Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden xxxx

jestem agresywny wobec swojej kobiety

Polecane posty

Gość olka_zoneczka_kochana
baly zone???jak to byla??

Gość :D:D:D:O
olka zapomniała zmienić nicka i się rypło :D

Gość Jupijaki kakai
­­­­­­­­­­­ Prowo jak cholera!!!!

zadne prowo! pisze powaznie tak mamy dzieci, ona juz odeszla ode mnie i dzieci są z nią. Ja jej nie zostawilem, odeszla jak kolejny raz zrobilem jej krzywdę. Nie wytrzymala. Próbowałem wiele razy jej jakos wynagrodzić, ale nie chce ode mnie niczego przyjać co mi nie pomaga bo mnie to wkurwia kiedy kaze mi wyjsc, nie chce na mnie spojrzec, niczego przyjac

Gość olka_zoneczka_kochana
no ale niby jak ona ma sie zachowac skoro ja ranisz a za chwile kochasz i wynagradzasz??ok, jesli zdarzylo sie to 1 raz,a le zna cie i nie ma ochoty patrzec na falszywa dobroc, to chyba normalne, czego ty oczekujesz? ty usiadz i z nia powaznie porozmawiaj, bedziesz musial sie uzbroic w cierpliwosc, duzo dac od siebie, czekac na jakis odzew z jej strony a nie oczekiwac ze ci sie na szyje zaraz rzuci zacznij brac leki, potem powoli pokazuj jak sie zmieniasz, powoli, i nie oczekuj za wiele, ona jest totalnie zalamana, zna cie i wie jaki potrafisz byc, odbudowywuj zaufanie powoli i cierpliwie

"miłość się wylewa":D debilne prowo to chore że ktoś sobie wali pod prowo o katowaniu dziewczyny, która ma się na to wszystko godzić. pojebane w chuj

Gość ty jestes czlowieku chory
psychicznie, jak mozesz bić swoja kobiete. Nawet jesli ona sie zachowuje tak czy owak to nie masz do cholery prawa podniesc na nią łąpę !!!!!! trzeba bylo porzucic jak tylko zaczela cie wkurzać. W ogole co jej rodzice na to? jak moga na takie cos pozwolić zeby w dodatku wnuki patrzyly jak taki jak ty obkladasz ich matke. To jest chore

Gość gfdfdhfdsdhgh
prowo :D

ale ona nie chce ze mną rozmawiać, nie jest juz w stanie po tym wszystkim co robiłem. Chce tylko poradzic sobie ze sobą, powoli przestaje mi zalezec zeby wrócila. wiem kurwa, ze nie powinienem jej bić, nie musisz mi o tym kurwa pisać.

smutne jest też to że pewnie prowokator wyśmiewa w ten sposób to co się dzieje w patologicznej części społeczeństwa, a Ci ludzie naprawdę cierpią:(

taki jeden xxx - o agresja słowna:D tak żeby mnie przekonać, że to nie prowo:) to Ty masz problem, że wymyślasz takie rzeczy, chore

Gość dvvcdvredvf
Teoretycznie faceci są bardziej agresywni od kobiet, ponieważ posiadają większy poziom testosteronu. Może powinieneś sprawdzić czy i ciebie nie jest on większy niż przewiduje norma? wtedy też siłownia raczej nie wskazana, bo podczas ćwiczeń wzrasta poziom hormonu.

Gość taki z ciebie macho a
piszesz na babskim forum ? :D

Gość taki z ciebie macho a
poza tym dziwna ta twoja baba, ze cie na policje nie poda jak tak ci odpierdala koles