Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbghtrtyhuthr

Wyjdzmy na ulice bo niebawem rząd nas wykończy

Polecane posty

z tego , co wiem, to zawsze szczery siedzi na garnuszku PO , więc czego sie spodziewać, Donald, Donald Uber Alles

a co? nieprawidłowo coś po polsku napisałam? rozumiesz stwierdzenie: "z tego , co wiem" a w ogóle to, zaprzeczasz?:)

zacznij zdanie od wielkiej litery;) pytam sie, czy pracujesz dla PO (w budżetówce, tudzież w instytucji dofinansowywanej), więc?

"A wiesz zabciu , ze zdanie zaczyna sie z wielkiej litery?" ­ nie jestem zabcia. napisz mój nick poprawnie, to pogadamy o wielkich literach :classic_cool:

Gość naturalna i szczera
zawsze szczery to typowy przyklad konformisty, przy tym srednio inteligentny - czyli najgorsza odmiana;) jak to pisal Herbert - to wszystko kwestia smaku, ktorego po prostu niektorzy nie posiadaja, tudziez maja spaczony totalnie. p.s. nie, nie mam kredytu, nie narzekam na zarobki ani na sytuacje finansowa swojej rodziny, ciesze sie zyciem, spelniam marzenia i nie czytam uwazam rze - przy tym popieram wypowiedzi offermy i oceniam jako bardzo trafne.

Gość naturalna i szczera
'pytam sie, czy pracujesz dla PO (w budżetówce, tudzież w instytucji dofinansowywanej), więc? xxx naprawde sadzisz, ze ci odpowie? :) swoja droga- wstydzic sie wykonywanej pracy i nie przyznawac do bycia pacholkiem PO - nieladnie ;)

nie jestem zabcia. napisz mój nick poprawnie x szczeruś, ty lepiej nic nie mów o języku polskim x co tam rechoczesz zabciu?

pamiętam jak sie orał z Pavlo, to w koncu wydukał ze wybiera sie sluzbowo przez Holandię, skoro nie raczy odpowiedzieć to SAMA SOBIE wnioskuję, że celem jst Bruksela;)

Gość jednym słowem
jewropejczyk !!! ' Polska ' i ' Polacy' pisze zawsze z małej ;)

przynajmniej nie negujesz, że mogę mieć swoje wnioski, masz moją wzajemność:) to jak brzmi odpowiedź na pytanie? napisz wersję dla mnie: jasno i jednoznacznie.

napisz wersję dla mnie: jasno i jednoznacznie. x w porzadku, napisze bardzo powoli: wy pier da laj ze swoimi faktami (autentycznymi) na drzewo :-)

Gość naturalna i szczera
normalnie jak Durczok :D

ojojojale wytaczasz cięzkie działa, misiu:) a trochę męskości bys przy tym użył, miast rynsztokowego slangu dziffki Loli, to zdobyłbyś sie na odpowiedź: tak, pracuję współpracuję z PO,lub nie, nie mam nic wspólnego zawodowo z PO. Czy to Cię przerasta?

Gość naturalna i szczera
pisalam juz: konformista glupi:)

Gość jednym słowem
raczej jak Senyszyn :D

W Polsce nigdy nie będzie normalnego życia właśnie po części przez to że ludzie są jacy są. Chcecie wychodzić na ulicę a nie potraficie z sobą nawet rozmawiać przez forum internetowe. Na żywo byście się pewnie pozabijali. Zachowujecie się jak oszołomy :)

Gość naturalna i szczera
jeszcze mu sie nie skonczyly argumenty jak sie skoncza, napisze 'over and out' ;) so watch this space! :D

Gość naturalna i szczera
na zywo takich ludzi na szczescie nie spotykam, bo skutecznie unikam;) tudziez ignoruje a w necie to taki folklor nieszkodliwy:)

"Na żywo byście się pewnie pozabijali" ­ na żywo to szczeruś trzyma mordę na kłódkę, żeby się nie narazić. ­ ot, taka z niego nieszkodliwa pchła :)

nie wiem, po co go w ogóle rozkminiacie, kręcą Was chamy? czy powołanie Teresy z Kalkuty sie w kobiecej piersi odzywa?:)

