Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 Marlenka_nowa

odszkodowania powypadkowe co wybra膰?

Polecane posty

Go艣膰 Anna Pa藕dziernikowa
Ubezpieczyciel chcia艂 mi zaproponowa膰 艣miesznie ma艂e pieni膮dze (wypadek 3 lata temu, do dzi艣 nie mog臋 wr贸ci膰 do pracy). Dzi臋ki kancelarii odszkodowawczej Advoco zdoby艂am pieni膮dze, dzi臋ki kt贸rym mog臋 leczy膰 si臋, rehabilitowa膰 i najwa偶niejsze - poki co nie martwi膰 si臋 tym, 偶e nie pracuj臋. Skupiam si臋 na sobie. Warto o to zawalczy膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
jesli chodzi o moje doswiadczenia to na poczatku roku doznalam powaznych obrazen w wypadku w pracy i wlasnie mija kolejny miesiac starania sie o odszkodowanie- ja zlecilam to firmie Auxilia, bo slyszalam od nich duzo pozytywow. I polecam, jestem zadowolona jak dzia艂aj膮, sa bardzo zaangazowani w sprawe, dbaj膮 o wszystkie formalnosci itd. a wszystko wskazuje na to, ze sprawa zakonczy sie moj膮 wygran膮 i wyplata odpowiednio wysokiego odszkodowania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matylda344
Przyznam, 偶e tych firm jest naprawd臋 wiele, ale jako艣 tak z tego co czytam, to EuCO ma najlepsze chyba opinie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ProJuris
Szanowni Pa艅stwo zach臋cam do kontaktu z nasz膮 kancelari膮 dochodzenia odszkodowa艅 ProJuris. Na ca艂ym etapie sprawy nie pobieramy jakichkolwiek op艂at. Mamy bardzo wysok膮 skuteczno艣膰 w uzyskiwaniu wysokich odszkodowa艅. Nasza kancelaria w przeciwie艅stwie do innych nie ko艅czy procesu uzyskiwania odszkodowania na etapie polubownego zako艅czenia sprawy. Prowadzone przez nas post臋powania odszkodowawcze zazwyczaj ko艅cz膮 si臋 na post臋powaniu przed s膮dem, ale wynik takich spraw jest bardzo satysfakcjonuj膮cy dla poszkodowanych. prosz臋 o kontakt odszkodowania.projuris@gmail.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sunsina
Walka o odszkodowanie cz臋sto jest bardzo trudno pomimo posiadanej polisy - wiadomo, 偶e ubezpieczyciel nie b臋dzie szcz臋艣liwy jak b臋dzie musia艂 nam zap艂aci膰. Jeszcze gorzej wygl膮da sprawa, kiedy odszkodowanie ma wyp艂aca膰 ubezpieczyciel jakiej艣 plac贸wki. Swego czasu moja babcia do艣膰 d艂ugo walczy艂a o odszkodowanie za b艂膮d lekarski - bez powodzenia. Potem kole偶anka jej poleci艂a Solace profesjonaln膮 firm臋, kt贸ra si臋 zajmuj臋 walk膮 o odszkodowanie pomog艂o. Zreszt膮 odsy艂am do lektury - http://www.solace.pl/prawnik-radzi/show/blad-medyczny-a-blad-lekarski i nie dawajcie si臋 oszukiwa膰, 偶e nic Wam si臋 nie nale偶y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pomocny prawnik
Zani偶one odszkodowanie ? Odmowa wyp艂aty ? Jest na to rada !!! Pomagamy w uzyskaniu odszkodowania od zak艂ad贸w ubezpiecze艅. Bez op艂at wst臋pnych. Analiza sprawy jest bezp艂atna. Op艂ata tylko za efekty. Zadzwo艅: 731 688 989 www.lighthouse-kancelaria.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ka偶dy wypadek wymaga interwencji po艣rednik贸w b膮d藕 firm odszkodowawczych. Bardzo cz臋sto wystarczy zg艂osi膰 szkod臋 do ubezpieczyciela. Nie wiesz jak to zrobi膰 zadzwo艅 pomog臋 514-455-736

