Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alicja Donnikova

POEMAT O KAFE! stworzony w chorobowej malignie

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 24
XX - nie pozostaje Ci nic innego jak zaprosic mnie do Pragi.

Zuzanno!Ja myślałem,że Ty to robisz z dobroci serca i chęci uszczęśliwiania innych wokół,a tu chodzi o zwykłą prywatę? :P No i jak taka wycieczka ma się do Twoich przekonań? ;)

Gość Zuzanna Amelia & 24
Xx - do jakich moich przekonan ? Ja przekonania co do wycieczek mam jak najbardziej pozytywne.

iks, poproszę dowody, że piszę na pomarańczowo. napisz do moderacji, podrzuć jakieś screeny z panelu moderatorskiego. ­ niech się objawi, kto pisze w pomarańczy. bo ja nie zamierzam udowadniać, że nie jestem wielbłądem. ­ udowodnienie przestępstwa należy do oskarżającego. ­ więc czekam na dowody. inaczej uznam to po prostu za oszczerstwa idioty o zranionym ego. który w dodatku nie ma dystansu :)

Zuza,ale wiesz przecież,że takie wycieczki mają określone elementy towarzyszące? ;) x Żelek,istotnie:trzeba chociaż kilka postów z określonych wątków wysłać do moderacji z prośbą o sprawdzenie IP.O co mam wnioskować w razie potwierdzenia?

Gość Zuzanna Amelia & 24
20:29 [zgłoś do usunięcia] xXxXxXxTtTtTt Zuza,ale wiesz przecież,że takie wycieczki mają określone elementy towarzyszące? ­ Jakie ?

iks, sprawdzaj sobie do woli. chociaż obecnie tak naprawdę nie ma komtaktu z moderacją kafe, więc życzę ci powodzenia. ­ ja tylko nie wiem PO CO miałabym bluzgać na pomarańczowo, skoro z powodzeniem robię to na czarno? ­ już nie mówiąc o tym, że za mną chodzi zawsze od cholery pomarańczowych wkurwiaczy. i mnie to jakoś nie rusza na tyle, żeby rozgryzać ich tożsamość. a to pewnie ike, iks i iwonka są! oraz fiku miku.

Gość Zuzanna Amelia & 24
Wszyscy cos choruja ostatnio. Epidemia jakas czy co ?

Gość Zuzanna Amelia & 24
XX - to zalezy co jest do zwiedzania i co kudzie chca robic. Byles w Pradze ? Ile czasu potrzeba na zwiedzenie tego miasta ? Dodaj jeden dzien na Kutna Hore.

Gość Zuzanna Amelia & 24
Mowisz ze to dla Ciebie za droga impreza ?

Nieeee,to akurat nie jest problem ;) Droga Zuzanno,a co zamierzasz robić po koniec każdego dnia zwiedzania? ;)

Gość Zuzanna Amelia & 24
Cos zjesc. Bo co ?

Fikusia,a dlaczego niby trzeba PRZEDE MNĄ ostrzegać niewinne kafeterianki?Przecież jestem bardzo miłym i spokojnym facetem :)

Gość Zuzanna Amelia & 24
Fikusna - to ostrzez mnie.

Gość Zuzanna Amelia & 24
Jak to "Nie ma" ? Nie mierz wszystkich swoja miarka.

Żabciu ja jestem niewinna niczym ta lilija ;)

też mi się tak wydawało xxx, ale pewne rzeczy potrafią w sekundę zmienić moje zdanei o kimś

Żeluś,nie przesadzaj; codziennie przychodzą nowe,niewinne duszyczki,nieskalane dotąd przez kontakt ze 162-oma centymetrami czystego złaaaaaaaa!

"też mi się tak wydawało xxx, ale pewne rzeczy potrafią w sekundę zmienić moje zdanei o kimś" x Niech zgadnę: o "dwie dziewice" chodzi? :O