Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabinanekana

ratunku ! wróżki mnie nękają, co robic?

Polecane posty

Gość sabinanekana

nie ma dna aby nie zasypywały mnie swoimi smsami, straszą mnie w stylu -aż usiadłam jak to zobaczyłam, cos niewiarygodnego zobaczyłam ,grozi ci , musze cie przestrzec przed, i pełno różnych innych treści. Nigdy nie korzystałam z ich usług, nie odpowiadam na żaden sms, nie otwieram nawet, tylko od razu usuwam, a one nie przestają, jak mam sie przed tymi dręczycielami obronic?

Gość annia.....................
Zgłoś na policję.

Gość sabinanekana
na policji podpowiadają aby zmienic nr a to już mój 20 nr z kolei a one nadal mnie nękają.

Gość offerma
jaki numer? anuluj subskrypcje

Gość ewfewffrfr
Trzeba bylo nie wysylac do nich smsow. Za glupote trzeba placic. Policja nic tu nie da. Poprostu probuja Cie naciagac.

Gość ewfewffrfr
Zlej to a za rok jak nic nie bedziesz do nich wysylac odpuszcza moze :D

Gość sabinanekana
Pisałam przecież,że nigdy nie korzystałam z ich usług, nr ciągle sie zmieniają a trwa to odkąd moja siostrzenica przyszła na świat a ma dziś już 8 lat. Początkowo były to nr pięciocyfrowe, teraz czterocyfrowe.PRZYCHODZI SMS ,ZERKAM I USUWAM.

Gość qweta dla kota
podaj choc jeden numer to ci pomoge

Gość fdsfdaf
prowo 🖐️

Gość sabinanekana
Żadne prowo! Nie mogłam odpisac, bo nie miałam internetu( AWARIA) Numer przez który w ostatnim czasie jestem prawie co dnia, czasem nawet kilka razy w jednym dniu to 7340 . qweta dla kota - oferowałaś/es mi pomoc , więc prosze pomóż mi . PRZYPOMINAM - nigdy nie korzystałam z ich usług.

Gość qweta dla kota
wiesz, czasem się wyśle z głupoty na jakiś konkurs a on sprzedają numery tel innym firmom i tak to się kręci x napisz maila na dres reklamacje@teleaudio.pl Napisz,że żądasz usunięcia swojego numeru z listy subskrypcji które otrzymujesz z numeru 7340 oraz wszelkich innych z ich firmy, inaczej wstępujesz na drogę prawną. x inne smsy, spam od operatora zablokujesz tak: NIE pod numer 80888 w sieci Era N pod numer 8002 w sieci Heyah SPRZECIW pod numer 8000 w sieci Plus

Gość qweta dla kota
a i koniecznie podaj swój numer telefonu!

Gość sabinanekana
dzięki qweta dla kota zrobie tak jak radzisz, oby tylko pomogło. W żadnych konkursach też nie brałam udziału, niby taki drobiazg sms a tak mi to rujnuje życie spokój, bo żebym dostała taki sms raz na miesiąc to jeszcze bym wytrzymała ale tak non stop to już nie daje rady. Za każdym razem kiedy zmieniałam nr czułam się wolna ale nigdy moja radosc nie trwała długo, kilka dni i koszmar zaczynał się od nowa. W jednym z poprzednich numerów jakie miałam to znajoma poradziła mi abym wysłała smsa o treści STOP , otrzymałam odpowiedź,że mój nr został wykreślony z bazy danych kosztował mnie co prawda 3,69 ale chciałam miec spokój, moja radosc trwała tydzień i koszmar zaczął się od nowa, za co więc wzieli ode mnie kase niewiem. Widocznie ten tydzien spokoju mnie tyle kosztował. pozdrawiam :)

Gość BrrzydUla
Hej mnie też nękają te PSEUDOwróżki, bo koło prawdziwej to nawet pewnie nie siedziały naciągaczki podłe! Też mnie nękają ale nie aż tak bardzo jak Ciebie! I też myślałam o zgłoszeniu na policję, bo ile można - to jest stalking, a żadnego SMSa nie będę wysyłać o treści STOP za co mam im dawać 4 zł złodziejom? Słyszałam też że można zablokować wszystkie nr na 7 te płatne na infolini u operatora. Tylko też mi szkoda dzwonić bo za to też si ę płaci.

