Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia*********************

erotyczna przeszlość mojego narzeczonego

Polecane posty

Gość Kowal-Kowalski
Nie wiem o co ten zgiełk. Poza tym lubię takie smarkule - i żeby nie było niejasności, wszystkie mają skończone 15 lat.

Gość mąż a te k...
Marmalade zrobie z ciebie

Gość DO IT...
DO IT DO IT!!

Gość DO IT...
[zgłoś do usunięcia] Kowal-Kowalski

i zrobiło sie gówno :-O jak z kazdym tematem na kafe :-O

kowal mam wrażenie , że to ty wypisujesz te wszystkie bzdury od godziny ale powiem ci jedno .Jesli masz tu wypisywac swoje idiotyzmy to zalóż sobie swój temat i tam pisz o swoich małolatach palancie

Gość Kowal-Kowalski
Tylko ten jeden wtręt o lodziku z połykiem jest mój - reszta nie. Moim zdaniem jeśli starcza mu poweru na ciebie i drobny wyskok czasem do agencji to nie ma powodu do niepokoju.

Gość Kot głupi
amen

Gość Kowal-Kowalski
A ty mu połykasz?

a jakie to ma znaczenie Kowal ? Ale jestes ciekawy :P

Gość Kowal-Kowalski
No jestem. Ciekawi mnie - za pieniądze łykają a darmo się brzydzą... nie rozumiem kobiet.

to ty takie kobiety spotykasz na swojej drodze ...

Gość Kowal-Kowalski
No jakoś tak wyszło, że wszystkie nie chciały łykać - różne fikołki, anale, pising, wytrysk na twarz itp to ok ale połknąć to już nie. Dlatego czasem funduję sobie tą przyjemność za niewielkie pieniądze lub jakiś prezent (ostatnio to był pendrive 16 GB).

wpis o 14.10 to PODSZYW!!!

kowal tak. Ale nigdy nie zrobila bym tego przypadkowemu gostkowi ! Także nie wiem gdzie znajdujesz te swoje "chętne" :D

Gość dam ci rade
autorko. Jesli chcesz sie dowiedziec czy z ta dziwką urzędował gdy był w zwiazku z Toba to możesz go łatwo pod huj wziąć .Powiedz mu że wsystko juz wiesz i chcesz przemyslec sprawy a to jak On bedzie sie zachowywał latwo odczytasz czy winny lub nie ;)

Pewnie I jeszcze go polej w nocy benzyną i podpal . Jak można spać z dziwką to takie upokarzające .! Jeszcze jej zapłacił .Ciekawe czy się z nią całował ?. Wstrętne dziwki :)

Gość xxxxxxxmimi
autorko mój mąż tez korzystał z usług prostytutek . Gdy zaszlam w ciaze to był ich częstym gościem.Dowiedziałam sie dopiero gdy córka miała 2 lata !! Zabrałam dziecko i odeszłam.Prosił i błagał bym wróciła .Dałam mu sznase i juz jest innym mężczzna .Docenił to co prawie stracił ! Pogadaj z narzeczonym bo moze naprawde zdazyło mu sie to jeden jedyny raz wieki temu

Gość echhhhhhhhhhhhhhhh
Jak zostawisz narzeczonego, to i tak nie trafi Ci się lepszy. Ja miałam kilku facetów i to żadnych lowelasów, ale zwykłych gości i każdy okazywał się taki sam. Przygodny seks, zdrady, trójkąty. W życiu byś tego nie przypuszczała, jakbyś ich zobaczyła! Więc ja facetom nie wierzę jeśli chodzi o seks. Do tego kiedyś miałam żelazne zasady, ale po tym, co zobaczyłam na świecie też się trochę zepsułam i już nic mnie chyba nie ruszy. Skoro oni mogą, to czemu mnie ma cholera trafiać? Nadrobiłam :-) Ale tak naprawdę nie wiem, jak bym zareagowała na wiadomość o prostytutce. Okropna sytuacja, bo o takich rzeczach się po prostu nie mówi! Jeszcze jedna rzecz zaobserwowana: im facet jest bardziej zazdrosny o przeszłość, tym więcej sam ma na sumieniu.

ehhhhhhhhhh pisałam wczesniej o tym , że nawet jeśli odejdę to czy ten nastepny nie będzie mial nic za uszami ? A co jak będzie gorszy ? I czy pokocha taką miłością jaką obdarza mnie narzeczony ? Z drugiej strony ta Jego zazdrość o przeszłość przede wszystkim nie daje mi spokoju .Boję się , że cos jeszcze ukrywa !

Gość klaudia nie rozumiem Cie
to poprostu go zapytaj czy czegoś jeszcze nie ukrywa!...lepiej wiedziec wszystko odrazu....na Twoim miejscu nie wiem czy bym wybaczyla...pewnie tak..ale najpierw bym go pomęczyła

Gość komandytowa
a on jej powie wszystko jak na spowiedzi - o naiwna...

przycisłam Go by mi powiedzial prawde na temat jego wizyt w burdelach .Przysięgał, że miały one miejsce przed naszym zwiazkiem . Raczej nie kłamał ... Dowiedziałam sie róznych rzeczy i jestem wkurzona, że dopiero teraz sie o tym wszystkim dowiaduje no ale ulżyło mi, że mnie nie zdradzal