Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shineon

jak one to robia?;/

Polecane posty

Gość shineon

mam 2 koleżanki które mają po 24 lata a wygladają na 17..od zawsze wygladaly tak mlodziutko;/ ja jestemw ich wieku,a wygladam na 27-28..myslicie ze one stosują jakiś specjalne kosmetyki? czy to moze geny?

Gość shineon
pomocy laseczkii

Gość kiskakiikk
może nie palą i nie nakładają na siebie kilo tapety :) to też niszczy cerę

Gość shineon
no ale że aż tyle lat wtecz? to na ile beda wygladaly przy 30:(

Gość tryhe
heh, ja zawsze wygladalam mlodziej... mam 20 lat, ost przy urodzinach kolega mi powiedzial ze wygladam na 15... ;) mimo wszystko chyba sie ciesze. nigdy nie palilam

Gość garfocelek
Geny , geny i jeszcze raz geny . Potem dbanie o urodę , zabiegi i kosmetyki

Gość shineon
a przy 18nastce sie z nich nabijalam ze wygladaja na 15;/

Gość Bądź sobą i tyle
Dobre geny to podstawa. Niestety ciężko przeskoczyć mając poważne rysy czy suchą cerę. Sporadycznie młody wygląd da się uzyskać dzięki stosowaniu różnorodnych zabiegów, w tym też operacji plastycznych (vide: celebryci), jednak z czasem takie eksperymenty sieją ogromne spustoszenie w wyglądzie. No i finansowo w kieszeni ;)

Gość epqqq
ja jestem po 30 a daja mi 22:) to geny bo w mojej rodzninie wszyscy tak mlodo wygladaja mimo uplywu lat

Mi właśnie też dają mniej, do tego stopnia, że ludzie potrafią wypalić, że chyba dopiero gim skonczyłam, albo kończe. A lat mam 22 (w tym roku skoncze..) . Ale ja mam takie rysy twarzy, słodkiej dziewczynki, zamiast kobiece, wiec sie im nie dziwie. Nie pale, nie paliłam, pije mało, praktycznie sie nie maluje (tylko troche, jeśli już) Do tego mój wzrost + waga. I gotowe. Czasami bym chciała wyglądać poważniej. Ale w pełnym makijarzu wyglądam raczej śmiesznie niż poważnie, jakby dziecko wzieło zabawki swojej mamy, powaga. Co najwyżej tusz+ błyszczyk...

Gość *Ola1981*
Nie wiem czy to taka duża zaleta - sama wyglądam na 20 lat, chociaż mam 32 - w efekcie mało kto traktuje mnie poważnie. Jeszcze u kobiet nie jest tak źle, ale faceci o smarkatym wyglądzie mają przerąbane.

Gość shineon
cadz soba i tyle - no ok ale te znajom twierdza ze używają tylko kremy nivea maluja sie raz w tyg ...jak uzyskac efekt 6-7 lat wstecz

mysle ze nie korzystaja z solarium,nie pija, nie pala, to duzo robi. Ja tez mam 18 a wygladam ponoc na mniej z twarzy, nic na to nie poradze ale ciesze sie ze starosc mnie omija :D

Gość Bądź sobą i tyle
Bo to nie kwestia kremów. Nawet jakby żadnych nie stosowały i tak będą wyglądać jak nastki. Dopóki nie zaczną się marszczyć, siwieć zachowają taki wygląd. Czasem widuje się na ulicy starsze panie o takich młodzieńczych rysach: małe noski, drobna budowa szczęk, uśmiech w oczach - tylko siwizna i zmarszczki zdradzają wiek.

Gość jjkjkjk
*Ola1981*a pracujesz jako?

Gość *Ola1981*
maua94 - starość? :D Na to musisz poczekać jeszcze ze trzydzieści lat co najmniej ;)

Gość *Ola1981*
@ jjkjkjk mam bezstresową pracę, którą traktuję jako hobby :) więcej nie powiem ;)

Gość znajomaaaaaaa
ta jasne wszystkie tu mlode i piekne juz w to uwieze...pff :) wmawiajcie sobie tak dalej

Gość Bądź sobą i tyle
Hmm, praca i ogólnie tryb życia też ma tu duże znaczenie, brak przeciążenia, wysypianie się mają ogromny wpływ na wygląd. Odżywiając się zdrowo, uprawiając sport, dbając o dobre samopoczucie też można w jakimś stopniu się odmłodzić.

Gość shineon
ehhhh sama bym tak chciala wygladac:9

Gość *Ola1981*
Zbieram Ślimaki To własna firma, ta swoboda i niezależność wynagradza brzemię odpowiedzialności. A co będziesz robiła to już zależy od Twoich predyspozycji, zainteresowań. Grunt to lubić to, co się robi zawodowo :)

Gość jjkjkjk
*Ola1981*-ile mniej wiecej zarabiasz?:)

Gość *Ola1981*
shineon A ja jednak czasem zazdroszczę kobietom, które wyglądają na swój wiek. Takim rasowym pewnym siebie trzydziestkom, za którymi faceci się oglądają ;) Ja jestem drobna, malutka, jak się wbiję w garsonkę i szpile to tak ze 25 lat może i mi dadzą, ale na co dzień wygodniej mi w sportowych ciuchach, a to znów znacznie odejmuje mi lat.

Mnie ostatnio znajomy rodziców zapytał, do którego liceum chodzę. Jak go uświadomiłam, że jestem na 3 roku studiów to nie chciał uwierzyć. Myślał, że dopiero zaczęłam szkołę średnią ;] To chyba geny, bo moja siostra ma 30 lat, a wygląda młodziej niż niektóre moje znajome z roku ;]

no okej nie chodzilo mi o dosłowna starosc, ale widze po kolezankach ze rysy im sie wyostrzaja, zmarszczki tez juz maja kolo oczu, bruzdy kolo ust, u niektorych jest to niezbyt widoczne,a u innych bardzo. a u mnie cera nadal jak u niemowlecia, rysy tez jak u 15stki.. Ile razy miałam taka sytuacje ze ktos prosil mnie o dowod, a jak zobaczyl to myslal ze podroba, i tak bylo od zawsze, chyba ze sie mocniej pomalowalam to bez problemu wtedy ;) albo jakos w ubiegłe wakacje pewien koleś mnie zaczepiał, i w koncu wypalił "a ty to gimnazjum czy liceum?" :o :D

Gość *Ola1981*
@ jjkjkjk Nie wiem ;) Musiałabym zapytać księgową. Nie przykładam zbyt dużej wagi do finansów :D Wiem, że to niezbyt poważne, ale nie jestem typem, który po zakupach studiuje paragony i faktury ;) Ale wystarcza mi na wszystko, chociaż z natury żyję raczej skromnie - nie mam wielkich wymagań :)