Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

graminis

Kafe - reaktywacja :-)

Polecane posty

hej laseczki - ja sie melduje , ale jak to bywa w tygodniu - praca, dom,praca i tak w kolko . maly moj znowu ma katar i jest lekko rozgrzany - zeby tylko mi sie nie rozlozyl... jutro ide ogladac kolejny dom , bardzo blisko nas , fajny i duzy z duzym ogrodkiem , wiec zobaczymy - moze to bedzie ten... ..............................................................................................................dobranoc i slodkich snow

Witam z rana :) Już w pracy,popijająca kawusie,zjedzony pączek i nie długo o 8 ruszam w teren. U mnie piękne słoneczko,w ogóle super już na dworzu się robi :) Zapraszam na kawusię :)

witam i ja . sniadanko zjedzone , pora sie zbierac zawiezc malego do przedszkola i do roboty . u nas tez slonko swieci - wow!!! wczoraj bylo 10.5 stopnia , dzis tez ma tak byc - super !! milego dnia!!!

Witam dziewczyny potrzebuje pomocy a nikt mnie tak nie zrozumie jak Wy

Witam. Patinka- jak mała? Moniu- Super, że się odezwałaś!!! Rób to jak najczęsciej. Olawd- powodzenia w szukaniu nowego gniazdka. Wiosna- dobry czas. Gramka - my tez walczymy co jakis czas z wysypkami i alergiami... pomysłów co to moze byc- brak. Mamy syrop i ,, Krem specjalny'' kupiony w polskiej aptece... gdy coś sie pojawia pomaga. U nas dzis 15 stopni. Pięknie jest. Nastapił po prostu wybuch wiosny! U mnie czasu wolnego bardzo mało. Kursuje między domem a pracą, chociaz znacznie wiecej czasu w pracy spedzam ostatnio. Ciągłe zjazdy, konferencje, organizacja roku szkolnego, imprez a oprócz tego normalny tryb lekcji.Czekam na Wielkanoc. Będziemy z Adasiem w Polsce i tym razem nastawiam się nie koniecznie na czas z mamą, siostrą i znajomymi, a po prostu z Adasiem. Trzymajcie się cieplutko!!

Rozmawiałas na ten temat z lekarzem? Jak długo się staracie?

siudmy miesiac jestem pod stala kontrola mialam problemy z jajnikami ale odkad biore duphaston to wszystko jest ok cykle mam regularne co 30 dni.Lekasz mowi ze narazie nie mam sie co martwic na zapas ale nie jest latwo

palla25 - 7 miesiecy to nie duzo...tu dziewczyny staraja sie dluzej. musisz przestac o tym myslec ,bo blokada czasami siedzi w samej glowie.. lilowa - u nas dzis bylo 16 stopni - po prostu bylo tak cudnie ze nie chcialo sie do domku isc . bylismy ogladac ta chate i jest bardzo fajna , strasznie mi sie podobaale nistety cena ....buuu... musimy usiasc spokojnie i policzyc czy mozemy sobie na nia pozwolic bo jest na prawde duza . jak dla mnie to moge brac ale moj maz jak zwykle realista sprowadza mnie na ziemie...

Dzień dobry!! Wskakuje tu zanim na dobre wskocze w moje dzisiejsze zycie. Pauula- Wiem, że sie martwisz, że rózne czarne mysli przychodzą do głowy... ale 7 miesiecy to nie jest długo. Myśl pozytywnie. My też się staralismy kilka miesięcy i teraz własnie mój 3 -letni syn ciągnie mnie za rękę i mówi,, Mamo, slonko wysoko- idziemy pacerować'' Olawd🌼 na pewno podejmiecie dobrą decyzje. Miłego dnia dla wszystkich!

