Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie kapuję, po co im to!!!!!!!

Dlaczego na tym forum są takie podłe zdziry?

Polecane posty

Gość do wymiotujacaa
dzieczyno ty jestes zwykla patologia bez rozumu moze zapros innych na swoj topik, niech poczytaja twoje patologiczne wyzwiska

Literatka dokładnie tak jak piszesz

Gość literatka358
A zapomniałam dodać i tysiąc razy pytanie jestem w ciąży ? No ile można idź do apteki a nie kaffe pytasz. I kolejne pytanie Turek/Polka Arab/Polka ja nie wiem gdzie Ci ludzie żyją :/

No to dla podtrzymania tematu dodam iz jedna z naszych kochanych pomaranczek tak sie starala mi dopiec za kazdym razem ze na jednym forum nawet sie podszyla pode mnie ;) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5511749 w tym temacie to widac doskonale. Na zalaczonym wyzej forum mamy idelany przyklad na to jak niektorzy maja nie rowno pod sufitem i z jaka satysfakcja sledza kazde temat ktory skomentuje lub zaloze :)

a na moje oko takie zachowanie do normalnych nie nalezy i niestety ale tego typu zachowania trzeba leczyc z pomoca dobrego specjalisty....

Niestety wybaczcie ale nie zobaczycie jak wygladalo to podszycie gdyz moderatorzy juz to usuneli na moja prosbe. Przepraszam najmocniej za zamieszanie :P

Zakłopotana widzę że na tobie się nie źle uwzięli. Za ostatnio po założeniu tematu z prośbą o wypowiedzi i doradzenie zostałam zwyzywana od suk, że jestem złą matką, że nie powinnam dzieci rodzić i w końcu życzyli mi aby moje dziecko ... zmarło..!!!!! Ja nigdy w życiu nawet w myślach nie pomyślałam w taki sposób, a tutaj ludzie tak piszą.. To jest niewyobrażalnie chamskie..!! Dzięki że powiedziałyście mi o erotycznym, w sumie bywałam tam, ale zawsze wydawało mi się że tak praktycznie nikt nie siedzi. Jakoś pusto, nawet jak założyłam temacik to kilka osób się pojawiło i tyle.

No to fakt uwzielo sie na mnie kilka kafeterianek ale przyznam szczerze iz z pocztaku sie tym przejmowalam ale po czasie przestalo mnie to interesowac :D tak jak kiedys powiedziala mi bodajze mamamlodegoD ze tu nie znajde ani wsparcia ani zrozumienia tylko zawisc,zlosc i zazdrosc i rzeczywiscie tak tez jest. Nie mowie tu o kazdej forumowiczce oczywiscie ale o takich zlosliwych wrzodach ktore panosza sie tylko po to aby zwyzywac, zmieszac z blotem i pojsc dalej wsina dal szukajac kolejnej zaczepki. po co to robia ? nie wiem.. ja jestem tego zdania ze w zyciu codziennym musza byc albo nie zle po dupie kopane albo sa to tzw wieloletnie staraczki bez owocnych efekow ktore mszcza sie na kazdej z obecnych tu kobiet za to ze nie moga zajsc w ciaze. a naprawde pelno tu takich :/

Gość a prawda jest taka ze
i dobrze im tak... widocznie nie kazda zasluguje na to by byc matką, juz po samych wpisach... i niech się najpierw ogarną a nie staraja o dzieci i co ich naucza, zazdrosci i zawisc...żal

a naprawde staram sie byc mila i nie ublizac innym a wrecz przeciwnie doradzic i pomoc jak tylko moge. (no chyba ze trafi sie taka pomaranczka ktora nadepnela mi na odcisk i nie w smak mi jest jej nie odpisac) bo naprawde na jednym forum sie trafila taka ktora potrafila skomentowac kazdy moj post tylko szkoda ze czytanie ze zrozumieniem nie bylo jej blizej znane :P

nie nam to oceniac komu sie ''naleza'' dzieci a komu nie :P ale tez nikt nie ma prawa glupio komentowac by komus dziecko zmarlo bo to juz lekka przesada ;/

Gość wszyscy pozmieniali nicki haha
i zgadzaja sie z autorka a na innych tematach to niby kto?wy . . . zdziry? ha

nie wiem czy pozmieniały nicki, najwięcej rozmawiam z dwiema dziewczynami które piszą z czarnego, więc nie zmieniły nicków. Ktoś się mnie zapytał czy mi nie zdarzyło się być zdzirą, więc odpowiem że jeśli ktoś nie wyskoczy bezpośrednio do mnie to nie jestem nie miła. Nie widzę dużo topików bo nie siedzę dużo na forum, z jednego poważnego powodu: mam dziecko i chcę poświęcać jej jak najwięcej czasu, jednak czasem potrzebuję chwili dla siebie i wtedy tutaj wchodzę i widzę to chamstwo i już chcę z powrotem wracać do niewinnej córeczki, bo nie chcę sobie psuć humoru. Jednak zdarzyło mi się napisać topik bo naprawdę potrzebowałam wsparcia, ale niestety, zamiast wsparcia zostałam zwyzywana...