Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alicja Donnikova

POEMAT O KAFE! stworzony w chorobowej malignie

Polecane posty

Gość Trent Easton orange
a ty zuzanko z kim chcialabys sie spotkac?

Gość Zuzanna Amelia & 24
Z Toba

"Piszesz o kims konkretnym czy tylko tak ogolnie ?" ­ ...pewnego dnia żaba postanowiła, że już nigdy nie napisze na kafe nic o swoim życiu uczuciowym. i trzyma się tej zasady po dziś dzień :classic_cool: ­ więc nawet walcem nic ze mnie nie wydusicie ;)

Gość Zuzanna Amelia & 24
Ale moje pytanie dotyczylo tych "niektorych" a nie Ciebie.

Gość syberyjski wiatr
no i bardzo dobrze panna robi. chwalenie się życiem uczuciowym na forum przynosi pecha

Gość Zuzanna Amelia & 24
To raczej ukladanie sobie zycia uczuciowego na forum przynosi pecha. gadac to mozna wiele.

zuza - wybacz, nie załapałam ;) ­ z tych innych - weźmy choćby iwonkę, która tak uparcie za mną biega. i zaraz po tym poście przyleci z ripostą :D ­ syberyjski wiatr - podszyw analityczny, to jakaś nowość :classic_cool: nie nabiorę się na taką tanią sztuczkę, pomarańczo ;)

Gość Zuzanna Amelia & 24
Iwonke slabo znam i nie za bardzo kojarze. Chyba niedokladnie czytam kafe. natomiast o tym , ze sa realne kafe pary - wiem. O tym , ze ludzie z kafe spotykaja swoje drugie polowki - tez wiem. Wiec moze jednak nie nalezy tej kafe tak calkiem skreslac ?

iwonka to laska, która miała z tym całym xxxttt randkę w realu, potem ostentacyjnie rozstali się na kafe. a teraz ona zwnou za nim biega... tfu, ona wcale nie jest zazdrosna. ­ a za mną łazi dlatego, że przez 2 dni żartowałam sobie z owym iksem w tonie flirciarskim. chociaż tak właściwie to on zaczął, a ja tylko odbijałam piłeczkę. myślałam, że mi wyśle foto klaty do kolekcji, ale nie chciał, więc bidulka olałam. ­ iks mnie za to nie cierpi, a znowu iwonka nie cierpi mnie za owe "flirty" z iksem. ­ ike też lubi za mną podążać i wmawiać mi, że jestem wielbłądem i pożądam iksa i chciałabym się o niego bić z iwonką. ­ to chyba tyle, jeśli chodzi o tę wielce poważną historię :D

Gość Zuzanna Amelia & 24
A wiec to Iwonka byla ta slynna tajemnicza dama XX-a... No to sporo mnie ominelo. XX dlaczego nie chciales sie przyznac do Iwonki ? Myslales ze ustrzelisz jeszcze cos na boku ? Wiesz przeciez ze na kafe i tak nic sie nie ukryje... Wszyscy zaraz beda wiedziec.

Gość Zuzanna Amelia & 24
A te pogloski o IFTAR i IMO to plotki czy prawda ?

tak, to była ta dama-pod-wieloma-nickami. ­ swoją drogą, że iks zniżył się do słodkich słówek wobec mnie, chociaż jeszcze niedawno nazywał mnie "swołoczą"... :classic_cool: ­ no to podjęłam gierkę iksa, a wtedy iwonka się na mnie rzuciła :D ­ dapsz, dość obrabiania dupy bliźnim. jestem zuom żabom :classic_cool:

Gość dekoldcsxyy
wariatko, imo jest gowniarzem, a iftar juz dawno babcia zuzka ty masz poplatane zwoje w swoim lbie :o

"wariatko, imo jest gowniarzem, a iftar juz dawno babcia" ­ gówniarz? phi, on jest starszy ode mnie o kilka miesięcy. to już wiek podeszły, jeśli nie starczy! :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 24
Jak pytac samych zainteresowanych skoro zadnego nie ma ?

Gość Zuzanna Amelia & 24
14:00 [zgłoś do usunięcia] żaba na odwyku gówniarz? phi, on jest starszy ode mnie o kilka miesięcy. to już wiek podeszły, jeśli nie starczy! ­ Uwazasz sie za taka stara ?

Gość Zuzanna Amelia & 24
Eeeee tam... ciagle dystans i dystans. Chwila emocji tez sie w zyciu przydaje.

dlatego też napisałam ten piękny poemat :P ­ dapsz, czas na mnie. już prawie zdrowa jestem. do jutra muszę całkiem wyzdrowieć. ­ miłej niedzieli :)🖐️

Gość Zuzanna Amelia & 24
Milego dnia.

Gość ivonka w kisielu
żaba jesteś boska :D 🖐️

Gość Zuzanna Amelia & 24
Czesc Iwonka. Skoro juz tu jestes to napisz jaki jest Xx i czy warto sie za niego zabrac.

Gość ivonka w kisielu
Cześć Zuzanna: jakie konkretnie informacje o iksie Cię interesują?

Gość Zuzanna Amelia & 24
Wiek wzrost waga wyksztalcenie, ... charakter, osobowosc i wszystko inne tez.

Gość ivonka w kisielu
a z kim go chcesz swatać, że tak zapytam?

Gość ivonka w kisielu
za ten czas prędziutko odpowiadam: Wiek - w sam raz, wzrost - całkiem całkiem waga - dobra wykształcenie - porządne charakter - niebanalny osobowość - ciekawa wszystko inne - też. x Mam nadzieję, że pomogłam! lecę witać chiński nowy rok! 🖐️

Gość Zuzanna Amelia & 24
Dzieki - to juz wszystko wiem. Teraz trzeba bedzie jeszcze znalezc kandydatke na te walory i kolejny slub-kafe gotowy.

Gość Zuzanna Amelia & 24
Tak myslalam zeby go wyswatac z Iftar albo z Zaba. Ale jeszcze pomysle. A co ? Masz jakas kandydature ?