Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

graminis

Kafe - reaktywacja :-)

Polecane posty

Hejka:) Kochane wszystkiego co najlepsze w Dniu Naszego Swieta🌻👄🌻👄🌻👄🌻👄🌻👄 A u nas dzis mamy zime buuuuuuu..... We wtorek mielismy piekna wiosne, a wczoraj wieczorem zaczal sypac snieg i pada do tej pory jak szalony..... Ja juz mam dosc tej zimy, chcialabym lato..... kurcze czlowiekowi to nigdy nie dogodzi :D i tak zle i tak nie dobrze heheh:) Aniutka👄 witamy u nas i zycze szybkiego zafasolkowania:) Monia🌻 ciesze sie ze jestes:) Ciekawe czy Ewelka👄 nas czyta, jesli tak to zapraszamy do nas. Brakuje nam Was tu wszystkich dziewczyn z ktorymi tak mocno sie zwiazalismy w poprzednim topiku i wszystkie te dziewczyny sa mile widziane tutaj....Zapraszamy!!! Ja dzis na popoludnie do pracy, jutro tez i w niedziele. W poniedzialek za to mam dzien off i fryzjera:) Pozdrawiam!!!

Wszystkiego Najlepszego Kobietki!!! 🌻 myszko - u nas tez juz byl taki piekny dzien ze bylo 16stopni !!! a maz moj mowi ze tu zapowiadaja 3 tyg zimna i prawdopodobnie snieg w przyszlym tygodniu 😠 JA CHCE CIEPLE DNI!!!!!!

Witam Myszka24 U nas tez pogoda nie zbyt przyjemna caly dzien pada, szaro ponuro i ciśnienie mnie dobija:/ To ty pracuś biedny jesteś:( ja wkoncu się doczekałam weekendu i wolnego:)

uwielbiam weekendy - tu nam czas tak szybko biegnie ze szok. tydzien za tygodniem , juz prawie polowa marca ... ach ... 🌻 bylam dzis w agencji , aplikacja podpisana , mowia ze 10 dni na sprawdzenie wiec mam nadzieje ze szybko pojdzie i juz lada moment trzeba bedzie sie pakowac (nie lubie przeprowadzek) 🌻 czy ktoras z was uzywala takich specjalnych chusteczek co niby lapia kolory w praniu i mozna prac np biale i czerwone razem??? ja wlasnie wrzucilam do pralki i juz widze jak moje biale skarpetki nie sa juz biale 😠 masakra , szkoda tylko kasy

Olawd moze wcześniej już dostaniecie odpowiedz, będzie dobrze życzę wam tego:) a z chusteczkami hmmm pierwsze słysze takze nie doradzę. A mnie brzuch boli chyba owulacja, a testy mi sie skonczyły musze jutro kupić i do dzieła:D

aniutka - dzieki . trzymam kciuki za ciebie!! 🌻 wyczytalam ze jak te zafarbowane rzeczy wstawi sie znowu z ta chusteczka to ponoc te rzeczy sie odfarbuja . hmmm ciekawe - wlasnie testuje , zobaczymy

to moze sie od farbują hehe ja zawsze oddzielnie piore. Jade do sklepu bo mojemu sie zachciało tiramisu...więc będę jeszcze ciacho dziś robić, on chce mnie koniecznie podtuczyć:D będe póżniej:*

no dobra nie odfarbowaly sie 😠 jutro kupie blicza i na pewno beda biale :D

hmmm...tiramisu...mniam ...mniam ja chyba jutro zrobie fale dunaju bo cosik mi sie chce

No blicz to wszystko wybieli:) a nie było serka mascarpone wiec kupilam gotowe ale tez dobre:)

no wlasnie ja tu nigdy nie moglam znalezc serka mascarpone... 🌻 Laski - trzymajcie kciuki za mnie od jutra . wkoncu biore sie za siebie . mam tak silna wole ze szok . od jutra zaczynam diete 16godzinna z cwiczeniami - juz pyszny (bleee)koktajl na jutro rano gotowy i do dziela . ps. ciekawe jak dlugo wytrwam haha

Trzymam trzymam:) Ja tez powinnam ćwiczyć moj kregosłup ale jakoś nie moge sie zabrac bo mnie za bardzo boli:/ to ja juz o ciastach nie wspominam co by ci łatwiej było:)

no wlasnie kregoslup - musze tak cwiczyc by go nie przeciazyc , bo 2.5 roku temu wypadly mi dwa dyski w odc ledz-krzyzowym i czasami daje w kosc . tygdzien temu z wlasnej glupoty (bo chcialam sobie skrocic droge o kilka metrow)postanowilam przeskoczyc przez murek . no i sie doigralam - skoczylam tak ze jak mi cos chrupnelo to od razu mi sie ciemno zrobilo przed oczami . glupia baba . znow jak pojade do pl bede musiala sie usmiechnac do mojego rehabilitanta zeby mnie wyprostowal do pionu ...