Gość qweta dla kota
wyslijcie maila, maja obowiązek wykreślić wasze numery, bo każdy ma prawo zażądać zaprzestania przetwarzania danych podobnie jest z newsletterami na emaila

Gość gfs
ja parę miesięcy temu zmieniłam nr i przychodzą mi jakieś sms z nr769316 o klaskach a sama jestem kobietą i nigdy nic nigdzie nie wysyłalam:/

Gość gfs
laskach

Gość gość
Prawodopodobnie numer Twoj nalezał kiedyś do kogoś kto korzystął z usług takiej "infolinii" - postępowanie to samo jest zawsze: wyszukaj w necie do kogo nalezy numer z smsów przychodzących, napisz nt blokady/usunieciu twojego numeru... i już :)

Gość gość
ja kiedys wysylalam sms to przychodza. szukaja glupich zeby nabic kabze.mam tak od 6 lat kiedys sie martwilam,a teraz nawet nie czytam kasuje.z konkursow tez mi przychdza,ale to olewam.w zupelnosci mi nie przeszkadza.kiedys odpisalam na jeden.kazali odpisac na nastepny i tak wkolo macjeju.teraz to wierze to co ma byc i tak bedzie,to przeznaczenie z ktorym kazdy czlowiek przychodzi na swiat.jak sie ma umbrzec to i w drewnianym kosciele spadnie czlowiekowi cegla na leb.

Gość 3bombowa
Też mi przysyłają smsy. Straszą mnie klęskami, biedą i urokami które ktoś na mnie rzucił. To wyzyskiwacze, czytam, kasuję i tyle.

Gość lucek45
Przede wszystkim trzeba ustalić kto wysyła te SMSy bądź dzwoni. Można to zrobić przez stronę Urzędu Komunikacji Elektronicznej lub po prostu wpisać numer w wyszukiwarkę Google. Często na forach są wyjaśnienia. Np. numer 7340 używa firma Digital Virgo (serwisy rozrywkowe). Potem wystarczy telefon do takiej firmy - są zobowiązani na życzenie użytkownika usunąć numer ze swojej bazy.

Gość gość
Osobiście najczęściej korzystam ze strony http://ezowymiar.pl mam tam kilka wróżek (Irmina, Sigita, Arwena) do których dzwonię w razie problemów i które zawsze są w stanie mi pomóc.

Gość szewczyk
Też tak miałam/ telefon w plusie/. Wysłałam SMS na darmowy nr. 8000 o treści SPRZECIW. Zwrotny SMS , trzeba potwierdzić, wysyłając drugi taki sam. Zwrotnym SMS dostałam odpowiedz "Sprzeciw na komunikację marketingową kanałem elektronicznym został przyjęty" Powodzenia.

Gość szewczyk
Trzeba na darmowy nr. 8000 o treści SPRZECIW. Dostajesz zwrotny SMS, potwierdzasz i otrzymujesz potwierdzenie "Sprzeciw na komunikację marketingową kanałem elektronicznym został przyjęty".

Gość Apoloniaaaa
Najlepsza wrózka według mnie to Pani Grażyna, dzięki jej radom odzyskałam chłopaka, jej numer to 708-403-155 i nie jest drogo, coś koło 2,58zł za minutę o ile pamiętam

Gość Halina80
Polecam Panią Grażynę. Prawie wszystko co mi powiedziała się sprawdziło i co wazne doradziła jak to wykorzystać. Jak do tej pory jedyna wróżka, która mi pomogła. Jej numer tel to 708 403 155, połączenie nie jest drogie, jakieś 2,5zł/min

Gość gość
Super, że są jeszcze takie osoby jak Pani z http://wrozkagauri.pl. Odkryłam ją dzięki Wam i bardzo się cieszę. Wspaniale mi doradziła, dzięki niej utrzymałam męża przy sobie.

Gość gość
super ta pani Grażyna, dzięki niej mąż trochę mniej pije i tylko czasem spuści mi łomot.