Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna Osiemnastka

Prosze pomozcie mam problem. Szantaz. Problem z przeszłosci.

Polecane posty

Gość Smutna Osiemnastka

A wiec tak.. Bardzo dawno temu poznalam jednego goscia. Zaczelismy pisac dosc otwarcie...szybko zaprosilam go do znajomych na nk a jakis czas pozniej na fb.. Zwierzalam mu sie i on prawil mi rady ktorych i tak czesto nie sluchalam. Pytalam sie go o zycie intymne .. I tak mu sie rowniez z tego zwierzalam. Gdy zostalismy znajjomymi na nk on obczajal moje kolezanki i komentowal ktora ladna. Jedna zapadla mu w pamiec ze wzgledu na pokrewienstwo z moim chlopakiem. Gdy mialam 15 lat zrobilam loda chlopakowi.. Kolega poznany na necie winil sie o to... I od tamtego czasu zaczelo sie. Pisal do mnie takie teksty ze chce sie zabic ze mu zle ze by cofnal czas...wygladalo to dosc psychicznie. Zablokowalam go.. Na nk na fb Na gg rowniez... Niedlugo pozniej zaczal pisac do mnie z innych numerow i grozic ze napisze do kuzynki chlopaka co robilismy...a ze ta kuznka jest duza plotkara przestraszylam sie bardzo..uspokoilam sie i pisalam z nim normlanie..stwierdzil jednak ze nigdy by do niej nie napisal wiec przestalam sie zmuszac do pisania z nim i ucichlam. Ogolnie sprawa tez ucichla az do niedawna.. Napisal do mnie na fb koles ktorego kompletnie nie znam.. Co chwilka pytal czy mam chlopaka, byl nachalny a procz tego rozmowa przebiegala dosc dziwnie wiec go zablokowalam. Jednak dzis ten sam czlowiek napisal do kuzynki mojego chlopaka z zapytaniem czy mam go nadaal.. Ona ze tak i ze to jej kuzyn..les zaczal nawijac ze gdy mialam te 15 lat to chlopak zmuszal mnie do robienia loda co jest klamstwem.. Stwierdzil ze ma na to dowody tylko potrzebuje danych mojego chlopaka i oskarzy go o pedofilie na policji (moj chlopak jest w moim wieku teraz ma tez 18lat) pisal do tej kuzynki a mojej kolezanki rozne takie rzeczy ona mu nie uwierzyla i go zablokowala...napisala mi to wszystko jak i to ze tej sprawy nie zostawi. Koles ktory do niej pisal to na 99% ten wlasnie koles z ktorym pisalam w wieku 15 lat.. Nie chce by moj chlopak o tym sie dowedzial ze gdy bylam mloda i glupia zwierzalam sie innemu gosciowi ktory jest totalnym psycholem i zle mnie odebral. Obecnie w zwiazku z facetem uklada mi sie cudownie. Jestesmy razem 3 lata z przerwami.. Powiedzcie mi, co mam robic ?

napisz o tym jutro po południu jak będzie więcej ludzi online. teraz nikt nie ma siły, a Ci co sensownie moga Ci doradzić, to śpia. ja tez spadam.

Gość Smutna Osiemnastka
oki to ponowie temat jutro dziekuje ;* ;

Gość abaryba
Powiedz o tym swojemu chłopakowi że ktoś Cię szantażuje i o co chodzi. Jeśli naprawdę jest cudownie będzie ok.

Gość hiszpan401
ja ci pomoge

Gość ddfyyu
Ja bym poszła na policje. Kto wie,moze to on jest pedofilem i żal mu dupe ściska że robisz too z chłopakiem. Ani tobie ani chłopakowi nic nie grozi. Prędzej on będzie miał problemy bo cie szantażuje,pisze do twoich znajomych. To jest stalking. Ile on ma lat? I skąd jest? Może daj na niego namiary to sie nim odpowiednio zajme. Da ci spokój

psychiczny :o z chlopakiem pogadaj, a tamtemu pogroz policją, to powinien sie zamknac, sprawa sprzed lat raczej jest niewazna, mozesz powiedziec ze pisalas z nudow takie rzeczy... zreszta wtedy ten chlopak nie byl starszy od Ciebie ani Cie nie zmuszal to o co halo?