ohh to rzeczywiście zachciało ci się skakać. Ja mam rwe kulszową na jednym i na drugim biodrze tak przeskakuje dziadostwo ehh ale jak ćwicze to się poprawia i mam spokoj na dłuższy czas ale teraz zdolniacha troche sie nadwyężyłam i czekam az mi troszke przejdzie zeby zacząć od nowa

u mnie to objawia sie jak bol przy rwie kulszowej . na poczatku tez tak bylo i dostawalam cholernie bolace zastrzyki wlasnie na nia . a mi sie tylko pogarszalo az w koncu pewnego dnia wogole sie ruszyc nie moglam i wyszlo na tomografi dlaczego . pomogly mi wtedy sterydy (na krotko) mialm nawet juz termin operacji wyznaczony ale na szczescie moja mama skutecznie i wybila ja z glowy . polecila mi goscia z wroclawia co dziala cuda . i tak w ciagu dwoch tygodni wizyt u niegoz brania ketonalu co 4 godz zeszlam do zera . super facet!!

Ja tez w polsce mam masazyste ktory zawsze mnie postawi na nogi ale w tym roku jade tylko w maju na ślub znajomych i to na krótko więc nie dam rady się umówić a tu nie pójdę bo ceny są kosmiczne:/

hej . ja jestem ale cos dzis tak mi slabo caly dzien ze masakra . wczoraj do drugiej w nocy nie moglam zasnac a dzis o 8mej maly juz mnie obudzil . caly dzien a to zakupy a to sprzatanie. dopiero skonczylam nasionka kwiatow i troche warzyw sadzic . cos mi sie wydaje ze dzis szybko zalicze lozeczko...

Hej :) Ja też padnięta, nie dawno wróciłam z uczelni.. Jutro nie jade,będę odpoczywać dosyć mam już. Czekam na x factor ;)

Czesc czesc:) Wlasnie jem sniadanko, pije kawke i na 1 lece do fryzjera, zrelaksowac sie hehe.... U nas z soboty na niedziele przesuneli juz czas o godz. do przodu i jestem jakas taka nie wyspana buuuu...jeszcze na zewnatrz pogoda taka bylejaka, zachmurzone jest i pewnie bedzie padac. Milego dnia Wam zycze i postaram sie zagladnac pozniej:)

hej . ja dzis przez ta pogode to taka senna jestem ze ... w dodatku od wczoraj rana tak mnie boli kosc ogonowa ze masakra . nawet ketonal mi nie pomaga . ani sie schylic , ani lezec , ani siedziec .... cholerka sypie sie ...

Witam:) widze że tu cichutko się powoli robi:( ja weekend spędziłam z mężulkiem bo miał trochę wolnego ale już dziś znów na nocke a ja sama:( Myszka jak włoski? zrobione? Olawd jak dietka idzie? jak się czujesz? Monia,Ewqa i reszta wracać!:D

Aniutka🌻 wloski zrobione, az lepiej sie czuje..... Rzeczywiscie cichutko sie tu robi....mam nadzieje ze dziewczynki sie obudza i zagladna.....Buzka👄

hej . ja zagladam caly czas , ale widze ze dziewczyny nie maja czasu . moja dietka jakos idzie . trzymam sie zasad , jedynie te cwiczenia jakos mi ciezko ida . za to moj maly jak rozkladam sprzet to pierwszy wskakuje na niego :D

Hejka:) Ja jem sniadanko i na dzis nic nie planuje, czyli obijanie sie. Sledze na biezaco wybory nowego Papieza i zastanawiam sie kim bedzie nowy Papiez. Ale wszystko w rekach Boga:) Olawd👄trzymam kciuki za wytrwalosc w diecie.:) A reszta gdzie kobitek? Ja wczoraj pieklam "Buleczki maslane z rodzynkami" , wyszly pyszne i akurat 4 zostaly mi dzis do kawki......:) Pozdrawiam Was:)

Hej jestem jestem:) ja już po pracy, gotujemy obiadek. Olawd to masz z kim ćwiczyć hehe Myszko to odpoczywaj sobie, czasem dobrze tak poleniuchowac:)

Hej Ja ledwo żywa, bo żywa, bo dostałam @.... Jutro jeszcze późno wrócę... Gdzie reszta ?

myszko - ty to zawsze mi smaka narobisz !! ja chce przepis na te buleczki!! 👄

Tak ja też czekam na przepis:) powiem wam że dziś mi ręce opadły...wczoraj zrobiłam ciasto takie tam biszkoptowe z jabłkami, jagodami i jerzynami, i mój zdolny mąż wzioł do pracy rano mi mówi ze sie zepsuło bo kolor taki mial dziwny....a to od jagód się zabarwił hehe szkoda słów:/ klapku przyro mi:( a powiedz wy sie staracie już strasznie długo i co są jakieś konkretne wyniki czemu tak się dzieje?? trzymaj sie:*