Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

graminis

Kafe - reaktywacja :-)

Polecane posty

Lilowa - ja juz jade do ciebie na te pychotki :)

Lilowa ja kocham muffinki z kremem z mascarpone i śmietany kremówki :p

Ale nas duzo super:) Lilowa👄 ja tez lubie muffinki:) mniam mniam..... Gramka👄 Olawd👄 EfQa👄 alez ten czas leci...coraz blizej porodu:)Buziak:) Kalpek👄 fajna strone dziewczyna prowadzi, prawda?? Ja wrocilam od szefowej i na jutro mam zamowienie na buleczki z jagodami i z serem slodkim. Wiec jutro od rana znow pieczenie:) Kochane dobrej nocki zycze i do jutra mam nadzieje:)Slodkich snow 😴

hej kobitki ale mi smaka narobilyscie - dawac mi tu szybciutko przepisy na te mufinki - cos mi sie wydaje ze bede miec co robic w weekend :D

Heloł :) Ja już w pracy,chętna jestem tez na muffinki,dawajcie przepis.

Gość ja z pracy
hejka to ja gramka. nie mogłam sie powtrzymać, żeby nie zapisać a nie chcę śladów po sobie zostawiać więc nie pisze pod nickiem :-) ale się cieszę, że nas coraz więcej. efqa jak ten czas leci... t\rety buniu! a tak sobie właśnie przeglądałam fb. przyjaciel kochanek i mąż mówisz... no to jest ideał :-) masz rację. lilku ja też mufinkę poproszę o ile coś zostało :-) olawd pisz co u Was, jak Tymuś????? Myszeńko całus... pewnie szefowa z humorkiem po jagodziankach :-)

Czesc czesc:) Ja wlasnie pije kawke i jem sniadanko, a robot wyrabia mi kolejne ciasto na jagodzianki hehe :) Pozdrawiam piatkowo i bede zagladac:)

Hej :) Ja nie dawno wrociłam od Rodzicow.. Teraz mam chwilę dla siebie. Jutro jadę do szkoły :( Gdzie reszta?

a gdzie Wy? ja po kolacyjce - ha ha ha odbije się na cholesterolku ;-)

melduje sie ale napisze cos wiecej jutro bo dzis juz padam :D dobranoc slonka 👄

gramka - ty lepiej pisz jak tam twoja niunia !! moj to maly gadula sie zrobil . gada i gada i ciagle tylko dlaczego i dlaczego :P rosnie jak na drozdzach . ma juz 109 cm , wazy 19kg i ciagle chce zeby go na rekach mamusia nosila :P chodzi do przedszkola , panie mowia ze duzo rozumie ale nie chce gadac , za to jak jakas jego ulubiona piosenka leci w radio to od razu spiewa ze hej . ostatnio mu sie spodobalo "it's my live" bon jovi - i skubany dobrze wymawia slowka :D musze go nagrac kiedys . a tak to nic ciekawego u nas sie nie dzieje . praca , dom , praca . chcielismy drugiego smyka ale wciaz nie damy rady... ach tak mnie czasami zlosc ogarnia na ta moja szwagierke... 😠 gdyby nie ona inaczej by to wszystko sie potoczylo... dobra sorki za smutasy...

Hej :) Ja o 10 wyjeżdzam do szkoły... Zaraz wskakuje pdo prysznic i śmigam. Będę wieczorkiem :)

Hej dziewczyny melduje sie i Ja :0 mam nadzieje ze nowe-stare forum bedzie bardzo owocne :) buzilki {kiss]

hej a ja zapraszam na torcika - moje dziecko sobie zazyczylo ponownie torcika :D polecam bardzo pyszny biszkop z masa smietanowo-czekoladowa (z bialej czekolady) mniam mniam

witaj madzik... olawd my po przejściach... po ospie - zapalenie oskrzeli, ucha środkowego, płuc... teraz odpukać zdrowa.... ja zakręcona, zapracowana ale chyba zawodowo spełniona :) a Lenka - rety jaka ona jest piękna i mądra... :-) pękam z dumy :-) h i hi ale mamcie tak chyba mają...

