Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

tradycyjny temat o niczym cz.2.

Polecane posty

@ike: aha, fajnie. Co do bledu, to wcale nie chcialem Ci wytknac, bo nie robie tego, pod warunkiem, ze ktos nie robi notorycznie tego samego bledu;)

Gość znowu
panna fiku nadal szuka bezowocnie samca i nadal nic z tego ... jakoś mnie to nie dziwi ... fiku to zwykly niewypał

Gość
curry to smak i zapach jerozolimy. Uwielbiam go we wszystkich kombinacjach. Moglabym trzymac nos w sloiku z curry.

Gość mała ciekawostka
a ja uwielbiam frytki z curry !!! :):):) az mi sie zachciało

Zapach Jerozolimy? Frytki z curry, ciekawe🖐️ Mi sie curry kojarzy z takimi bitkami wolowymi z patelni, ktore robila kiedys moja mama i z restauracja Sphinx🖐️

Gość
sprzedaja to na wage w kazdym sklepiku starej jerozolimy.

@iftar: nigdy nie bylem, jak sie troche uspokoi w tym regionie, to nawiedze:)

Gość mała ciekawostka
a robił ktos prawdziwe curry?? ja mam ochote od dłuuugiego czasu na kaczke z czerwonym carry i owocami liczi aaaa uwielbiam takie połaczenia szalone

ponoc to własnie troche wyszsza szkoła jazdy niz mielone carry jako jedyna opcja ale robi nam sie watek kulinarny. a to nie o tym ma byc ;)

była dzisiaj mała masakra bo akurat w niedziele odpalili nowa wersje i jak na złość 1 raz od 3 lat coś wystawiłam aaa wszystkie aukcje przedłużone o 24 h nawet te zakończone ludzie szaleją!!

ja nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego jak światowy dzień kota :D no ale rób sobie jak chcesz. my tam zamierzamy delektować się kociną, nawet w światowy dzień psa, myszy i borsuka 🖐️

zarabiam na buziaka :) ­ nigdy nie łapię, czy jest dzień ptaka czy strażaka. narobili tego cholera tyle, że codziennie jest jakiś dzień. ­ a kiedy, krucafuks, jest dzień ŻABY?!

"a kiedy, krucafuks, jest dzień ŻABY?!" x A o tym to się dowiesz,gdy będziesz główną atrakcją obiadu...eee,to znaczy dnia :P

"zarabiam na buziaka" x Żaba,Ty masz takie tempo,że do rana muszę wymyślić,co będzie za kolejne 3 plusy :P x "iks, ty lepiej nie bredź o obiadach z żabą w roli głównej bo jeszcze pomyślę, że masz na mnie ochotę" x Żelek,jak dzień żaby jest 29 lutego...Hmmm.... Kiedy najbliższy 29 lutego?Bo żaba powyżej 30-ki to już żaba przeterminowana :P