prostacy......

Gość taaa, ponieważ badania
wykazują że ludzie uznawani za atrakcyjnych mają łątwiej dopiero teraz, 20-30lat temu takiej prawidłowości nie było :D

Gość IMO12335
Czy to naprawdę Mistrz, czy może Małgorzata? Gdyż poziom argumentów w wypowiedziach godny samicy. Ale przez wzgląd na własne dobro i spójność światopoglądu, oskarżę Czizas o tak zgubny wpływ na bystrość Mistrza. :classic_cool:

Wiecie Wy co? Im bardziej sie użalacie nad własnym brakiem urody tym jaśniej widać, że to nie jest przyczyna Waszych problemów. "Użalacze" zawsze CI sami, Są ludzie o "nie oczywistej" urodzie, którzy osiągają sukces. i zacytuje za moim ukochanym aktorem : "do tego trzeba mieć talent chcenia"

Gość IMO12335
Każdy ma być samcem alfa! Jak u wilków, tam w stadzie są same samce alfa! :classic_cool:

IMO , nie wiesz co Ty chrzanisz. Gdyby wszyscy byli samcami alfa to by się pozagryzali. I nie byłoby samców w stadzie.

Gość gościu może ma taki styl bycia
w wilczym stadzie jest jeden samiec alfa i jedna samica alfa, one rządzą wspólnie

Gość IMO12335
O Boże. :D 🖐️

Gość zgorzkniały i nienasitny
Nasralbym na tego twojego boga a maryi wpierdolil maczuge z dwoździami w cipe za to ze musze zyc

No tak musiałbyś najpierw znaleźć cel tego życia. A na to jesteś za głupi.

twoj """"buk"""""" mnie stworzyl na swoje podobienstwo, jestem glupi bo moja matka i ojciec byli tepymi gownami wiec nie moglem byc nikim innym bog to bajeczki zeby nienawisc slabiuczkich przegranych ludzi trzymac na wodzy

Gość satyr
Nie tyle jest nagonka na brzydkich, co nacisk na atrakcyjność fizyczną jest najsilniejszy w dziejach. Jeszcze 100 mało kto się żenił z miłości, zresztą przeważnie małżeństwa ustawiali rodzice (w dużej części świata jest tak do dzisiaj) . Wtedy liczyła się przede wszystkim zdolność do zapewnienia biologicznego przetrwania rodzinie, nie było wtedy zasiłków czy państwowej opieki społecznej. Liczyła się majętność, zaradność a kwestia wyglądu (przynajmniej u facetów) była cechą zupełnie drugoplanową. Dzisiaj w naszym kręgu cywilizacyjnym nikt nie głoduje, jest bezpłatna opieka zdrowotna itd. Zmieniło się rozłożenie akcentów . Nacisk na "ekonomię" się zmniejszył, natomiast podstawą doboru stała się atrakcyjność fizyczna i dopiero potem charakter (choć oczywiście ciągle są osoby dla których liczy się tylko kasa). A co do charakteru... jest on także postrzegany poprzez wygląd, psychologia wie o tym od wielu lat, dowiedziono to wieloma eksperymentami. Zresztą nie trzeba się odwoływać do psychologii, uważny obserwator sam to wie.

jaka kurwa harmonia? ale prowokujacy obrazek rownie dobrze moglbym zabijajac siebie zayebac jakiegos przystojniaka zeby harmonia byla zachowana niezle mi uzsadnienie ja mam cierpiec a jakis przystojniak ma sie cieszyc i mam to akceptowac bo niby uczesnitce w jakiejs wyimaignowaje harmoni 10000 lat temu zdechlbym naturalnie bo rodzice o tak gownianych genach nie przezyliby a nawet jakby to widzac takie dziecko jak ja wypierdoliby je do rzeki to nie harmonia a kultura stowrzyla cywlizacje oparta na cierpiacych i na szczeliwych

najbardziej boli bezsylnosc i poczucie krzywdy jakie czlowieka spotyka no i siwaodmosc ze nic ale to kompeltnei nic nie mozna zrobic

Gość a Hawking jaki inteligentny
a wytłumacz mi, co Ci daje plucie na forum dla bab? czujesz się lepiej wtedy?

chyba lepiej bo to jedna z was szmaty wydala mnie na swiat nie moge byc mezycznza bo nie mam meskiego ciala

Gość brzydota jest najczesciej
wynikiem jakiejs choroby moze idzcie sie przebadac? po drugie wsród 40-50 latków praktycznie wszyscy sa juz brzydcy wiec zacznijcie sie obracac w takim towarzystwie

akurat to czy żyjesz wciąż czy nie jest WYŁĄCZNIE Twoją wolą, nikt Cię do życia nie przykuwa Twój ojciec mógł fiuta w nią nie pchać przy okazji:P

fakt nikt mnie nie przykuwa ale za tyle lat w cierpieniu i rozpaczy przed smiercia musialbym zaybeac swoich rodzicow za kare to raz dwa dla harmonii musialbym zapierdolic jakiegos pieknego czlowieka jedno i drugie jest niebezpieczne bo moze sie nie udac no i niezgodne z prawem gdyby brzydkim zakac ruchania sie to by mnie tu nie bylo proste jedno i drugie sie dobralo ona wyglada jak obsrany smietnik drugie to karzel z ryjem rozjechanego psa i wnioskujac po tym co ja mam, ojciec ma malutiego kutasa

matke nikt nie zgwalcicl ona pozwolila zeby on jej tego fiuta tam wepchnal bez zgody kobiety nie ma seksu bo gdyby tak bylo to i ja bym wtytkal juz gdzies fiuta

no i? źle Ci z życiem to coś zmień, np. stan z żyjącego na martwy, a szukasz problemów. powiedz, ze boisz się i tyle, a nie filozofujesz przy okazji to o harmonii to ŻART, ale jak widać nie dość że brzydki, zawistny i głupi to jeszcze pozbawiony poczucia humoru :D

formalnie nie wolno sie zabijac nawet osoby ktore wiedza ze ktos probuje odebrac sobie zycie i nie pwioiadomia wladz lamia prawo czyli widac na reke panstwu i ludziom ze niektorzy sie musza meczyc nawet jak chorowalem to zamiast zosawic mnie w spokoju zebym zdechl zmuszano mnie do leczenia zmuszano mnie do 18 roku zycia do edukacji i uswiadmiania sobie jakim jestem smieciem jakim genetycznym odpadkiem wszystko to wskazuje ze to celowe dzialanie zeby mi bylo najgorzej jak tylko moze byc

brzydki i glupi - geny zawistny - bo brzydki i glupi brak poczucia humoru - bo brzydki, glupi i zawsitny logika u ciebie koleje mylisz skutki z przycznyami

ale co ja moe zmienic? leb sobie przeszczepic? a pozniej kutasa? a pozniej kosci wydluzyc? Daj mi namiary gdzie te pierwsze dwa zabiegi sie przeprowadza

brzydota tylko z genów inteligencję można rozwijać w ciągu całego życia i pic w tym by ją wykorzystywać, co komu po byciu inteligentnym skoro nei radzi sobie w życiu? reszta kwestia charakteru(na który mamy wpływ), znam ludzie dla mnie nieatrakcyjnych a nie będących taką cipką jak Ty :D sama zresztą do pięknych nie należę :D i napisałam co można zmienić ale Ty filozofuj dalej :D przynajmniej można się pośmiać