Hej hej:) Madzik fajnie ze zagladnelas:)👄 Kalpek milego dzionka w szkole:) Olawd nie kus tym torcikiem:) Mniam mniam....:) Gramka dobrze ze mala juz wyzdrowiala:) A gdzie reszta dziewczyn?? Patinka, Monia, Monita, Jolanta i reszta ....odezwijcie sie:) My z mezem juz po sniadanku i ja na 12 do pracy biegne, a narazie relaks:) Milego weekendu:)

gramka - moj maly caly czas lazi zasmarkany . przed swietami byl na antybiotyku , teraz w zeszlym tyg znowu skonczyl antybiotyk . caly czas meczyl go dodatkowo katar paskudny i w koncu dalam mu troche wapna i cholerka przeszlo...hmmm moj maz alergik ... myszko - dawaj dawaj na ciacho , wlasnie dekorowalam je wg pomyslu malego i kazdy kawale inny i smieszny - bo talentu to ja akurat nie mam :D

Hej :) Ja wczoraj padnięta byłam po szkole.. Dziś juz nie pojechałam,nowy semestr :P Leżę w łóżku i czekam na kawusię, bo mężuś dziś robi ;) Potem jedziemy na obiadek do Rodziców moich :) Będę potem.. :)

oj Pati ale Ty światowa jesteś :-) korzystaj ile się da kochana :-) Kalpeczku to smacznego! a wszystkim miłego popołudnia :-)

no prosze - prawie kompecik :D super ze sie odzywacie !!

Jak fajnie, że jesteście Kobitki Kochane! Ja mam małe urwanie głowy ze szkołą... momentami czuje, że mnie to przerasta, ale jak tylko będę miec czas, a Wy cierpliwosc by czytac moje wypociny, to będę się odzywac. Kolorowych snów wszystkim zycze!

Dzis mam dzien lenia :) zwiedzilam prawie caly Rzym w Vatykanie byla ostatnia mSZA bENEDYKTA I NIESTETY NIE SZLO SIE DOSTAC DO SRODKA DOSZLISMY DO POLOWY I BYLO TAK CIASNO ZE ZREZYGNOWALISMY ALE ZDJECIA MAMY :) UPS SORKI ZA CAPS LOCKA widzielismy Coloseum Slynna fontanne milosci itp sporo tego moj to taka inteligentna bestia mial narysowany plan posciagl mapy z internetu poruszalismy sie dzieki Ipad i doslownie przechodzilismy z miejsca do miejsca,,,kto byl w Colosseum niech przyzna mi racje ze schody moga wykonczyc :P w gore oczywiscie haha buziaczki kochane dzis moj pilotuje ostatnie dni wojskowe Helicoptery i wraca do siebie a ja w srode do siebie i znow smutno bo osobno a skype to nie to samo no ale bede starala sie szybciutko o wize :) do Algeri Ciao kochane :)

Jestem jestem :) Jak wróciłam z pracy to od razu się położyłam spać... Teraz się obudziłam dopiero. W piatęk ruszam juz w teren..:( schudnę trochę ;)

patinka - ale ci fajnie . Rzym jest piekny . ja bylam pod colloseum ale do srodka nie wchodzilismy bo akurat w tym dniu byl zamkniety 😠 ach musze kiedym mojego namowic na wizyte w rzymie ...

Witajcie:) Jak milo ze sie odezwalyscie:) Ja mialam gosci i dopiero teraz moglam wejsc i poczytac co u Was. Ale tak mnie glowa boli od rana ze szok. Wzielam tabletke ale jakos mi slabo przechodz. Pewnie wezme jeszcze jedna. A tak pozatym to nic nowego. Stara bieda:) Patinko👄 zazdroszcze Ci tego zwiedzania:) Kalpeczku👄 odpoczywaj wiec ile sie da:) Smerfetko👄 jak fajnie ze i Ty jestes:) Gramka👄Olawd👄Lilowa👄