Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skorpionka1234

jak dogaduje sie para

Polecane posty

Gość skorpionka1234

w ktorej dwie osoby sa spod znaku skorpiona, macie takie doswiadczenia

Gość skorpionka1234
chodzi mi o relacje damsko-meskie:) na filmie pokazana jest walka dwoch samcow hehe

no wiesz....myślę , ze ciekawsze "jazdy" odchodzą w stosunkach m/k - a więc przykład ten, może jakoś tam służyć :classic_cool:

Gość skorpionka1234
w sumie masz racje:) slyszalam jednak ze to moze byc zwiazek idealny, chociaz osobiscie w to nie wierze i nawet nie potrafie sobie wyobrazic:), stad moje pytanie... mam przyjaciela spod tego znaku i dogadujemy calkiem dobrze, sa burze ale zaraz sie odzywamy nie chowamy urazy dluzej niz 5 min, ciekawi mnie czy w zwiazkach tez tak jest

Gość skorpionka1234
a nie wierze ze jest idealnie poniewaz my sie rzadko widujemy i potrafi dojsc do spiecia:) wiec co przezywaja ludzie ktorzy maja takie same charaktery w dodatku bardzo ciezkie a przebywaja ze soba non stop:p

spięcia i napięcia są normalne jak w gniazdku :classic_cool: jeżeli umiecie sie dogadać bez problemu i większość czasu spędzacie na zgodzie - to czemu nie...a idealne zwiazki wyślij sobie w kosmos , bo tam gdzieś sobie leżą...:classic_cool:

Gość skorpionka1234
nie nie planujemy ze soba byc, wiem ze w kazdym zwiazku sa zgrzyty- ciekawi mnie jednak czy moze byc raj:p

raj? nieeee - niebo i raj , to jeszcze nie teraz - podobno trzeba zasłużyć...:P - tutaj , to jedynie jak najmniej prosimy cierpienia ...:classic_cool:

Gość skorpionka1234
no to... czy moze sie obejsc bez cierpienia:p

nie :P takiej opcji nie ma - bo zakodował ją w nas pewien "Zeus" i kazał nam cierpieć i wybierać :P - występuje to także w kodzie genetycznym i pod aureolą :classic_cool:

Gość skorpionka1234
my tu gadu gadu a ja zbaczam z tematu:p ravolver a ty wierzysz ze znak zodiaku odzwierciedla charakter czy myslisz ze jak od malego naczytamy sie horoskopow itd to pozniej dopasowujemy nieswiadomie do nich niektore cechy zachowania...(klawiatura mi sie zwiesza wiec znakow kilku nie moge wrzucic,sor(

fajnie się zbaczało...yhmmm z tematu...:P ok - a więc znaki zodiaku mają swoje pewne odzwierciedlenie w charakterach ponieważ występują na sklepieniu niebieskim , czyli są energetycznie dobrane i mają pewne dopasowanie w danej grupie ludzi - jednak sprawy się komplikują , gdy nadajemy im zbyt wielkie znaczenie w swoim życiu i nie traktujemy z przymrużeniem oka

Gość skorpionka1234
dalej chcesz drazyc temat o Zeusie z Olimpu pijacego swoj nektar, mieszkajacego wsrod nimf:) to chyba nowy temat zakladac a ja musze biec po mitologie:D a twoj znak jaki- tylko nie pisz ze orzel bialy:p bo chodzi o znak zodiaku:)

Gość skorpionka1234
nie ale ciekawi mnie opinia innych ludzi:p

Gość skorpionka1234
jednakze patrzac na opis swojego znaku i na moj charakter trudno nie wierzyc:)

Moorland wierzę w świadomość , energię , wszechświat , kosmos, planety , gwiazdy- i duszę :classic_cool:

dalej chcesz drazyc temat o Zeusie z Olimpu pijacego swoj nektar, mieszkajacego wsrod nimf to chyba nowy temat zakladac a ja musze biec po mitologie >>>lepiej nie , bo jeszcze Zeus spadnie z Olimpu po moich bredniach i osiądzie w Hadesie :classic_cool: a twoj znak jaki- tylko nie pisz ze orzel bialy bo chodzi o znak zodiaku diabeł? :classic_cool:

Gość abdul wisimulacha
autorko tez mnie to ciekawi i juz kiedys o to pytalem na forum...jednoznacznej odpowiedzi nie otrzymalem:D moze sprobujemy??:P

Gość skorpionka1234
abdul wisimulacha- i dalej nic nie wiesz na ten temat?

Gość skorpionka1234
revolver- toś ty zło wcielone:)

Gość kochanka makometa
znak nie ma znaczenia, naprawdę :D każdy znak zodiaku zresztą ma swoją 'ppzytywną" i "negatywną" wersję jak sie czyta horoskopy ale poza horoskopem i bajkami jakie w nich wypisują jest jeszcze życie i SUWERENNE DECYZJE zawsze pozostanie decyzja ponad naturą

Gość skorpionka1234
dlaczego wiec parom spod tego samego konkretnego znaku nie wychodzi:p

revolver- toś ty zło wcielone na pewno nie takie zło , jak skorpion w żeńskim wydaniu:classic_cool:

Gość skorpionka1234
hahaha napewno:D czyżby jakaś skorpionka dała ci sie poznać od najgorszej strony?

Gość skorpionka1234
On tak naprawde chce analny ale ja za bardzo nie moge bo chyba mam hemoriody!!

Gość kochanka makometa
skorpionka1234 dlaczego wiec parom spod tego samego konkretnego znaku nie wychodzi mam byc szczera czy uprzejma?

Gość skorpionka1234
podszywie- żalu bujaj stąd

Gość skorpionka1234
szczera:p