Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil 1987

wieczór kawalerski -gdzie?

Polecane posty

Gość Kamil 1987

za trzy tygodnie mój brat bierze ślub cywilny i na mnie jako świadku spoczywa obowiązek organizacji wieczoru kawalerskiego:) Ze względu na porę roku stwierdziliśmy, że najlepszym rozwiązaniem będzie wyjście do klubu GOGO. możecie polecić jakiś fajny klub nocny , raczej w centrum Warszawy? Z góry dziękuję za opinie:)

Gość szenk
burdel bedzie lepszy

ja swój wieczór kawalerski miałem w http://www.sogoclub.pl/warszawa , ale pewnie o nim słyszałeś:) Jest w centrum, można tam łatwo dojechać taksówką, czy nawet autobusem i tramwajem. Byłem jeszcze w kilku klubach nocnych ( ach, te wieczory kawalerskie) i muszę przyznać , że Sogo ma nie tylko fajny klimat, ale także chyba najładniejsze dziewczyny.

Gość Kamil 1987
o burdelu już myśleliśmy, ale trochę za drogo wychodzi, chyba, że na tirówki pojdziemy.....

Gość gość
Ja swój wieczór kawalerski miałem w Warszawie w Coyote Night Club (centrum, na mazowieckiej) i wspominam mega! Kulturalnie miło, estetycznie. Wspaniały strip Dance, czy tam pole Dance. Najwyższa jakośc, naprawde warto, zwłaszcza na kawalerski wieczór! www.coyotenightclub.pl/‎

Gość Luca2222
Ja się dobrze bawiłem na kawalerskim w New Orleans – www.neworleans.pl. Dobra miejscówka, z miłą obsługą. Tancerki widać, że nie są z przypadku, tylko rzeczywiście wiedzą o co w tej zabawie chodzi;)