Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaA blondynka

JESTEM ZA CHUDA I CHCE PRZYTYC,ŻEBY WYGLADAC JAK KOBIETA A NIE JAK SZCZUPAK

Polecane posty

Gość smutnaaaA blondynka

wydaje mi sie,że jem normalnie, regularnie i waga ani drgnie. Mam 165cm wzrostu i ważę 47kg. Chciałabym wazyc tak z 52kg. Nie podoba mi sie moja figura mam chude ramiona, chude nogi, mały biust i kurde garbie sie prez to wszystko :( załamana jestem juz, nie mam siły, energii na nic. Mam 23 lata. Moim zdaniem chuda figurapostarza, dziewczyny doradzcie cos, czy to moze byc wina jakichs hormonów, nie wiem czego??? nigdy sie nie odchudzałam. moze jakies badaia powinnam zrobic

a może za mało ruchu masz? jedz więcej i ćwiczy aby mięśnie się rozbudowały tam gdzie trzeba ;)

Gość smutnaaaA blondynka
na ruch to ja juz mój kochany siły nie mam , codziennie do uczelni chodze 2 km w jedna stronę ;/ z powrotem 2 km to juz 4

Gość 23123213213
jak mozna nie móc przytyc????? po prostu jedz w kólko, to przytyjesz, jak ja ci zazdroszczę

Gość smutnaaaA blondynka
jak jem za duzo to jest mi niedobrze i czuje ból w żołądku, a nawet zwracam, obawiam sie ze jakies wrzody mam :( kiedys mi lekarka powiedziala ze mam refluks żołądka

Gość vdfmrejgietr
Jestem (byłam :P) w podobnej sytuacji. 56 kilko i 180 wzrostu. Obżeranie się nic mi nie dawało, bo ja i tak się obżeram :P A pupy brak, cycków brak, łydki jak u małego chłopca... no i zapisałam się na siłownie :) Pupę mam jak marzenie :D Łydki też już nie takie chude! Tylko cycków ciągle brak, ale trudno :) W twoim przypadku tylko i wyłącznie ćwiczenia :)

smutnaaaA blondynka -> ja codziennie w pracy w sezonie robiłem 10km + dojście tam i z powrotem 3km a i tak się jakoś mięśnie nóg nie wyrzeźbiły. vdfmrejgietr -> jak pupa duża i krągła i udka są to piersi może nie być ;)

Gość przeciez taki typ jest
najbardziej atrakcyjny dla facetow, tobie sie to nie podoba bo zwykle kazdy jest niezadowolony z tego co ma.mysle ze masz wielkie powodzenie w towarzystwie, i do tego blondynka, sama jest puszysta brunetka i szczerze ci zazdroszcze, bp sama farbuje czarne wlosy na jasno i probuje schudnac ale nic z tego, 168 i 58 kg i waga ani drgnie

przeciez taki typ jest -> nie farbuj włosów a wagę masz odpowiednia do wzrostu wiec nie wiem po co chcesz schudnąć.

Gość smutnaaaA blondynka
to Ty masz dobrą figurę- na pewno masz piersi i fajna figurkę. Ja jestem chuda , lekko żebra mi widac i mam chudą twarz to nieładnie wyglada niezdrowo

Gość dfh245
Co ja bym dał za taką chudą dziewczynę, taką naturalnie chudą z takimi genami która nie ma tendencji do tycia. Chciałbym żebyś była moją dziewczyną bo tylko właśnie chude mi się podobają. Jestem facetem mam 26 lat.

Gość rfr2
"ja codziennie w pracy w sezonie robiłem 10km + dojście tam i z powrotem 3km a i tak się jakoś mięśnie nóg nie wyrzeźbiły" -Leviaatan, bo nasze nogi są przyzwyczajone do ciężkiej pracy podczas chodzenia. Dlatego aby wyrzeźbić łydki trzeba wzmożonego wysiłku polegającego na kształtowaniu łydki poprzez różne formy ćwiczen, a nie tylko chodzenie to raz. A dwa, to przy nabieraniu masy, rzeźbieniu niezbędna jest odpowiednia dieta. Nic tutaj nie da sam fakt, że chodziłeś parę km.

Gość kazdy niezadowolony
moja kolezanka ma 1,65 i 50 kg i chce miec 57 kg, a ja 1,68 i chce zejsc z 57 na 50

Gość jukatyka
ja ten sam problem mam całe zycie 160 cm i waga od 46-47. Mówili, urodzisz to jeszcze będziesz płakać jak staniesz na wadze. Mam dwoje dzieci 31 lat i ważę 48-49 kg. ćwiczenia nic nie dają. Geny po prostu.

po prostu jedz dużo i tłusto. Albo dużo i białka, jak sportowcy i ruszaj na siłownie, to troche rozbudujesz ręce i nogi. Jak można nie móc utyć? :(