Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yerba matel

Czy wasi znajomi z facebooka też mają takie kolorowe i fantastyczne życie?

Polecane posty

Gość yerba matel

Bo u mnie co rusz ktoś wrzuca zdjęcia z teneryfy w środku zimy, fotki ze stoków podczas 3tygodniowego urlopu, profesjonalne zdjęcia z przymierzalni ślubnej.. I nie wiem, czy to pozerstwo i szpan, czy to może ja przegrałam życie i powinnam brać z nich przykład.. Eh :(

Gość AS26
Nie wiem - nie mam pejsbuka i nie interesuje mnie życie pseudoznajomych :)

Gość yerba matel
A ja mam, bo przed laty wyjechałam na drugi koniec Polski, kontakt się urwał kilkanaście lat temu i byłam bardzo ciekawa jak wyglądają teraz moi znajomi, co u nich słychać, jak się mają. Jesteśmy po 30, mam ich tam ok 50, większości świetnie się powodzi.. W zasadzie mnie też niczego w życiu nie brakuje, żyję spokojnie, w zdrowiu, stabilnie.. Ale bez tych fajerwerków, które widzę u każdego z nich.

Gość AS26
Ale sama widzisz jak to działa. Nie cieszysz się tym, co masz, tylko rodzi się zazdrość o to, czym inni się chwalą. A te wszystkie fajerwerki to raczej na pokaz (kredyty, ciułanie pół roku), żeby potem nie wypaść gorzej na jakimś kretyńskim portalu. Nie widzisz jakie to żałosne? Jeśli kogoś lubisz, to kontakt się nie urwie, będziesz wiedziała co u niego słychać bez głupich portali, na których hasłem przewodnim jest (parafrazując) "zastaw się, a _pokaż_ się" 🖐️

Gość kkkkkl
nie mam faceboka nie mam znajomych mam gdzies zycie innych ludzi

Gość ffgfgggghgh
na pokaz, jak ktos jest naprawde szczesliwy i nie ma kompleksow to naprawde nie musi chwalic sie wycieczkami, bachorami itp ;) ci ludzie mają kompleksy