Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

tradycyjny temat o niczym cz.2.

Polecane posty

Dzieki za pomysl;) Eh, od Ciebie to zawsze mozna sie czegos nowego nauczyc;)

Gość IMO12391
Kici kici... Bach!

Gość kaj je fikulec?
no kaj?

Na razie sceptycznie, ale sprawa jest dla mnie otwarta. Po prostu z natury jestem zachowawczy i nieufnie podchodze do nowinek;) Duze znaczenie ma to, ze uslyszalem o tym od Zaby, ktora jest dla mnie autorytetem w tych sprawach;)🖐️ Mozliwe, ze jakbys uslyszal to od kogos innego to bym kazal mu puknac sie w glowe;)🖐️

myślę drogi maćku, że żaba jest szalenie dumna będąc autorytetem kogoś takiego jak ty:) aż chciałoby się rzec jaki autorytet taki jego wyznawca...:)

a czym niedzielny różni się np od środowego?

Dla niektorych to wyjatkowy dzien, dla osob wierzacych na przyklad. Odpoczynek, rodzinna atmosfera, raczej przyjemne rzeczy itp. Ja np nie dzwonie do nikogo w niedziele w zadnej sprawie za wyjatkiem towarzystkie, zeby nie zaklocac spokoju:)

Gość IMO12391
Maciuś dalej kucharzy.

no dobrze ale jak jesteś w knajpie to normalnie się zachowujesz? jak np w sobotę ? bo jak ktoś chce spędzać niedzielę w kościele lub rodzinnych pieleszach to przecież nie musi wchodzić na kafe

nie kucharzy bo jeszcze nie nabył kociny:)

@ike: no normalnie, ale dla wiekszosci ludzi niedziela jest dniem relaksu, zakupow, wyciszenia, co ktos tam sobie chce. Ale nie wyobrazam sobie, zeby dzwonic do kogos w niedziele po poludniu z jakimis pierdolami, ktore moga go angazowac w jakis sposob i odrywac od przyjemnosci. Dzis tylko kanapki, a kocina na celowniku🖐️

no ok:D ale ja do ciebie nie dzwonię :D sam wszedłeś na linię :) i każdy obecny kafeteriusz zrobił dokładnie to samo więc generalnie na kafe nie ma różnicy między wieczorem niedzielnym a środowym a juz zdecydowanie niedziela nie jest powodem, żeby powstrzymywać się od np. ironii ja tam po to przychodzę na kafe- żeby pożartować, pożreć się, poironizować zdecydowanie nie dla modłów

Gość offerma
koty jecie? matko!

Maciek,więcej zdecydowania,bo nie wiem czy Ci tego plusa przyznać czy nie :P x Ike,no to o Żelku i Maćku było... ;)

@ike: ja tez w celach rozrywkowych plus czasami dowiem sie czegos ciekawego:) Napisalem to bardziej zartobliwie, bo mi udana ironia nie przeszkadza:)

Z kocina musze zweryfikowac w kilku zrodlach jednak, bo caly czas mam dziwne wrazenie, ze mnie wkrecacie;)

Gość żelek daj jakieś przepisy
z kota.

Gość romet xxl
wskocz mu do łóżka

Żelek: chciałem napisać... ale żeby Ike nie powiedziała,że ją naśladuję,to napiszę że "całusa w czółko" :P Przecież nie jestem damskim bokserem :P