Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justysiaisia

Piję wino za wszystkie fajne babki :)

Polecane posty

Gość justysiaisia
Witaj Mik@ :) Tak wiem, wiem, że to tylko sposób, który podziałał na Ciebie, ale on działa praktycznie na każdą osobę, tylko tego zastępcy brak :) 🌼 A od kiedy ten Twój stan trwa? Czy nagle się jakoś pojawiło? Brałaś może pod uwagę depresję sezonową? Brak słońca ma olbrzymi wpływ na ludzi. A poza pracą masz jakieś zajęcia, które są przeznaczone wyłącznie dla Ciebie? Fajnie by było o takim czymś pomyśleć. Siłownia, solarium, fitness czy lekka dieta działają cuda. Lepsze samopoczucie, a co za tym idzie power do życia. Ja zaczynam od następnego tygodnia i się już doczekać nie mogę.

Gość becky.
Hej dziewczyny:) widzę nieciekawe macie humorki..jeszcze ta pogoda,szarobura i ponura ale podobno wiosna się zbliza:)

Gość djfkdjfajkfjq
Hello dziewczyny! Nie ma co się smucić! Trzeba wrzucić dobrą miuze i potańczyć trochę. Idę pobujać trochę biodrami! W dupie mam tą kiepską pogodę:) Do dzieła..... nie ma na co czekać! Musimy przegonić chandrę!

Gość justysiaisia
djhdj a może to jakiś pomysł? zaraz podepnę laptopa do głośników i potańczę sobie do lustra, a co!

Gość djfkdjfajkfjq
Ja dziewczyny jestem już po treningu i po tańcowaniu:) Zaraz idę zrobić sobie koktajl - pół banana, mandarynka, kiwi plus kefir! Polecam pyszne! Zaraz coś zapodam do potancowania!:)

Gość djfkdjfajkfjq
Polecam: David Guetta Feat Akon - Sexy Chick Alex Gaudino - Destination Calabria Reel 2 Real - I Like To Move It Dajcie jazzu!

Gość mik@@
hej dziewczyny, co tak ucichło??? Co u was? zmiany? wiosna?

Gość djfkdjfajkfjq
A no właśnie! Zaglądam tutaj ale nikt nic nie pisze?! Jak tam przygotowania do wiosny? Co tam słychać ?:)

Gość mik@@
hej djfkd.... tez dzis zaglądnęłam i d...a żadna się nie odzywa hmm?? szkoda, bo fajnie się pisało :) djfk... co u Ciebie? Nadal "szklaneczka do połowy pełna"? U mnie wzloty i upadki dziś znooowu to drugie:( nie ma jeszcze światełka w tunelu... ale może jakoś sie da... w pracy bez zmian wręcz przeciwnie... Angielski cóż uczę się, ale też szans nie widzę.., chciałam sie dopisac do grupy, żeby za rok podejść do FCE, ale facet chce dopiero od września, więc nadal NIC w tym kierunku... na poprawę humoru na razie tylko winko:( A jak u Ciebie?

Gość djfkdjfajkfjq
hello! u mnie szklaneczka do połowy pełna i jestem szczęśliwa, gdyż dostałam się na staż do instytucji państwowej i zaczynam praktykę od maja:) chodzę na kurs językowa i poznałam fantastyczne kobiety, pełne ciepła i poczucia humoru. Cały czas rozmawiamy i poznajemy się bliżej. Ludzie tutaj są bardzo otwarci, może dlatego że wiosna już jest w powietrzu. Czuję się świetnie i działam:) Już rozpoczęłam weekend:) Pogoda jest cudowna! Bardzo dobrze, że chcesz zrobić FCE i tego się trzymaj! To jest dobry plan i nie odkładaj go na później. Czas i tak biegnie, więc lepiej coś robić, niż stać w miejscu:) Udanego weekendu!:)

Gość justysiaisia
Hej kobietki :) Nawet zapomniałam o tym wątku :) Jak ja już dawno nie sączyłam winka.. Pogoda też nie pociesza, ja chcę już wiosnę. A Wy jak znosicie te mrozy?

Gość djfkdjfajkfjq
Pogoda nie rozpieszcza! Wiosna nie ma ochoty do nas zawitać. Cały czas mi się wydaje, że to jest styczeń.......Czekam na ciepło:)

Gość mik@@
cześć dziewczyny :-) u mnie wiosna w sercu, mimo śniegu jest sporo słońca i to mnie uskrzydla:) Ja też długo winka nie piłam (małe problemy zdrowotne:( Co tam u was? dfdf jak forma? Nadal biegasz na fitnes? Justysia jak u Ciebie? Jesteś silna czy??? "poległaś" w swoim postępowaniu?? pozdrowienia dla wszystkich:) uśmiechajcie się wiosna w końcu zawita....

Gość djfkdjfajkfjq
Hello! Trzeba rozruszać nasz topic! Dalej ćwiczę, chociaż ostatnio byłam przeziębiona i leżałam w łóżku. Jutro na nowo startuję z treningami, chociaż jak widzę ten śnieg to mam ochotę wskoczyć pod ciepły kocyk:) W tym tygodniu będę miała urodziny (w czwartek), więc będę miała okazję napić się wina :) Miałam przerwę od picia alkoholu - 7 tygodniu, to dlatego aby trening był bardziej efektywny:) Szczerze....to mam ochotę na kieliszek wódki;)

Gość becky.
Hej:) ja tez dotarłam hhe:) a dzis wykanczam naleweczke wisniowa ,mniam:)słodziutka ale to ostatni kieliszeczek wypedzam tę zime:)brr

Gość becky.
dj........ a ja mam urodziny w srode!!! a Ty które???:}}}

Gość djfkdjfajkfjq
hahahah ale jaja:) kończę 29 lat!

