Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sara23232332

Mam problem z chłopakiem i jego rodziną, proszę o rady

Polecane posty

Gość Sara23232332

otóż on jest bogaty a nawet bardzo oświadczył mi się ale sama już nie wiem zgodziłam się wiem że mnie kocha ale wszystko mnie przytłacza on jego rodzina i znajomi ja nie jestem bogata, jakaś biedna też nie ale na pewno nie bogata, jego rodzina nalegała na intercyzę zgodziłam sie nie zależy mi na jego pieniądzach ale on jak to usłyszał zdenerwował się zaczął się kłócić z rodziną że nie ma mowy o intercyzie choć ja bym wolał ja podpisać bo będą jeszcze gadali że dla pieniędzy i w ogóle, jego rodzina znaczy nie cała tylko jego ojciec chyba coś do mnie ma sama nie wiem czemu ciągle coś mojemu na mnie gada że ja za młoda ( mam 23 a mój 28) nieodpowiednia wiem że pewnie chodzi o pieniądze ale ja ich nie chce, jego znajomi też mnie przytłaczają patrzą na mnie jak na idiotkę i co najmniej biedaczkę, mam wrażenie że się ze mnie śmieją choć może przesadzam bo często tak mam nie wiem co robić zastanawiam się czy nie zerwać z nim jednak go kocham jak myślicie zostawić go czy dostosować się proszę o jakieś opinie z góry dzięki

Gość inna ale normalna
zostaw go to jedyne wyjscie dla ciebie

Gość SSSSSukiiijakii
PROWO!!!! 0/10 Idź spać idiotko i przestań zakładać te durne topiki trolu :O🖐️

Gość fgf
sytuacja ciężka. mam nadzieję,że on cię wspiera?

Gość Sara23232332
tak wspiera mnie ale ja mam dość niańczy mnie jak dziecko twierdząc że wszystko samo się ułoży ale się nie ułoży, przecież jego ojciec mnie już nie lubi a po ślubie jak on sobie to wyobraża, jego znajomi też nigdy do końca mnie nie zaakceptują zawszę będzie mówione że dla pieniędzy

Gość nie rozumiem po co
się meczysz odpóśc sobie przejdzie ci nie pakuj się w coś takiego

Gość ixyyyyyyyyyyy
podpisz intercyze dla swietego spokoju a facetowi wytlumacz, ze przeciez sie kochacie i nie zamierzacie rozstawac, ale sytuacja cie meczy i chcesz pokazac, ze nie robisz tego dla pieniedzy

Gość ixyyyyyyyyyyy
znajomymi sie nie przejmuj, badz soba ale nie staraj sie, by na sile cie polubili, nie maja takiego obowiazku a jak zobacza, ze jestes autentyczna w tym co robisz, to z czasem sie do ciebie przekonaja

Gość Sara23232332
znajomymi to się aż tak nie przejmuje tak tylko o nich wspomniałam, i chyba nie chcę go zostawiać, ciągle mu gadam o tej intercyzie już nawet go prosiłam ale on nie chce nawet o tym słyszeć ostatnio jak znów wspomniałam o się obraził i wyszedł z domu i wrócił w nocy już nie wiem jak go przekonać

ON JEST DUPEK I JEGO RODZINA CHORA- odpuśc sobie póki czas.......to nie jest facet dla Ciebie!

Gość Sara23232332
aha i jeszcze robienie mi głupich drogich prezentów potem wszyscy sie na mnie głupio patrzą po co to robi mówiłam już żeby mi nic nie kupował a on dalej jeszcze z nim mieszkam i za nic nie płace to już w ogóle może dlatego jego rodzin a mnie nie lubi