Zgadzam się z Tobą ale śmiesznie się po prostu patrzy jak ludzie chcą się łączyć z sobą żeby wyjść na ulicę jeden przez drugiego przedrzeźniając, dowalając i ośmieszając :)

Gość najbardziej jednak
85 % tego http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://photos.nasza-klasa.pl/52157841/2/square/d464dae618.jpeg%3Fv%3D1&imgrefurl=http://nk.pl/grupy/325386?page%3D2&h=100&w=100&sz=4&tbnid=2OpGIzCZZIfL1M:&tbnh=80&tbnw=80&prev=/search%3Fq%3Dnusselbaum%2Baaron%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=nusselbaum+aaron&usg=__6EKTTvp8MDkj2LyvRnKLMMW4syw=&docid=g02ikRJT1xPlnM&itg=1&hl=pl&sa=X&ei=IF8nUZn5JsaYtAa11oDIDg&sqi=2&ved=0CDcQ9QEwBA&dur=0

Gość coocca colaaa
The Element of One xxxx Zgadzam się , do niczego nie dojdziemy jeśli będzie takie chamstwo wśród rodaków. Ja już zdążyłam się do tego przyzwyczaić, nie dawno zakładałam tutaj temat o tym żeby mi ludzie doradzili co zrobić z moim związkiem to się dowiedziałam że jestem szmatą, kurwą i dupodajką.

no tak, w jakimś sensie rozkminiam, czy można byc tubą rzadową, nie będąc w PO;) to byłby ciekawy przypadek, w psychologizma natentychmiast, nie wchodzę- szkoda czasu na kreaturki.

njunia nie jest zadna tajemnica ze polska jest daleko w tyle pod wzgledem rozwoju gospodarczego i poziomu zycia w stosunku do zachodu. wolny rynek z perspektywy historycznej to dopiero niemowle i zaden zbawca jarek czy slonce peru tego nie zmienia za pomoca czarodziejskiej rozdzki, na to potrzeba czasu. obecnie polacy maja naprawde ogromne mozliwosci trzeba tylko chciec i miec odwage wziac odpowiedzialnosc za siebie. jakie ogromne mozliwosci? mowimy o MOZLIWOSCIACH w POLSCE. jakie? wyjazd na zachod? czy wlasna dzialalnosc o watpliwej przyszlosci? o czym ty gadasz w ogole. wpieprza mnie narzekanie ze ktos w irlandii zarabia lepiej w kfc, jezeli sobie nie radze w polsce to wyjezdzam i koniec. radzilabym sobie, gdybym normalnie zarabiala. kiedys zarabiajac tyle co mam teraz od 1500 do 2300 moglabym sie normalnie utrzymac. teraz nie jestem w stanie. jezeli ktos wybral sobie taka a nie inna droge zyciowa siedzi na dupie i narzeka czekajac az mu forsa spadnie z nieba to oczywiste jest ze ma problem z dociagnieciem do pierwszego. jestes taka tepa, czy tylko udajesz? kto ci siedzi na dupie? ja pracuje od rana do wieczora i nie na kasie w realu. a mimo to zarabiam tyle co kasjerka. a i kasjerka powinna zarabiac godnie, tyle, by moc sie utrzymac, a nie tyle co na oplaty. a gdzie zarcie itp. w kazdym urzedzie pracy czy w placowce izby przemyslowo gospodarczej mozna uzyskac darmowa pomoc w zakresie zrodel dofinansowania, kursow, szkolen i w cholere narzedzi do wykorzystania w biznesie. jest parp, sa anioly biznesu, sa programy unijne i samorzadowe trzeba tylko miec pomysl na siebie i wziac sie zwyczajnie do roboty. jasne, pieprzysz jak jakas ulotka z urzedu pracy. ja np. nie potrzebuje dodatkowych szkolen. umiem co imiem i mam prace, na cholere mi urzad pracy? programy unijne, samorzadowe? skad ty to wzielas? czy kazdy w tym chorym kraju ma sie wpieprzac w jakies pseudodzialalnosci gospodarcze, ktore bedzie ciagnal tak dlugo, zeby moc ja pozniej zamknac i nie musiec oddawac pieniedzy (czyli czysta fikcja?), dla mnie to jest chore. co ty mowisz w ogole? to co teraz kazdy kto jest bezrobotny, to powinien zakladac dzialalnosc tak? a jak ja mam prace a zarabiam smieszne grosze, to co, mam to rzucic, i tez dawaj dzialalnosc?:) i tak kazdy. no sami biznesmeni w tym kraju beda. Jezuu to mi sie cisnie, jak ciebie czytam czizas. kreujesz sie tutaj na jakas inteligencje a tak naprawde to chrzanisz frazesami. znam ludzi ktorzy pozakladali te biznesy z urzedu pracy i zaraz je pozamykali. jak tylko mogli. ci, ktorzy maja dobrze prosperujace firmy, musieli wyjechac na zachod albo dobrze kombinuja. i/albo. moj znajomy ma swietna firme, ale tez swietnie ciagnie kase od urzedu pracy-zatrudnia swojego "bezrobotnego" wujka, ciocie, kogo tam i dostaje jeszcze kase. dla takich ludzi moim zdaniem sa te programy, nie wciskaj ciemnoty