Gość mik@@
hej Becky co u Ciebie? :) No to 100 lat dziewczyny!!:))) Wasze zdrówko soczkiem z jabłek:) Co do pogody to już tyyyyle ludzi wszędzie narzeka, że aż sie słuchać nie chce. Jest to b. denerwujące jak pół roku trwa zima, ale niestety na to wpływu nie mamy:( dfd.. jak postępy z językiem do przodu? Ja szlifuje english, ale nie brak mi praktyki, niestety. Na majowy weekend planuję wypadzik do Danii więc może troszkę poćwiczę w praktyce, myślałam też o takim lektorze on-line, ale nie bardzo wiem jak to wygląda?

Gość djfkdjfajkfjq
Naleweczka powiadasz........mmmm no to teraz mnie wykończyłaś! Uwielbiam nalewki! Muszę kiedyś sama taką zrobić:)

Gość becky.
a ja 36.lojezu,jakaś masakra"}}ale co tam ,to 100 lat dla nas:} u mnie wszystko ok:}facet i kot ten sam heheh juz za tydzień znikną sniegi i słoneczko nas otuli:::}

Gość djfkdjfajkfjq
Język szlifuję, jest coraz lepiej i staram się dużo rozmawiać. Chodzę do szkoły językowej, więc jest gites. Byłam nawet u fryzjera i dogadałam się z fryzjerką bez problemu. Ładnie obcięła mi włosy i odświeżyła kolor. Mam już swoją fryzjerkę:) A jak tam przygotowania do Wielkanocy? Mam nadzieję, że na lajcie i nie jesteście zawalone robotą?!

Gość mik@@
dfd.. to fajnie, że się dogadałaś z fryzurką gorzej jak by cię opacznie zrozumiala i musiałabys czekać aż odrosną;) Jak sie przebywa w kraju to latwiej się nauczyc. Wielkanoc hmm moj synus ma urodzinki więc będzie wiecej roboty, ale stopniowo już mam porobione zakupy i listę dan, więc z górki... chciałabym czymś kulinarnie zaskoczyć, bo tesciówka na diecie i nie bardzo wiem co by tu zrobić? może jakieś pomysły macie na lekkostrawne potrawy?:)

Gość becky.
a ja na razie mysle o urodzinowym party ,wielkanoc na potem zostawiam ,zrobie cos mniamusnego i polece do mamy na 2 dni swietowania hhah:)

Gość Cała w trawie.
Hej dziewczyny, czy mogę do Was dołączyć ? Napisze coś o sobie- cóż jestem osobą samotną choć wokół siebie mam dużo osób... Mój mąż nie szanuje mnie, jestem w nieszczęśliwym związku mam nadzieję że to się jeszcze zmieni... Być może 'docieramy' się i kiedyś będzie lepiej. Nie mam żadnych koleżanek wszystkie 'rozjechały' się po kraju, kontakt urwał się, jedyną która była bliżej olała mnie- nie mam pojęcia czemu zawsze wszystko było ok... kiedy chciałabym z kimś o czymś pogadać nie mam z kim wtedy albo płacze albo zamykam się w sobie... Jedyną osobą która mnie kocha i potrzebuje jest moja mała kochana dziewczynka❤️. Nie pracuje bo narazie wychowuje dziecko. pozdrawiam Was. Choć nie pije alkoholu obiecuje że kiedyś wypije za was zdrowie:)

Gość djfkdjfajkfjq
mik@@ to może zrób rybkę pieczoną z porem albo cukinie faszerowane. Wiem, że to jest Wielkanoc i powinny być dania typowe i tradycyjne, ale skoro teściowa jest na diecie, to można coś nowego zapodac:) Ja już nie przygotowuję góry żarcia i typowych polskich dań. U mnie bedzię ryba z sałatą rucolą i jajka z majonezem własnej roboty. Do tego dużo owoców.

Gość djfkdjfajkfjq
No i oczywiście dużo ruchu, spacery i zwiedzanie miasta:) Nie lubię siedzieć za stołem cały dzień, jestem za aktywnym spędzaniem czasu:)

Gość djfkdjfajkfjq
Hello kobitki! Co tam słychać? Jak się macie? Dzieje się coś ciekawego! Ja się relaksuję i popijam kawe. Słoneczko świeci i jest nadzieją, że wiosna zawita :) Dajcie znak!:)

Gość mik@@
hej djf.. jak widać dziewczyny zapracowane i pochłonięte swoimi sprawami;-) Robi się cieplej i mniej czasu spedza przed kompem (na szczęście:) jeszcze chwila i rowery rolki itp... w kooooncu:) U mnie nic nowego trochę więcej pracy, ale niestety nie rzutuje to na premie:( wczoraj miałam dzien relaksu, wzięłam urlop i powiem szczerze odpoczęłam psychicznie:) Zakupy, kosmetyczka, zakupy:) odpoczynek he he i tak mi ciezko było dzis wracac do pracy.... Myslę o jakimś przekwalifikowaniu, ale wciąż nie wiem na kogo co zacząć robić? jakoś nic mnie nie interesuje... A co u Ciebie od maja chyba zaczynasz tak ten staż? Mam nadzieje, że napiszesz co nieco:) pozdrawiam