Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiołkowe lato

jak długo karmiłyście dzieci piersią ???

Polecane posty

Gość glupolek :)
jej mleko było bardziej sportowe przez pływanie

Gość Do am cici
Ale czy ty uważasz ze wszystko jest ok z tobą? Moze porozmawiać z lekarzem, ale psychologiem. Sama mam 2.5 letniego synka, ma wszystkie zeby składa zdania. I nie wyobrażam sobie karmić aż tyle czasu. Ma prawie metr. To jest naprawdę ohydne.

Gość Pani Inteligencja
Przez pływanie mówisz? :):):)):) Chyba w basenie głupoty:)

karmienie to krzywda wyrządzana kobiecie przez boga, a te sie podniecają. Jaką sraką sracie podczas karmienia z podniety?

Gość prawie 2 lata każde
[zgłoś do usunięcia] najgłupsza ever przez pływanie, mmmmm , oj jaką szkołe zawodową kończyłaś że masz tak wybrakowaną wiedzę? XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Dobrze, że się przyznajesz, najgłupsza ever... I nawet studia nie czynią z człowieka mądrego... Po co dziecko faszerować produktem przechodzącym wiele faz destrukcji? Mam dzieci, ale wolę ich faszerować produktami nie przetwarzanymi przemysłowo. zdrowsze dla dzieci i smaczniejsze. Z wykształcenia jestem chemikiem, dodam że pracuję w tym zawodzie, choć "robię w kosmetykach"

Gość prawie 2 lata każde
kosmetyków dla dzieci również nie używałam - najlepszy kosmetyk do pielęgnacji dziecka to mleko matki. Ale do tego trzeba dorosnąć!

prawie 2 lata każde tak tak sram razem z tobą

czy twoje wymiona też potrafią srać?

dlaczego zgodzilas sie na posiadanie wymion? czy sraczka przezwyciężyła rozum?

Gość prawie 2 lata każde
Pani Inteligencja Przez pływanie mówisz? Chyba w basenie głupoty XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Tak, przez pływanie, w miejskim basenie, cena 4 zł za 1,5 godziny, miesięczny karnet - 50 zł , li i tylko!!!

Gość hahahaahahhahah
33 miesiące;)) a samymą piersią 7,5 miesiąca, bez zadnych herbatek zupek itp. sam cyc;)

Gość jdskj
moja kolezanka jeszcze karmi córkę ktora w maju skonczy 3 lata :O

sram, ludzie, sram

nie chcesz sie przyznac do swoich wymion? czuje ze sie na Ciebie obrazily.

Gość hahahaahahhahah
:)

słuchajcie na moją koleżanką o imieniu ;prawie 2 lata kazde' obraziły się jej dwa zużyte wymiona. Smutne to, prawda?

Gość hahahaahahhahah
?

Gość prawie 2 lata każde
A tak dodatkowo napiszę do pań karmiących piersią. Moje pierwsze dziecko urodziłam we Francji, opiekowała się nami położna, wszelkie zabiegi wokół dziecka odbywały się na zasadzie - woda plus mleko matki.Jakiekolwiek podrażnienia, krostki, zaczerwienienia traktowała moim mlekiem. Drugie dziecko urodziłam w Polsce.Zastosowałam metody jak przy pierwszym dziecku, pielęgniarki były w szoku,że to się sprawdza. mleko matki to najcenniejsze źródło dostarczania wszystkich składników odżywczych dla naszej pociechy.

Gość hahahaahahhahah
prawie 2 latka ja rodziłam w PL, ale jak nas odwiedzala srodowiskowa to tez wlasnei poleciła przemywac malej buzke moim mlekiem. Miała krosty i drugi raz cos jak uczulenie. poschodzilo jak ta lala :)

.

oj aż kloca zwaliłam tym razem, czy wymiona się już nie gniewają?

Gość dasds
Ja karmilam 3 tygodnie dla dobra dziecka, okropnie ten czas wspominam. Nigdy wiecej

.

Gość prawie 2 lata każde
a sprawa jest prosta, kto nie chce karmić piersią, niech nie karmi, nakazu nie ma. Ale jeżeli mamy taką możliwość i nie brzydzimy się[czego nie rozumiem], korzystajmy z tego. Piersi i tak nam niedługo obwisną, nie ma znaczenia czy karmiłyśmy, czy nie. Moja siostra 2 lata starsza ma bardziej obwisłe piersi od moich, ona nawet nie rodziła, ale sportów też nie uprawia. A mój mąż, ojciec dzieci godzinami przyglądał się zafascynowany karmiącej matce.

Gość a co nas ten starzec obchodzi
stary był i wykitował

prawia dwa lata każde - ona jest dziewicą ale srała dziećmi :D i jej cycki to nie tłuszcz tylko mięśnie :D sram sram sram kobieto

Gość prawie 2 lata każde
hahahaahahhahah To sama się przekonałaś jak matczyne mleko działa.Mleko matki to nie tylko źródło pożywienia, ale naturalny środek kosmetyczny, a co najważniejsze ochrona przed chorobami w wieku niemowlęcym.

Gość bfgznz
Karmilam tak długo jak moje dziecko tego potrzebowało. 2 lata i 8 miesięcy. Życie to nie tylko chlanie i ubranie. Zaspokajanie potrzeb emocjonalnch dziecka jest równie ważne, to kapitał na całe życie. Brzydzi was karmienie piersią ale zrobienie laseczki dorosłemu i fujjj nieobrzezanemu mężczyźnie, to już dla was norma. Chore to wszystko.

Gość groszek1234567
glupolek jestes tak jebnieta jak moj sasiad co siedzi w wariatkowie, az zal takich ludzi. Ale jak zamkneli ich w pokoju bez klamek to nie ma zaraza jak sie wydostac i pisze co mu slina na jezyk przyniesie. ale litosci idz popisz na gg . a mame prawie 2 lata opwiram, kazdy ma prawo karmic ile chce i czy wogole chce. a ty glupolu sraj dalej.

Gość obrzezany, czyli Zyd
fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!