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
trzeba si臋 do euco zg艂osi膰. najlepiej to do nich zadzwoni膰. oni wtedy skontaktuj膮 z najbli偶szym agenetem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marguso
Zasada jest dosy膰 prosta... Dochodzi do st艂uczki, to wtedy dzwonisz po Unique Service Partner. Oni zapewni膮 auto zast臋pcze, zorganizuj膮 holowanie, odstaw膮 auto do warsztatu. Twoim zadaniem b臋dzie jedynie podpisanie papier贸w. Zajm膮 si臋 r贸wnie偶 ogarni臋ciem kasy z OC. A wy po prostu czekacie na smsa z info o aucie gotowym do odbioru. Je艣li kto艣 zna swoje prawa, to w tym momencie za艂atwienie formalno艣ci zwi膮zanych ze st艂uczkami nie stanowi ju偶 problemu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adaron54
Je偶eli chcesz uzyska膰 odpowiedni膮 wysoko艣膰 odszkodowania to warto skorzysta膰 z pomocy porz膮dnej kancelarii odszkodowawczej. Tutaj 艣mia艂o mog臋 poleci膰 Auxilia http://auxilia-info.pl/ moja siostra dzi臋ki nim uzyska艂a odpowiedni膮 wysoko艣膰 odszkodowania i to w du偶o kr贸tszym czasie ni偶 stara艂a si臋 o to samodzielnie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sylwester Ka藕mierski
Witam! Oferuj臋 pomoc w uzyskiwaniu jak najwy偶szych odszkodowa艅 z tytu艂u wypadku komunikacyjnego, b艂臋du medycznego, nies艂usznego pozbawienia wolno艣ci, po艣lizgni臋cia i upadku, 艣mierci osoby bliskiej, wypadku przy pracy, szkody po偶arowej, szkody lotniczej, wypadku rolniczego, NNW, UNWW itp. Tel. 732 445 393

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jova88
Za wypadek z kogo艣 winy i utrat臋 zdrowia czy b艂膮d lekarski jak najbardziej nale偶y si臋 odszkodowanie i nale偶y o nie walczy膰. Najpierw warto spr贸bowa膰 si臋 dogada膰, a dopiero jak to nie przyniesie skutku, to wnie艣膰 spraw臋 do s膮du. Najlepiej skorzysta膰 z pomocy Og贸lnopolskiego porozumienia Adwokat贸w i Radc贸w prawnych dla poszkodowanych: http://dlaposzkodowanych.pl/ - maj膮 wi臋ksze przebicie, do艣wiadczenie i wiedz臋 ni偶 pojedynczy adwokat a wi臋c i wi臋ksz膮 szans臋 na uzyskanie odszkodowania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Pomocny prawnik
Zani偶one odszkodowanie ? Odmowa wyp艂aty ? Jest na to rada !!! Pomagamy w uzyskaniu odszkodowania od zak艂ad贸w ubezpiecze艅. Bez op艂at wst臋pnych. Analiza sprawy jest bezp艂atna. Op艂ata tylko za efekty. Zadzwo艅: 731 688 989 www.lighthouse-kancelaria.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 soki kuleczka
wol臋 za艂atwia膰 takie sprawy w mniejszych kancelariach. szybsza i lepsza obs艂uga. polecam kancelari臋 nihil obstat sp. z o.o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 barbaraaaaa321
Polecam kancelari臋 Partner! partner-kancelaria.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madlika
Dzi臋ki, a dzia艂aj膮 na terenie ca艂ego kraju czy tylko w jakim艣 konkretnym miejscu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 barbaraaaaa321
Ca艂a Polska ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
EuCO. Profesjonali艣ci w ka偶dym calu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prawda jest taka, 偶e trzeba si臋 zg艂osi膰 do firm, kt贸re si臋 na tym zna, kt贸ra specjalizuje si臋 w tego sprawach i robi to profesjonalnie. EuCO na pewno si臋 w to wpisuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Darek12
Sam mia艂em ostatnio st艂uczk臋 i przyznam,偶e pieni膮dze z odszkodowania z OC sprawcy to 艣miech na sali.Mog臋 z czystym sumieniem poleci膰 Firm臋 Crashplus.Dop艂acicli mi spor膮 sumke dzi臋ki czemu bez problemu naprawi艂em auto.Jakby ktos by艂 ch臋tny podaje numer do ich doradcy: 570660879

