Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ty wiesz kto - to ja twój p.

tesknie Piekna Vanessko, moje serce jest w kawałkach

Polecane posty

Gość świnia na koniec
zostaje sama:)

Gość 000000000000000
hjk

Gość 000000000000000
[]

co Ty z ta pepowina?:) przeciez odciałem. ;D nie bede wynajmowac 18m z grzybem i smrodem za 1000 kafli, w dupie mam taki geszeft :)

Gość Vanessa PParadis
on nie umie byc wierny. Ciągle mnie zdradzał- john depp

Gość 000000000000000
'

Gość Vanessa PParadis
jak to odciąłeś jak ciągle tu w Polsce depp ur family jest. zagrzybiły się tutaj twoje siostry a mająs woje domy. Mama wie co wypraaiłes? latem i jesienia 2012? a media? a profil goldenline..o johnym deppie? trzeba ich uswiaodmic

Gość skoro ci takie zycie pasuje
to w czym problem zyj i zapomnij o mnie

Gość Piekna Vanesska
policja juz wie. teraz albo prokuratr i gazety:) Dzięki Vanessa Paradis za zrozumienie kobiety są dojrzalsze. Jak widac

myslalem ze mnie kochasz, tak wymownie wtedy na mnie patrzylas:) myslalem ze stworzymy piekna pare i rodzinke :) a tu gówno:(

Gość Mother Johnny Depp
zwstydziłes sie chociaz moj syny? nie tak ciebie wychowywałam..wstyd mi za ciebie. po co w wyiadach klamiesz, ty i zachowanie przyzwoite...;/ klamiesz jak z nut ty ojciec i głowa rodizny. wstyd. tak to jest jak sie w wieku 49 z gowniarzmi zadaje. I ma sie pępowine nie przecieta..a psychiatre sie klamie. http://www.youtube.com/watch?v=KvZH43759dM

Gość chu
hhh

nie ma rodzinki, dzidziusia, wspolnego domku:( tylko płacz, zgrzytanie zebów i wyzywanie od zoofili:o

Gość Mother Johnny Depp
o to gówno sam się postarałes. Czy ty widziałes ze my z ojcem nie rozmawiamy? a ty tka robiłes tlyko słowa w interviu..i brak rozmów z PIękną. tak sie nie robi. Uwsteczniłes sie? wstyd mi za ciebie. taki duzy i dorosły facet a postępowanie gówniarza. jak kobieta wymownie patrzy facet odzywa sie do niej. nawet jak kobieta nie patrzy wymownie. tez sie odzywa. a o wszelkich zminach INFORMUJA SIE KOBIETE- bo skad ma wiedziec, ma sie domyslac to dziecinne. telefon lub osobiscie np zrobiłem to, tak i tak itp

smutno mi :(

Gość i co jeszcze
kk

Gość Mother Johnny Depp
widziałes jaka swinia był twoj ojciec..i ty taka sama swinia i ch.. wiecej. zachowywałes sie zle i brak poprawy było całe 8 mies. jak gowniarz. odpowiedz jak kobieta pyta ktora gazete wolisz fakt czy Super express. myslisz ze bedziesz sobie tutaj mieszkac az do 3000 tys roku? Nie ponosisz odpowiedzialnosci za swoje czyny. jak gowniarz. w wieku 20 lat byłes dojrzalszy.

i co teraz z nami bedzie?:( jest jeszcze dla Nas szansa? co mam zrobic by uratowac to piekne uczucie miedzy Nami?

Gość Piękna Vanesska
tobie tylko smutno, a poprawy żadnej. Dorosły człowiek czyni inaczej niz było, szybko nie czeka na nic. Niedojrzały robi tak dalej, a jak mu sie powie to mu smutno itp. mama twoja ma racje.

Gość Piękna Vanesska
.02.2013] 16:57 [zgłoś do usunięcia] Ty wiesz kto - to ja twój p. i co teraz z nami bedzie? jest jeszcze dla Nas szansa? co mam zrobic by uratowac to piekne uczucie miedzy Nami? to ty nawazyłes piwa swoim zachowaniem. macanki golizna kuznek z cyckami latały wstyd..ałowanie brzydkiej kumpla. Vanessa piekniejsza jak widac na wideo. Musisz sie przyznac do tego medialnie. :) a nr 1 postanowienie to: rodzina ma tu nie byc. to juz 100 raz mowione. Pępowina ma byc raz na zawsze odcieta a nie ze sobie tu zjedzaja jak im sie podoba. nr 2. masz miec plan domu nr 3 sam musisz o tym powiedziec Pięknej. Albo pukasz do drzwi ładnie ubrany albo dzownisz. masz mało czasu. Policja juz była.

Gość ale ja przeciez
najpierw ja sie musze uratować bo bardzo mnie to wyżarło

Gość Piękna Vanesska
tu l'aime;)? le monde le figaro New york times wszyscy beda o tobie pisac, przyjada tutaj do ciebie, soon:) na ten zabest

a jesli sie zmienie, dojrzeje?

Gość Piękna Vanesska
I im opowiesz w balsku fleszy jak sie zachowywałes po dragach na chaju i w lakoholu jak obok twoje kuzynki upraiwaly sex krzyczały..:O a twoj synek Jacadie spał obok wstyd patologia i jak twoje siory sie tu zabawialy majac swoje domy i rodizny

Gość Piękna Vanesska
.02.2013] 17:02 [zgłoś do usunięcia] Ty wiesz kto - to ja twój p. a jesli sie zmienie, dojrzeje? zachowam te zdrady dla siebie. Ale to ma byc w ciadu 1 -2 dni. ta zmiana.

jesli zapukam?:) i bede kulturalny, dojrzały, grzeczny?to co ? co zrobisz?

wiesz jak bardzo potrzebuje Twej milosci...:(