Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na sportowo !!

Aktywne kobiety +25

Polecane posty

Gość Na sportowo !!

Witam 🖐️ :) czy są tutaj kobiety uprawiające sport? Jeżeli tak to dlaczego trenujecie? Co jest Waszym celem? Co sądzicie o takich osobach, które regularnie ruszają się? Po co to robią?

Gość Na sportowo !!
nikt nie uprawia sportu? :O

Jestem z Warszawy i tutaj te pyzy by Cię ukamienowały chyba, że zachciało Ci się sport uprawiać i dbac o sylwetke :-)

Gość ..................254
Ja uprawiam sport :) Regularnie chodzę na siłownię, aeroby i biegam. Dlaczego to robię? Przede wszystkim dla zdrowia, lepiej sie wtedy czuje, mam więcej energii, nic mnie nie boli, świetny nastrój. Uwielbiam się zmęczyc, a potem to błogie uczucie jak już się weźmie prysznic :) No i oczywiście ładne ciało, zero cellulitu i nie tyję a jem to na co mam ochotę...

Gość ..................254
Dragon ja z Warszawy :D

Gość Na sportowo !!
hmm mało się osób wypowiada... to znaczy, że częściej ćwiczą panowie?

Gość +35
ja gimnastykuję się codziennie w domu, niecierpliwie czekam na wiosnę bo lubię jeździć na rolkach

hmm mało się osób wypowiada... to znaczy, że częściej ćwiczą panowie?"xxxx Zdecydowanie więcej ćwiczy Panów niż Pań. Nie ma chyba fitness klubu, w którym dominowałyby kobitki (przynajmniej ja w takim nie byłem) xxx..................254 "stanowisz ginący gatunek w tym mieście"

Gość Na sportowo !!
no dziwi mnie to. zimą tyłki rosną, a wiosną zdziwienie.... że nie wciskamy się w spodnie :D sama od niedawna jestem osobą, która aktywnie spędza czas i dużo się ruszam. ale robię to w pojedynkę, znajome są kompletnie zasiedziałe. odchudzanie nie było celem. chociaż słyszę tylko uwagi, że co ja robię, że tak dobrze wyglądam. jak mówię ile się ruszam to wielkie zdziwienie. nie rozumiem tych bab. lenie są przeokropnie...

Gość Na sportowo !!
mogę się wam pochwalić,ze dzieki intensywnemu treningowi,a zwłaszcza rozciąganiu mięsni nóg,poprzez szpagat turecki udało mi się starcić błonę dziewiczą z czego jestem bardzo dumna,bo ewidentnie myśl o tym,ze nia jestem nie dawała mi spokoju

"poprzez szpagat turecki udało mi się starcić błonę dziewiczą z czego jestem bardzo dumna,bo ewidentnie myśl o tym,ze nia jestem nie dawała mi spokoju" A w czym Ci przeszkadzała błona dziewicza ? A nie lepiej było poczekać, aż rycerz na białym koniu przebije ja swym mieczem:-D

Gość Na sportowo !!
Witam, nikt się nie rusza?

Dragon-nie wiem gdzie mieszkasz ale u mnie dominują zdecydowanie babeczki.Ja teraz nieco odpuściłam ale wiosną(jak już troszkę dojdę do siebie)mam zamiar wrócić do tańca,biegania i sztuk walki :)