The Element of One Słuchajcie ludzie mają pełne prawo do tego żeby żyć godnie w własnym kraju żeby nie było trzeba wyjeżdżać z niego na obczyznę bo nie ma za co opłacić rachunków, zjeść i tak dalej. Każdy kto ma głowę na karku i jest choć troszkę inteligentny widzi na własne oczy co wyrabiają z nami rządzące partie. Już nie ważne czy PO, PIS, SLD to jest jedno i to samo, to są karierowicze którzy przyszli do Sejmu żeby się ustawić jak i swoje rodziny, znajomych. SBecy, komuchy i żydzi rządzą Polskim krajem, okradają nas pod pretekstem podatków. W tym kraju życie zwykłego szarego obywatela to paranoja. Wmawiają nam że jest kryzys i trzeba oszczędzać zaciskać pasa a w przeciągu dwóch miesięcy przyznają sobie między sobą milionowe premie..no halo chyba coś k**wa nie tak prawda ? Zobaczcie tylko co obecny rząd zrobił dla Polski, zupełnie nic, przez prawie 6 lat rządzenia nie zrobił zupełnie nic, przez prawie 6 lat podnosi podatki, robi afery, wymyśla gówniane ustawy, kłamie w żywe oczy...Natomiast nie rozumiem co kieruje ludźmi że oddajecie głosy na bandę złodziei bo to przecież jawna złodziejska instytucja o czym przecież sami na własne oczy widzicie. Przecież każdy widzi jak jest, narzeka, płacze, zaciska pasa ale PO dalej przy władzy. Jak to możliwe ??? BRAWOOO !!!:) dokladnie o to chodzi. sedno sprawy-nam sie mowi juz od lat, a wczesniej naszym rodzicom-ciagle trzeba zaciskac pasa. po wojnie-bo sie kraj odbudowywal. a teraz-bo po komunie a teraz w ogole to juz po kryzysie. Luuudzie,a pozniej czytamy o siegajacych miliona nagrodach. Za co ja sie pytam? a ludziom sie nie nalezy ani praca, ani placa ani nic. Mowi sie nam ciagle, ze socjal jest be, ze jestesmy roszczeniowi. przepraszam, w innych krajach jest socjal i to wysoki. I jakos panstwa daja rade- Niemcy, Dania, tak? i tym ludziom sie nie mowi, ze im sie NIE NALEZY, ze tylko lape wyciagaja. natomiast u nas sie g.. daje (np. rodzinne - smiech na sali) a wrecz jeszcze sie ludzi UPOKARZA. a potem slysze ze wielkim panom politykom sie NALEZY. to ruzmiem, ze jedyne co nam sie nalezy, to zdychac pod plotem? skaczemy sobie do oczu moi drodzy, bo tak naprawde kazdy z nas widzi, ze to jest upadek tego kraju. mentalny, gospodarczy, w niemal kazdej dziedzinie. kto tego nie widzi to slepiec

bardzo lubie okreslenia "wszyscy" "kazdy" tak pieknie wplatane w te podniosle wypowiedzi :-) przypomina mi sie -" wiekszosc jest za pomnikiem na krakowskim" :-)

Gość njun niezalogg
Dla zs i czisaz, wszystko jest pięknie i idzie w dobrym kierunku To się nazywa beneficjent systemu.