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 figaaaa7711
nie znam. ja tam d艂ugo nie szuka艂am . zadzwoni艂am do euco i ju偶 . wszystko za mnie za艂atwili

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
http://dlaposzkodowanych.pl/ z do艣wiadczenia mog臋 w艂a艣nie jak najbardziej poleci膰 po prostu za skuteczno艣膰 i dobre ceny. No i przede wszystkim indywidualnie podchodz膮 do ka偶dego tematu, wi臋c w 100% zaagna偶owania z ich strony, a na tym ka偶demu klientowi te偶 zale偶y przecie偶.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ziom ziomeczek
dobrze rze藕bi takie odszkodowania kancelarii nihil obstat z warszawy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pomagamy w uzyskaniu odszkodowania od zak艂ad贸w ubezpiecze艅. Bez op艂at wst臋pnych. Podejmujemy si臋 ka偶dego rodzaju spraw o odszkodowania. Analiza sprawy i konsultacja z prawnikiem s膮 zawsze bezp艂atne. Sprawy prowadz膮 tylko do艣wiadczeni Radcowie Prawni. Op艂ata tylko za efekty. Zadzwo艅: 731 688 989 www.lighthouse-kancelaria.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marius22
Je偶eli chcesz skutecznie dochodzi膰 odszkodowania to polecam Ci skorzystac z pomocy firmy Auxilia. Maj膮 w zespole 艣wietnych specjalist贸w, kt贸rzy na tego typu sytuacjach znaj膮 si臋 jak nikt inny. Mozna na nich liczy膰 oraz powierzy膰 dochodzenie odszkodowania na odpowiednim w danej sytuacji poziomie. Mog臋 spokojnie powiedzie膰, 偶e sie nie zawiedziesz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TadeuszPoznan
Ludzie uwa偶ajcie na takie molochy odszkodowawcze, kt贸re wsz臋dzie si臋 reklamuj膮 za najwi臋ksze i najstarsze na rynku. Oni id膮 na ilo艣膰, a nie na jako艣膰. Podczas podpisywania um贸w jest pi臋knie, a potem jest p艂acz i zgrzytanie z臋b贸w. Sprawy ci膮gn膮 si臋 latami. Nie mo偶na doczeka膰 si臋 na jak膮kolwiek informacj臋 o sprawie, a kontakt jest poprzez infolini臋, gdzie dostaje si臋 tylko informacje typu: prawa jest analizowana, sprawa jest w toku, analizujemy dokumentacj臋, i zero konkret贸w. Je艣li chcecie uzyska膰 odszkodowanie w zamian za prowizj臋 dla kancelarii, to szukajcie tylko mniejszych firm, gdzie mo偶na spotka膰 si臋 i porozmawia膰 bezpo艣rednio z prawnikiem, kt贸ry spraw臋 prowadzi. Bardziej im zale偶y na klientach i s膮 lepiej op艂acani, wi臋c i maj膮 zazwyczaj wi臋ksze do艣wiadczenie. Omija膰 te molochy z agentami, co nie maj膮 bladego poj臋cia o odszkodowaniach, odpowiadaj膮 regu艂kami i kasuj膮 za ka偶dego poszkodowanego prowizj臋. I gadanie, 偶e mniejsze firmy odszkodowawcze nie s膮 brane powa偶nie przez zak艂ady ubezpiecze艅 to totalna bzdura i nie dajcie tego sobie wm贸wi膰, bo to jedynie zagrywka marketingowa w艂a艣nie tych du偶ych moloch贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja po wypadku komunikacyjnym- wjecha艂 we mnie jaki艣 ma艂oletni patol, ko偶ysta艂em z odszkodowa艅 http://med-legal.pl Ca艂kiem ok, by艂y tylko jakie艣 czasowe problemy w odzyskaniu pieni臋dzy, ale finalnie ca艂kiem fajn膮 sumk臋 dosta艂em.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zdecydowanie EuCO . Pomogli mi jak ubezpieczyciel si臋 na mnie wypi膮艂.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