Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tadełusz

czy normalna polska kobieta rozumie wyrażenie co to oznacza

Polecane posty

Gość Tadełusz

być żoną i jakie z tego tytułu wynikają obowiązki ?

Gość Tadełusz
jestem facetem i pytanie kieruję do kobiet, do mężatek i przyszłych mężatek

Gość Tadełusz
codzienny rimming, blow job, usługiwanie, gotowanie, wynoszenie śmieci... chyba nie muszę tłumaczyć

Gość wandajandazanda
sex, obiad, zakupy, porzątki no chyba ze załatwisz sobie panią gosposie, byle nie za młoda i nie załadną bo wtedy tego pierwszego wykonywac tez nie bedzie trzeba

Mentalnie to Ty się zatrzymałeś w XVIII wieku;/ Teraz kobiety preferują związki partnerskie, a nie jakieś usługiwanie;/

Gość Tadełusz
porzątki, czy porządki ? jak powinno być poprawnie ?

niestety nie. ale wielu facetów tez nie pojmuje bycia mężem. w ogle żyjemy w czasach emocjonalnej pustyni. ciężko o dobry związek, bo ludzie nie umieją w związku żyć

Gość zawirowana6474
a ty rozumiesz?

Gość gosposia na plebanii
z czyms ci sie nie pomyliło tadek?

Gość ilonnnnka
ja preferuję usługiwanie ale teraz faceci preferują usługiwanie+związek partnerski. Czyli kobieta w pracy na etacie i kobieta w pacy w domu :(

Gość Tadełusz
mentalnie to się kobiety zachowują wyszła za mąż i koniec, nic nie rozumie co się stało i to jest dramat

Gość Tadełusz
ja nie mówię o kobietach w... tfu związkach partnerskich, ale o ŻONACH wandajandazanda - "porzątki"? załączyłbym lekturę słownika do Twoich obowiązków.

Gość zawirowana6474
pewnie a wy to nie moglibyście tego robić??!!

Gość G.o.ś.ć
No dobrze, a dlaczego piszesz o obowiązkach żony, a gdzie mąż, czyżby żona miała tylko obowiązki, bo ...... nie rozumiem za bardzo do czego zmierzasz..

Związek partnerski w małżeństwie, czyli podział obowiązków na każdej płaszczyźnie. Tak mniej więcej to ogarniam.

Gość Tadełusz
posłuchajcie, skoro facet się oświadczył kobiecie i z kobietą ożenił to przed ślubem wiedział do czego służy pralka i żelazko , kobieta też widziała, że facet jest wyprany i wyprasowany, więc nie kombinujcie, że facet szukał żony jako praczki i prasowaczki

Gość zawirowana6474
nigdzie w żadnym dokumenice (nigdzie!) nie jest napisane, ze to kobieta MUSI sie tym zajmować. taki jest stereotyp,tak się już niestety przyjęło ale teraz świat sie zmienił i jest równouprawnienie a to znaczy że kobiety maja takie samo prawo pracować jak i mężczyżni zajmować sie domem!

Gość Ladyrevolution
Strasznie glupie pytanie, sa takie czasy, ze juz nie ma takich kobiet, ktore beda wiecznie uslugiwac, rodzic dzieci, a mezowie tylko w dupe kopac. To TYLKO I WYLACZNIE WASZA WINA!!! Niepotraficie tego docenic wiec teraz sam sobie obiadki gotuj

Gość Tadełusz
więc, skoro kobieta spotkała na swojej drodze życia faceta wypranego i wyprasowanego, pachnącego od dezodorantów i zgodziła się na ślub z takim facetem to dlaczego co chwilę tu na forum pluje jadem na takiego faceta ?

Gość Tadełusz
co robi źle facet pachnący dezodorantem i wyprasowany oraz wyprany, że kobieta na takiego faceta nadal jadem pluje ?

Tadełusz widzę, ze w anachroniczny sposób postrzegasz otaczającą Cię rzeczywistość;/

Gość Bo jej
Nie pomaga w domowych obowiazkach!!!!

Gość Sir Menaleos
Ciekawe jak ja mam pracować do 21:00 i pomagać żonie jednocześnie :) Natury się nie oszuka, kobiety są po to żeby zajmowały się dzieckiem.

Gość Tadełusz
posłuchajcie kobiety, dzisiejszy facet w wieku ok. 30 lat ma swoje mieszkanie albo mieszkanie wynajmuje, facet w wieku ok. 30 lat ma własny dom, albo dom buduje, facet w wieku ok. 30 lat wie doskonale do czego służy pralka i żelazko , facet w wieku ok. 30 lat nie potrzebuje Mamusi ale Wam kobietom się nadal wydaje, że facet bez kobiety zginie marnie i tu błądzicie a przy okazji zapytam, dlaczego wyglądacie jak wiedźmy ?

Gość Sir Menaleos
Zdecydowanie przesadzone stwierdzenie: "w wieku ok. 30 lat ma własny dom, albo dom buduje, " Skoro w wieku 26 lat kończy studia i nawet zdolności kredytowej brak. Co najwyżej rodzice dadzą.

Gość Tadełusz
w wieku 26 lat wybudowałem swój własny pierwszy dom metodą gospodarczą , takich ludzi w UK poznałem kilka osób, którzy kasę przywieźli do Polski i wybudowali własne domy , teraz buduję kolejny dom , trzeci i nie potrzebuję aby mnie jakaś Dama prała skarpetki, sam sobie piorę ale obawiam się że żony w Polsce to nie znajdę bo tu są tylko Damy , które z Ciapatymi się zadają

mogę 3 grosze? Dziękuję. Po co to się paszczyć jedno na drugiego? Mieszkamy razem? Ja piorę to ty w tym czasie łap się za odkurzacz. Gotujemy obiad? Obieram ziemniaki a ty pichcij. Kochanie zrobiłaś kolację to ja zrobie kawę. No ludzie. W normalnych związkach gdzie wzajemnie się szanujemy to jest norma.