Witam :) U mnie super pogoda :) Wróciłam z terenu. Czas na kawusie. Paulla starasz się 7 miesięcy dopiero,wiec że to dla Ciebie mega długo,ale kochana ja sie staram juz 7 lat...

no i podjelismy decyzje - bierzemy . jutro pojade do agencji podpiac aplikacje i wtedy maja 14dni roboczych na sprawdzenie nas i podjecie decyzji . i jal dobrze pojdzie to 29go bedziemy sie przeprowadzac :D

Witam, czytam was juz od dłuższego czasu, czytałam część 1 i jestem w trakcie czytania części 2... i wokńcu postanowiłam napisać. Staramy się o dzidziusia juz ponad rok, to niby nie tak długo ale coraz bardziej mnie to dołuje i męczy, co miesiąc rozczarowanie. Podziwiam was dziewczyny, jestescie niesamowicie wytrwałe. pozdrawiam

Cześć laski! Kawkę stawiam! Witam nowe dziewczyny! PIszcie, wyrzucajcie żale, razem raźniej! Aniutka- a Ty też jesteś pod kontrolą lekarza? Paulla- rozumiem, że lekarz robi monitoring cyklu? Dziękuję za miłe przyjęcie(usta) Dziś wreszcie dzień wolny, od jutra ,maraton nocy. Wykorzystuję chwilkę dla siebie i leżę pod kołderką, jak miło:P Olawd- to świetnie! Koniecznie pochwal się zdjęciami, gdy już będziecie urządzeni! Właśnie, dziewczyny, działa nasza skrzynka? Kalpeczku- no, no! Ale zleciało!

Witaj Monia671:) mialam robione hormony, usg, test na rozyczke I droznosc. Wszystko jest dobrze, a I oczywiscie moj maz rowniez robil I tez nie jest zle.

Aniutka- w takim razie do staranek:) A monitoring cyklu? Może w ten sposób będzie łatwiej.

Jestem w Angli wiec wszystko trwa strasznie dlugo, ale ogolnie jestem zadowolona z calej opieki jak do tej pory. Dzis wlasnie mialam isc do mojej ginekolog ale moj maz nie zrobil badan bo nie mial czasu:/ A co do staranek to sie kolejny miesiac zaczyna:D

monia - skrzynka dziala !! raz w czas zagladam i kasuje smieci :P dzis bylam w agencji ale jeszcze nie podpisalam bo czekalam na odpowiedz co z psem . ale jutro na 4ta idziemy podpisac bo sie babka zgodzila , podwarunkiem ze jak bedziemy sie wyprowdzac to wezmiemy profesjonalnego goscia do czyszczenia dywanow i odmalujemy sciany itp - dla mnie to oczywiste no ale anglicy mysla chyba inaczej :P

Hej :) Jestem i ja ;) Wróciłam nie dawno od Rodziców,a teraz z mężusiem leżakujemy ;) U mnie już taka wiosna była,a dzis już pada deszcz i taka plucha :(

Hej klapek:) do wiosny chyba musimy jeszcze troszke poczekac niestety:( milego lezakowania;)

Aniutka juz mnie spanie łamie..ale nie mogę zasnąć,bo potem nie mogę spać w nocy :(

Ja tam nie mam problemów ze spaniem, kiedy się położę, to zasnę. Ale to pewnie przez moje maratony nocne w pracy:( U mnie też plucha, ale i tak bliżej do wiosny! Olawd, miło z Twojej strony, że sprzątasz:) Jak to się stao, że Ty w UK? Pewnie za mężusiem, co?

monia - wiesz ze kiedys tu bylismy kilka lat . a teraz maz od dwoch lat , ja od roku znow tu wrocilismy - realia polskie sa... zreszta mielismy mocny powod - pisalam kiedys na naszym meilu (tu nie che pisac o tym) aniutka - niestety przez agencje :( za kazdy razem jak zmieniasz agencje to plac - ta chociaz duzo nie bierze naszczescie :P

teraz wlasnie sprawdzilam i musialam go usunac (chyba) aniulka - skad jestes?