Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Nie mogę degustować alkoholu bo smutny się robię, płakać mi się chce

Polecane posty

Gość ludzki przedmiot

, w tej w chwili chcę umrzeć i zapłakać się na śmierć.:( Ma ktoś podobnie że po alkoholu smutek go przepełnia i wylewa się?:(

Gość herbatka w warsie
niektorym nie potrzeba alkoholu do spotkania sie ze swoimi emocjami niezaleznie od tego czy sa negatywne czy pozytywne

Ludzki, ja mam tak, ale dopiero jakieś 10 godzin po spożyciu alkoholu. A co jest źródłem tego smutku?

puśś sobie jakiś zdołowany kawałek, np J. Cash "Hurt"

ja mam czasem takie jazdy po alko że chce mi się już tylko zabić. i ryczę jak bóbr. na szczęście tylko czasem.

Gość ludzki przedmiot
Też nie znoszę, bo udziela się to wtedy na mnie.:( Ale dlaczego tak jest, że niektórzy po alkoholu stają się weseli, a niektórzy przeciwnie, płaczą?:( Nei:( Herbata jesteś smutną osobą?:(

nie wiem dlaczego tak jest. ja pije tylko wtedy, kiedy jest mi dobrze i wesoło. kiedy jest mi smutno to sobie popłacze i idę spać. zwykle kiedy się budzę nie mam już ochoty użalać się nad sobą .

ja mam różnie. dziwne że reagujesz zawsze tak samo. ja czasem mam głupawkę, jest mi bardzoe dobrze. ja reaguję najróżniej.

Gość herbatka w warsie
zależy w czyim towarzystwie :) w niektorym bywam wylacznie smutna osobą...nawet wlasnorecznie podaje grabki aby sie towarzystwo wynioslo do innej piaskownicy wracając do spozycia - zwykle wylazi to czego nie dopuszczasz na trzexwo

"nawet wlasnorecznie podaje grabki aby sie towarzystwo wynioslo do innej piaskownicy" to przedszkolanki tankują w czasie pracy:O:O:O

Ludzki, kiedyś doznam zawału widząc uśmiechnięta minę w Twoim poście :) Nie pij, nie smuć :) Idz szukać swego wibratora analnego :)

Gość herbatka w warsie
whedif a co, nie wiedzialaś? :D

teraz już wiadomo czemu te dzieci takie teraz dziwne:-P

Gość deres'

Do dupy to ja np.no psuje zabawe tylko tym bo na poczatku spoko a w polowie zaczyna ryczec 
i nie wiem czemu