Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fikiu miku riku

kazda kobieta kiedyś zdradzi, jesli jest na to okazja

Polecane posty

Gość Kobiety są monogamiczne
Faceci są poligamiczni i zawsze zdradzą. To jest naukowo już dawno udowodnione.Nie są w ogóle zdolni do wiernosci to dla nich jest NIE MOŻLIWE. Przeciez to dla nich powstał cały przemysł erotyczny,burdele etc nie dla kobiet,to faceci chca tego tak bardzo ze az gotowi są zapłacić byle tylko móc zamoczyć na boku. Kobiety są z natury wierne,tak zaprogramowala je natura, dlatego właśnie to facet płaci a kobieta bierze kase bo to nie jej zależy na tymj seksie lecz jemu (ona tylko zarabia,czyli chce kasy, a on chce seksu czyli chce zdradzic swoją partnerke).Proste.

Gość ddbdbdd
oj mylisz sie, nie mozna generalizowac. Ja mialam sporo okazji i nigdy nie zdradzilam mojego partnera bo go kocham poprostu. A juz troche jestesmy razem.

Gość nie wszystcy faceci
ja nie zdradzilem i nie zamierzam - uwielbiam moja zone

Gość rdytfyhtuy
kobiety asa monohamiczne ale widać co sie dzieje same zaczynaja zdradzacx zeby nie byc gorsza

Gość morgan freeman
a niech sie zdradzaja to nie na moje nerwy

Gość morgan freeman
jaka bzdura hahaha przeciez kobiety zdradzaja tak smao czesto jak faceci, roznica jest taka ze wy o tym glosno nie powiecie, nie mowicie głosno jakie macie zboczenia, ale niczym sie nie roznicie od facetow, natura poligamiczna, jak to slysze to mi sie smiac chce, facet ma latwiej cos wyrawac jak kobieta odwrotnie, ale napewno nie jestescie mnie poligamiczne,