Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shineon

jak one to robia?;/

Polecane posty

Gość *Ola1981*
@ maua94 Zmarszczki u osiemnastolatek? o.O Wolę nie wiedzieć co one robią, że się tak postarzają...

Gość *Ola1981*
Staram się :) Nie lubię nerwów, jestem bardzo spokojną osobą. Nawet horrorów nie oglądam ;)

Jak sie naklada na twarz tone pudrów i fluidów od gimnazjum to potem tak jest, że kondycja skóry sie pogarsza. Jak sie co 2 dni biega na solarium na 10-15 minut, to tak jest, że skóra sie wysusza nadmiernie i szybciej starzeje. Jak sie latem leży na słońcu przez 2h spalając sie, specjalnie po to, żeby sie opalić, to tez ma wpływ. Oczywiście wg mnie i tego co obserwuje u dziewczyn mnie otaczających.

Gość bajlandos
Jestem facetem U mnie to jakos sie zatrzymalo w wieku 22 i tak juz mam 32 i nadal daja mi 23 albo 24

Gość ju88888
ja mam 25 lat i też wszyscy mowia ze wygladam na gora 20 ogólnie to sie cieszę, tylko właśnie w pracy dużo osób traktuje mnie mało profesjonalnie

Gość *Ola1981*
Nigdy nie byłam na solarium :P Kosmetyczkę też omijam szerokim łukiem ;) Co do kremów, to jedynym używanym na co dzień jest podkład w kremie. Na noc zmywam zimną wodą i daję odpocząć skórze.

Gość *Ola1981*
@ ju88888 To niestety musisz już swoją wiedzą i doświadczeniem nadrobić pierwsze wrażenie. Ale efekt jest zabawny gdy tak nagle zaskakujesz rozmówcę ;)

Gość smiac mi sie chce z durnych
18stek co mowia, ze wygladaja na 15. dla doroslego czlowieka to nie do rozroznienia, czy gowniara ma 15, 16 czy 18 lat...

Gość ju88888
Ola1981 staram się właśnie staram... ale czasem mnie to strasznie drazni, a jak bylam kiedys z mama po telefon (ona kupowala dla siebie na abonamnt) to non stop kobieta pytała czy to dla córeczki? czy boi się pani, że przekroczy abonament :D jak bym byla 5 letnim dzieckiem, a dziewczyna była góra odemnie z 2 lata starsza

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eee tam 24 latka wyglądająca na 17 to w sumie nic takiego. Bo taka 24 latka raczej nie powinna mieć zmarszczek czy innych takich (chyba, że bardzo niezdrowy tryb życia + solarium i takie tam). W tym wieku wyglądanie poważnie/młodo bardzo zależy od stylu ubioru, makijażu i takich tam. Z drugiej strony trafiają się osoby które wyglądają poważnie. Ja miałam taką koleżankę, której jak miała 15-16 wszyscy dawali tak z 5 lat więcej niż miała . Ani nie była jakaś wymalowana, zmarszczek też nie miała. No jakoś tak poważniej wyglądała (można było ją po piwo wysyłać, bo nikt jej o dowód nie pytał). A potem wyglądała cały czas mniej więcej tak samo i na koniec studiów dalej wszyscy myśleli że ma tak 20-21 lat. Po prostu wcale się nie zmieniała.

Gość jjkjkjk
*Ola1981*-ile osob zatrudniasz?

Gość @ślimakowa
już się tak nie przechwalaj była tu kiedyś taka jedna 35 która twierdziła że daja jej najwyżej 20 kilka a jak pokazala zdjęcie to wyszło że typowy 35 letni pasztet

Gość *Ola1981*
Mnie do tej pory to spotyka, gdy wyciągam mamę na zakupy ;) Nie ma się co zamartwiać, ja nigdy nie ukrywam swojego wieku, więc wszyscy są w szoku. Z wiekiem zaczęło mnie to bawić, ale kiedyś też się wkurzałam.

Gość *Ola1981*
@ jjkjkjk - czemu tyle pytań? :)

Gość ererererrtrt
tez mnie smieszą taki kretynki, co mają 25 a wg nich wyglądają na 18, a co to za sztuka? sztuka to miec 40-45 a wygladac na 28, a takie cos to rzadkosc. poczekaj jeszcze z 15 lat i dopiero chwal sie na forum jaka to ejstes och i ach :O zajdziesz w ciązę, wyjdziesz za mąż to zaraz się zrobisz stara i bedziesz sie smiala z takich glupich tematow 🖐️

Gość ju88888
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee to ja chyba mam tak samo, jak mialam 14 lat to wszyscy mysleli ze jestem dużo starsza niż jestem i od tej pory strasznie mało się zmieniłam....

Nie przechwalam, stwierdzam fakt. Z reszta sama mówie- na dzień dzisiejszy mnie to denerwuje czasami, wolałabym wyglądać na swoje, bo ludzie nie biorą cie serio kiedy mysla ze jesteś 'nastką'. Są plusy takiego wyglądu i są minusy, nie oszukujmy sie.

papierosy, mocny makijaż i mam wrazenie ze skoki wagi tez sie odbijaja na twarzy. Ale i tak chyba głównie geny maja tutaj wpływ. Mam koleżankę która rysy ma ładne, nosek mały, usta duze,oczy tez ,taka lalka, ale cere ma tak zniszczona,ze szkoda gadać.. I wcale tak młodo nie wygląda. Wiem jak to smiesznie brzmi ale wybierzcie sie do pierwszego lepszego lo :P

Gość jjkjkjk
*Ola1981*-ciekawosc ale to juz ostatnie:)

Gość Ubawiony babami
O! Już się zazdrośnice opluwają jadem :D

A ja mam zaledwie 21 lat i nikt nigdy nie zapytał mnie o dowód (nawet jak byłam młodsza) i z jednej strony słyszę, że nie ma szans żebym wmówiła komuś że mam 18, a z drugiej strony że wyglądam tak na 19 (czyli to prawie to samo co 18). A jak miałam 19, to usłyszałam, że wyglądam na 17. Czyli co człowiek, to opinia (raz jestem młodsza, a raz w swoim wieku), tylko w sklepach i przy barach nikt nie ma problemu z oceną :D W sumie to kiedyś jak miałam ledwie skończone 18, powiedziałam komuś, że tyle mam, na co padła odpowiedź "a wyglądasz na 19), czyli raz zostałam postarzona :D

Gość yktyjyjjuyjuy
no wlasnie, ja bym jej dala wiecej niz 30, a ona ma 18 jeszcze.... szok. taka uroda.

Ja tez bym dała więcej niż 19. Dziewczyna ma mniej wiecej tyle co ja a różnica kolosalna w wygladzie :P

O kuurde ona jest 94 skoro w lipcu ma 19... Ja tez z lata czyli rowiesniczki wlasciwie. Musialabym inne zdj zobaczyc;p.

Gość R78
Do Mloda styczniowa To żadne widełki odmłodzić kogoś o rok czy dwa. Wyraźna różnica to 5-10 lat, jak tu piszą niektóre kobiety. Inną kwestią jest jeszcze to, że gdy kogoś lepiej poznamy, z reguły zaczynamy go postrzegać jako osobę młodszą.

No ja wiem, choć u niektórych od razu widać nawet ten rok czy dwa różnicy. Mnie odmłodził ostatnio człowiek obcy, a twierdził, że nijak nie wmówię nikomu, że mam 18 człowiek, który mnie długo zna :D Chodzi o to, że każdy mówi co innego :D A ten co mnie odmłodził, to sam od siebie wyskoczył czy mam 19 lat i pytanie brzmi po co zgadywać czyjś wiek? Ok jak się chce poznać drugiego człowieka, ale tak poza tym? Tu się wypowiadał ktoś, że w pracy nie traktują poważnie. Jak dla mnie, to jeżeli ktoś pracuje i robi to dobrze, to po co zgadywać ile ma lat? Co za różnica.