Gość ultrrraQQ
Nic z tego nie rozumiem.To komu ty właściwie tego loda zrobiłaś???:classic_cool:

Gość powiedz ze to wymysly jakiegos
napalenca ktorego amory odrzucilas i p sprawie,a jemu na gg napisz ze zrobisz skrin i pojdziesz na mendownie jak sie nie odpierdoli

Gość powiedz ze to wymysly jakiegos
bo to jest nekanie i grozby i pomowienia a na to sa paragrafy

Gość holly dolly mop
ja też nie bardzo łapię, komu tego loda zrobiłaś i w jakich okolicznościach? Swojemu chłopakowi, a ten stalker zrozumiał, że chłopak Ciebie zmusił, czy jak ? Bardzo chaotyczna wypowiedź

Gość Blondysla
pancerna koldora - to że ty pewnie jesteś jakąś wulgarną prostytutką to nie znaczy, ze autorka! Więc nie obrażaj ! Autorko - tak jak tu wyżej pisali, powiedz o tym chłopakowi, a niech ten stary zboczeniec spieprza. Co za kretyn z niego, faktycznie chyba nie ma nikogo i zazdrości, że układasz sobie związek i chce Ci to zniszczyć. A oficjalnie podaj wersję, że to jakiś pedofil co Cię nęka i wypisuje zboczone rzeczy, jemu powiedz, że rozmawiałaś z rodzicami na ten temat i chcą iść na policję. Bo on cały czas żeruje na tym, że to taka intymna sprawa i jest pewien, że nikt z bardziej dorosłych się o tym nie dowie.

Gość uległa_sarenka
jak mozna podawac swoje dane osobowe obcemu czlowiekowi?? ja nawet imion nie podaje a co dopiwro nazwisko i miejsce zamieszkania... fakt wypowiedz jest dosc niejasna ale chcialabym sie dowiedziec czego ten czlowiek od ciebie chce? bo piszesz tylko o tym ze opowie wszystko twojemu chlopakowi ja bym sie bala ze rodzicom jak juz...

Gość Blondysla
uległa_sarenka Ten facet (a raczej facetopoodobny, bo z opisu wynika, że niezła ciota) chce utrzymywać kontakt z autorką i pisać z nią. Jak ona go zablokowała, to ją zaczął szatntażować. Po prostu typowa ciota bez honoru. Wystarczyłoby żeby jakiś facet huknął na niego to by się szybko odczepił od tej nastolatki. Tacy ludzie to straszni tchórze.

Gość g;lgg
glupia kurewka ktora bierze sie za robienie lodow w wieku 15stu lat :classic_cool: a tekst, ze w obecnym zwiazku uklada sie jej CUDOWNIE, bo jest z typem od 3 lat z PRZERWAMI rozjeebal mnie na lopatki :D🖐️

Gość Smutna Osiemnastka
Chlopakowi to zrobilam a ten gosc szantazowal. Teraz nie odezwal sie do mnie tylko do mojej kolezanki. Do rodzicow sie nie odezwie bo nie ma z nimi kontaktu zadnego. Zdaje sie ze gosc jest ze Szczecina i ma 22 lata nie pamietam jego nazwiska. Wlasnie najlepiej by bylo nie mowic chlopakowi bo by sie niezle wkurzyl ze ktos go tak obraza, poza tym licze ze ten gosc sie nie odezwie juz bo chyba nie ma innych danych moich znajomych.. I nie wiem czy nie poczekam.. Maua94 w sumie moglabym ja mu pogrozic policja fakt

Gość znam takiegox
Po cholere zakładasz takie tematy? Zdjęcia będą jutro u niego.

Gość efjndfjdjfjfdf
Pokażesz cycki? :)

Gość Tak wszystkie projekty
Pani która zarabia w tym czasie na reklamach uaktywnią się jak pani się wyśpi i wróci do pracy. Niech książkę napisze! Nie to się aż tak nie opłaca!

Gość uległa_sarenka
skoro zna na ciebie namiary i twoje dane to moze rownie dobrze poszukac profile bliskich w portalach spol mozesz do niego napisac z innego konta postraszyc go oczywiscie jako inna osoba albo po prostu utrzymywac z nim znajomosc

Gość Smutna Osiemnastka
Zna imie i nazwisko...niewiem ale tez chyba miejscowosc.. Ulegla_sarenka.. Ja nie chce z nim pisac to psychol...

Gość Zglos psychola na policje
Co sie nim tak przejmujesz, co bylo w przeszlosci to bylo w przeszlosci - nie mozesz tego zmienic. Powiedz o tym stalkingu obecnemu chlopakowi, przynajmniej sie dowiesz, czy jest normalny. Jesli podslucha plotek to nie jest wart uwagi.

Gość Smutna Osiemnastka
PRZegladnelam internet i faktycznie jest to karalne wiec spokojnie moge mu zagrozic policja a jak nie przestanie to pojde..

Gość Smutna Osiemnastka
Tylko problem teraz jest taki ze jesli pojde na policje to tylko kolezanka ma dowody bo ja albo usunelam wiad z fb albo te wiad przepadly ze wzgledu na dlugi okres czasu.. Jesli nawet bym podala policji haslo na gg, fb.. To moznaby było chyba to odzyskac??

Gość Smutna Osiemnastka
Powiedzialam chlopakowi, nie przejal sie.. A mi ulzylo :) bedziemy czekac czy sprawa rozwinie sie dalej. Jesli tak zalatwimy to inaczej, przez policje