Nadziejka000 0 Napisano Luty 17, 2013 Hej Dziewczyny... Mam do was pytanie (moze ktoras z was kiedys tak miala) od 2 dni podczas orgazmu łechtaczkowego odczuwam "klucie" prawego jajnika, wczesniej nigdy tak nie mialam co prawda trwa to zaledwie chwile ale staram sie z mezem o dziecko i martwie sie czy to nie jest przypadkiem jakies swinstwo... prosze o zrozumienie i prawdziwe porady... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Luty 17, 2013 skąd wiesz, że to akurat jajnik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadziejka000 0 Napisano Luty 17, 2013 no niewiem tak wlasciwie poprostu czuje uklucie w okolicy jajnika a pozniej dopiero przychodzi orgazm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadziejka000 0 Napisano Luty 17, 2013 tak wlasciwie najpierw jest uklucie hmm niewiem jak to okreslic w macicu a przechodzi tak jakby do jajnika.. kurcze nie potrafie tego opisac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kjfydndc Napisano Luty 17, 2013 Ja nie rozumiem jak można wiedzieć, że to akurat jajnik kłuje i jeszcze, że kłucie rozchodzi się z macicy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadziejka000 0 Napisano Luty 17, 2013 Napisalam ze nie umiem tego dokladnie okreslic i ze sa to okolice tych miejsc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja tak miałam Napisano Luty 18, 2013 i byłąm we wczesnej ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach