Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta do oceny

Oceńcie proszę mój wiek i co mogę zrobić aby lepiej wyglądać?

Polecane posty

Gość Kobieta do oceny
Usta mam małe, tzn. wąskie.

Gość Kobieta do oceny
Noxelia - że przeciętna to się zgadzam, ale zadziwia taka krytyka w ustach osoby, która sama wygląda i ubiera się zwyczajnie...

Gość Kobieta do oceny
Aha, zły dzień? :D

Gość Noxelia ci zazdrości i tyle
w temacie.

Złych dni raczej nie mam, choć chvj mnie strzela jak takie jak ty gapią się na mnie na ulicy a zapewniam że tak jest :o Choć sama się mam za osobę skromną, jednak nie lubię szarych, typowych bab i tyle chciałam przekazać nudziaro 🖐️

Hahahaha czego? Mam 23 lata i wyglądam jak chce, czego moge staruszce szarej zazdrościć :D 🖐️

Wczesniejszych komentarzy nie czytałam, obstawiam 29-33 lata ale to max.Co zrobic? trochę schudnąc, niewiele bo niewiele ale troche

Gość autorko,dobrze napisałas
noxelii: Noxelia - że przeciętna to się zgadzam, ale zadziwia taka krytyka w ustach osoby, która sama wygląda i ubiera się zwyczajnie... X zgadzam się z Tobą w 100 %. masz rację:D

Gość Kobieta do oceny
Noxelio - trochę życzliwości w stosunku do innych by Ci nie zaszkodziło... A za 10 lat będziesz "staruszką" w moim wieku i przypuszczam, że nie będziesz czuła się staro.

Gość autorko,dobrze napisałas
noxelia to szarak wstrętny i co z tego,ze młody? nawet jakby miała 13 lat i nie wiem jak jędrną skórę to nie będzie wyglądała ładnie tak jak Ty. wiek to nie wszystko.

Nie przesadzajcie z tą przecietnością, pewnie 99% wypowiadających sie w temacie jest przeciętnych albo wyglądają duzo gorzej niz panna na zdjeciu no ale internet jest anonimowy, zawsze mozna komuś dokopac albo udawac ten 1 pozostały procent, pamiętajmy ze jestesmy na kafe:P

Gość Magdalenaaa89
Noxelia hhahahhahahahha w takim razie swojego chłopaka już musiałaś milion razy obrzygać

Gość sadshf
jak dla mnie buzie masz bardzo ładną, wyglądasz na sympatyczną kobietkę. Tak jak ci radzili wcześniej strzel sobie jakąś fryzurkę, delikatny makijaż i bedzie jeszcze lepiej :) ode mnie dodam tylko żebyś nie ubierała się w takie szare rzeczy... na zdjęciach widze jakąś siwą marynarkę?? bleee..... trochę odwagi, jakieś kolory, uśmiech na twarzy i podbijaj świat :) pozdrowionka

Gość Magdalenaaa89
ave satan Noxelia

Gość jestem po 40
Autorko - jesteś super sympatyczną babką - z gęby przynajmniej;) noxelią się nie przejmuj bo nie warto. myślę,że masz ok.30( 28-32), ALE masz tak klasycznie symetryczną twarz,że za kolejne 30 będziesz wyglądać tak samo - tzn. myslę,że się ładnie zestarzejesz:) I myślę,że wyglądałabyś super w wysokiej blond peruce i sukni z wachlarzem z 19 wieku;) w tej chwili na Twoim miejscu zrobiłabym sobie asymetryczną strzepioną grzywkę, skróciła ( do wys. uszu) i rozjaśniła włosy. i nie chudnij proszę:) :) p.s.najlepszy wiek dla kobiety to własnie po 30 .

Gość Kobieta do oceny
Ja? Klasyczna twarz? Przecież mam niesymetryczną troszkę - jest też zdjęcie prawie na wprost i trochę widać. Rzeczywiście mam dość duże oczy, ale usta mam małe, wąskie wargi, buzię raczej kwadratową, a co do nadwagi, to wiem, że nie wyglądam na tyle, ile ważę, ale ważę naprawdę niemało. Mam też krótkie czoło i cienkie włosy, myślę, że grzywka odpada. Wiek już napisałam.

Gość ale to nie bylo
czytalam tylko ostatnia odpowiedz wiec dalej nie wiem ile masz lat kiedys widzialam na wp makijaz dla podobnego typu urody musisz rozswietlic twarz i podkreślic oczy, rozpuscic wlosy, poszukaj pewnie znajdziesz, i jak masz krzywe zeby to aparat zaloz

Gość ale to nie bylo
i wcale nie masz"krótkiego" czoła..... :D

Gość Kobieta do oceny
Zapewniam Cię, że nie jestem upośledzona - to nie było miłe. Typ urody - Zima. A marynarka jest szara, bo właśnie wróciłam z rozmowy kwalifikacyjnej, ale lubię ten kolor. Z żywszych - fiolet, bordo, turkus. Może jeszcze szmaragdową zieleń.

Gość hej!masz ladna buzie
ta nioxelia to jakis prymitywny pojeb,he he

Gość dwudziestotrzylatka...
Jesteś ładna, masz ciekawy typ urody. 32-36 (trudno tak "na oko" ocenić wiek) Co do makijażu- -dobry lekki podkład, który nie zapycha porów i nie daje efektu maski (niestety takie tanie nie są i trudno je dostac w drogeriach) - usta: może jakiś z tych kolorów by Ci podpasował: http://dagles.pl/avon/product.php?id_product=247 ja bym spróbowała z kredką do ust (pod kolor szminki) -a oczy masz b. ładne same w sobie, fajnie wyregulowane brwi, wystarczy lekko podkreślić

Gość dwudziestotrzylatka...
może parę jakichś zabiegów u kosmetyczki na "odświeżenie" buzi? Mam siostrę (około) w Twoim wieku. Z tego co wiem kładzie sobie teraz kwasy owocowe u przyjaciólki, ktora jest kosmetyczka;)

Gość Kobieta do oceny
Tak naprawdę to ja dopiero od paru tygodni się maluję i to sporadycznie, więc nie jestem w tym biegła. Źle się czuję ze szminką, ale kupiłam sobie błyszczyk. Jak widzisz lubię takie spokojne, stonowane kolory. Nudne, jak powiedziałaby Noxelia :)

Gość Kobieta do oceny
A jak działają te kwasy owocowe? Czy np. złuszczają naskórek, a może trochę spłycają zmarszczki / blizny / dziury po ospie?

Gość o żesz...
TA noxiella to mnie juz wkurza