Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alicja Donnikova

POEMAT O KAFE! stworzony w chorobowej malignie

Polecane posty

iksik pamięta, ile mam wzrostu :D ­ iks, przyznaj się. zakochałeś się. dlatego widzisz mnie w czerni, pomarańczy i błękicie, od rana do wieczora.

Żabciu,z ręką na sercu jestem Cię w stanie zapewnić o jednym: na 100% nie ma Cię na liście kobiet,w których KIEDYKOLWIEK byłem zakochany.Zadowolona,czy dalej chcesz drązyć temat?

Gość Zuzanna Amelia & 24
Zaba - sprecyzuj okreslenie "zla kobieta"

Gość Zuzanna Amelia & 24
21:14 [zgłoś do usunięcia] xXxXxXxTtTtTt Żabciu,z ręką na sercu jestem Cię w stanie zapewnić o jednym: na 100% nie ma Cię na liście kobiet,w których KIEDYKOLWIEK byłem zakochany. ­ Ale moze kiedys bedziesz. Moze nawet juz niedlugo.

Zaba nie bądź taka zachłanna. On jeszcze ciągle gada o mnie :D

Gość Zuzanna Amelia & 24
Przyniesc kisiel ?

Zuza,no litości: aż tak perwersyjny nie jestem :P A jej wzrost utkwił mi w pamieci,bo jeszcze takiego... to znaczy takiej drobniutkiej kobiety chyba na swojej drodze nie spotkałem (ona bije rekord :P). I nie próbuj mnie swatać z Żabą,proszę ;) A wracajac do tematu Pragi: coś poza kolacją jeszcze budzi Twoje wątpliwości? ;)

Po co? Uważasz, że my z Żabą będziemy się tłuc o iksa??? Amelio...kolacja Ci zaszkodziła??? :D

Gość Zuzanna Amelia & 24
21:22 [zgłoś do usunięcia] xXxXxXxTtTtTt A wracajac do tematu Pragi: coś poza kolacją jeszcze budzi Twoje wątpliwości? ­ To znaczy o co Ci konkretnie chodzi ?

"Zadowolona,czy dalej chcesz drązyć temat?" ­ nie dalej jak parę dni temu wmawiałeś mi, że to ja za tobą łażę i cię uwielbiam :D a za ripostę walisz focha. dzieciaku :D

Gość ivonka w kisielu
nie ma mnie parę godzin, a tu wszystkie ladies zaczynają się o iksa tłuc :) bajka :)

buhahahahhaha xx tak na powaznie bierze te teksty, ze az musial przysiegac, ze nie zaochaln sue w Zabie:P co za przedszkole:P

mój przyjaciel wywróżył mi Nike :D ­ aaaa, właśnie dowiedziałam się, że moja ukochana kapela niedługo 3 koncerty w Pl, w tym na jeden będę nawet miała w miarę blisko :D ­ zaraz oszaleję z radości :D

Gość Zuzanna Amelia & 24
Dobranoc.

"buhahahahhaha xx tak na powaznie bierze te teksty, ze az musial przysiegac, ze nie zaochaln sue w Zabie" ­ nie no skąd, on ma dystans :D ­ to ja nie mam dystansu. i wszystko przeżywam jak uduszenie babci ręcznikiem. czy coś w tym stylu. łorewer :D

"Też mi się wydaje, że Żaba w końcu jakąś literacką nagrodę dostanie" x Tak Argen,nagrodę jobla :P

Masiek aspiryne bralam i nie pomogla no coz, zaczne sie martwic jak do srody nue przejdzie oby nie bylo goraczki i do przodu:P

Pewnie sa lepsze sposoby, ale nie chcac leczyc sie antybiotykowa, a nie znajac jakiejs tajemnej receptury, a zwlaszcza jesli to tylko stan przedgrypowy, to aspiryna/alka selcer + amol = cos tam pomoze;)

Dobra, kazdy ma swoja flozofie:) Grype trzeba po prostu wylezec i amortyzowac aspirynami i amolami. Mozna tez zrobic kuracje antybiotykowa, to jasne.