Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justysiaisia

Piję wino za wszystkie fajne babki :)

Polecane posty

Gość djfkdjfajkfjq
Hej Laski! Żyjecie? Jak się macie i co tam słychać? Każdy chyba zabiegany. U mnie powoli życie się toczy. Chodzę do szkoły i przygotowuje się do egzaminu językowego. Czasami tęsknie za domem i za tym abym mogła pogadać sobie na luzie o wszystkim:) Skrobnijcie coś!

Gość Wesolutkagosia
nareszcie weekend i relaks z piwkiem:)

Gość becky.
Ja jestem,przypadkiem tez skrobie:) wieczor spedzam samotnie

Gość Wesolutkagosia
ktoś jeszcze pije

Gość djfkdjfajkfjq
Ja też piję drinka:) Popracowałam dzisiaj w ogrodzie i pieliłam trochę. To mój debiut bo nigdy to mnie nie rajcowało specjalnie. A teraz widzę, że sprawia mi to przyjemność i wycisza:)

Gość djfkdjfajkfjq
A powinnam była napisać - pełłam w czasie przeszłym :)

Gość becky.
ja dzis tylko jedno piwko:)

Gość Wesolutkagosia
Twoje zdrowie

Gość djfkdjfajkfjq
A tak swoją droga to marzą mi się dobre balety, ale z taką fajną ekipą...żeby tak można było potańczyć i popić razem:) Ach...i dobra "miuza" lata 90-te! Stare hiciory!

Gość djfkdjfajkfjq
Na zdrowie! :)

Gość justysiaisia
Ale mnie długo nie było! Kiedy robimy jeszcze taką imprezkę przed kompem laseczki? Tylko zakupię winko :D

Gość djfkdjfajkfjq
Koniecznie musimy się zgadać na forum i popisać o wszystkim. Mnie ostatnio dopadł smutek i wyć mi się chce, ach....ta melancholia:(

Gość mik@@
czeeeeść dziewczyny:) Ale tu puuusto. Co u Was? djfk.... co z Tobą skąd ta melancholia??? Maj za oknem a Ty się smuuucisz?? Jak ci idzie na kursie? ? Witaj Justysia:) Jak Twoje sprawy z byłym??? Nadal razem? Czy odpusciłas? Witaj Becky:) Wiecie co dziewczyny jakoś nie mogę z Wami podrinkować, pozostaje mi woda, nie mogę pić alkoholu:( bardzo źle sie po nim czuję :(( Nawet w małych ilościach. Nie wiem skąd ten problem, ale jest mi niedobrze, robi mi sie ciepło raz zimno i zbiera na wymioty nawet po 1 piwie... więc odstawiłam, nie wiem może to lata przejściowe e he he 35 l. to juz blizej 40-tki:( Co u Was? Zaglądacie jeszcze tutaj?

Gość becky.
a moze jestes w ciazy hihi:)i to ja jestem tu najstarsza::(:P Ach ,ja tez mam jakies ostatnio same zle mysli....ale walcze z tym

Gość mik@@
hej Becky, nie nie jestem, mam to już od dłuższego czasu niestety. Też nie cieszysz się wiosną? Jejku moje oko cieszy przepiekna zieleń wokoło i dużo słonka:)

Gość djfkdjfajkfjq
Hello wszystkim! Nastrój już mi się poprawił i chodzę uśmiechnięta, chociaż ostatnio strasznie tęskniłam za domem. Na kursie idzie mi świetnie i widzę już duże postępy u siebie, a teraz mam 2 tygodnie ferii:) Od czerwca zaczynam praktykę w firmie i jestem uradowana z tego powodu. To oznacza, że doszlifuję mój język. Poza tym będą też Targi Pracy i planuję się na nie wybrać i porozmawiać z pracodawcami. Trzeba ćwiczyć język w każdej sytuacji:) Ostatnio wróciła do uprawiania sportu. Miałam przerwę, gdyż straciłam zapał i motywację, ale na szczęście wróciłam już do siebie:) Pozdrawiam wszystkich ciepło!

Gość mik@@
hejka. Racja racja trzeba ćwiczyć język. Ja miałam przerwę prawie 2 mis. w moim english-u i jestem zla sama na siebie, ale jakoś tez nie miałam motywacji a poza tym nic mi nie wchodziło do głowy:( Teraz znowu sie zabrała i słucham nawet idąc do pracy, zawsze coś przypomnę:) Cieszę się, że nastrój wrócił i zyczę powodzonka na targach pracy:) Ja dziś mam wolną sobotę i zamierzam porobic generalne porządki, ugotować zdrowy obiadek same warzywka he he i wybrać się na rower z synkiem:) milej soboty dziewczyny uśmiechajcie się, bo piekna wiosnaczy lato za oknem:) i trzeba z tego korzystać

Gość justysiaisia
To znowu ja. Znowu cała butelka, wino.. i ja. Piję za to, za co piłam kilka miesięcy wcześniej :) I za ten sam problem co kiedyś.. WASZE ZDROWIE :*

Gość gość
hello, jak się macie dziewczyny? jak mija lato? co ciekawego porabiacie? u mnie dzieje się duzo! jestem juz po egzaminie jezykowym i czekam na wyniki....i juz od miesiaca odbywam praktyke i poznaje duzo ciekawych ludzi:)) pozdrawiam cieplo!

Gość gość
...:)

Gość gość
Dziewczyny jesteście jeszcze tutaj??? Zaglądacie ta topik??? Jak tam nowy rok???

Gość gość
:O

Gość gość
;)

Gość gość
HALLO!!!!!!!!!!!!!! CZY JESZCZE KTOŚ TU ZGLĄDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
HALLO!!!!!!!!!!!!!! CZY JESZCZE KTOŚ TU ZGLĄDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!