Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzeni 1

wybaczyc ojcu dziecka porzucenie w ciązy ?

Polecane posty

Gość Stanisław Bąba, koniec i trąba
Dżizas, przestańcie z tymi wulgaryzmami. Przecież nie można nawet pogadać spokojnie.

xyxyxyxyxyxy zgłosiłam Twój post do usunięcia

Gość basbasbas
usun sobie zepsutego zeba:D:D:D CZY PISZESZ SAMA Z SOBA:D

Gość Dzeni 1
xyxyxyxyx a dlaczego miała bym nie umiec pisac po polsku ? Przeciez do 10 rż uczęszczałam do polskiej szkoły palancie :-O A pisac po polsku juz w wieku 6 lat sie uczyłam :D Gdybys był wyksztalcony to zauwazył byś, że jednak mam braki w ojczystym języku bo nie poprawnie składam zdania .No ale majac wyksztalcenie podstawowe to skąd ty mozesz to wiedzieć :D Dopiero od 11 rz zaczełam nauke w angielskiej szkole średniej(odpowiednik polskiego gimnazjum) . Żeby sie tam dostac musiałam napisac egzamin tzw.Transfer Test . Więc sam widzisz jaka jestem mądra skoro w tam młodym wieku juz znałam j.angielski ;) A ty siedz sobie na kafe (pewnie cały dzien) i obrazaj ludzi :P Ps.I zeby było bardziej "prowo" to ogolem znam 3 jezyki obce ;)

Gość Dzeni 1
xyxyxyxyx a dlaczego miała bym nie umiec pisac po polsku ? Przeciez do 10 rż uczęszczałam do polskiej szkoły palancie :-O A pisac po polsku juz w wieku 6 lat sie uczyłam :D Gdybys był wyksztalcony to zauwazył byś, że jednak mam braki w ojczystym języku bo nie poprawnie składam zdania .No ale majac wyksztalcenie podstawowe to skąd ty mozesz to wiedzieć :D Dopiero od 11 rz zaczełam nauke w angielskiej szkole średniej(odpowiednik polskiego gimnazjum) . Żeby sie tam dostac musiałam napisac egzamin tzw.Transfer Test . Więc sam widzisz jaka jestem mądra skoro w tam młodym wieku juz znałam j.angielski ;) A ty siedz sobie na kafe (pewnie cały dzien) i obrazaj ludzi :P Ps.I zeby było bardziej "prowo" to ogolem znam 3 jezyki obce ;)

Dokładnie, już nie chciałam się mądrzyć o Twojej składni autorko, bo jestem polonistką :D A poprawianie kogoś świadczy o braku taktu, niestety. P.S. Dziękuję, wyrwę sobie :D

Gość Dzeni 1
misdhfjghfmggds a powiedz mi czy długo musial sie starac o druga szansę u Ciebie ? Po jakim czasie od powrotu zamieszkalas z nim ? Bo to jak szybko mu wybaczyłas ma ogromne znaczenie ! Fajnie było by jak bys odpowiedziała :) Pozdrawiam

Gość Dzeni 1
Stanislaw mówi, że nie był w żadnym związku po mnie . Ale czy wytrzymal rok i 7 m-cy bez seksu tego nie jestem pewna . Wiesz, mysle, że jestem taka "zimna" w stosunku do niego . Nie skacze z radości na Jego widok ani nie okazuje żadnych emocji . W sumie to nawet tak pogadac nie ma jak bo synek domaga sie naszej uwagi non stop ;) A i w publicznym miejscu to nie rozmowa... Zaprosił mnie dzisiaj na kolacje ale nie wiem czy iść .Waham sie i boję , że "zmieknę" :\ Ojciec jest zły, że T pojawił sie w naszym zyciu :(

Gość gdretx
dzena czytam twoje posty-i dostalam szoku,ty sama nie wiesz co piszesz i twierdzisz ze skonczylas studia:D:D:D lopatologie-yessss albo za grosze jako projekt zapierdalasz na forum:D za nabicie 10 stron premia???:D:D:D:D:D W INNYM WYPADKU JAK JUZ KTOS NAPISAL JESTES DURNA SZMATA

Gość gdretx
I NAJLEPIEJ NAPISAC WYJWCHALAM DO UK I NIE POTRAFIE SKLADNIE PISAC:D:D::D KORWA TO NADAJE SIE NA DEMOTY.PL DLATEGO TAKIE TEPE PIZDY BIORA NA PROJEKTY A TWOJE JEZYKI TO POSKI I LACINA KMIOCIE:D:D:D

Gość wifigdansk
[zgłoś do usunięcia]Pancerna Kołdora Ale ty jesteś beznadziejna. Zawracałaś mu d**e dzieckiem nawet po porodzie? Nie dotarło do ciebie, że facet miał cie gdzieś i powinnaś unieść się HONOREM i nie wciskać mu zdjęć, smsów i innych gówien? tak wlasnie tez pomyslam! lepiej bym tego nie ujela.a z tym honorem chodziło mi wlasnie o to-napraszac się facetowi ktory przez całą ciążę sie nie odzywał,miał w dupie,porzucił i olał? i jeszcze zdjecia podsyłac i smsy z prosbami? o rety gdzie tu godnosc? a tym"niezasladniaj sie honorem" to juz o co innego chodziło-raczej o fałszywy honor. bo honor nie ma nic wspolnego z obowiazkiem utrzymania dziecka. "A ja nie chciałam się poniżac i prosic o Jego kase !! Zresztą moja sytuacja materialna nie jest zła-pracuje , więc małemu nic nie brakuje " to nie jest poniżanie!! zresztą niewazne, widze ze juz topik się sam zakonczył. ale pancerna kołdra napisala swietnie.

Gość Dzeni 1
ale Wy beznadziejni jesteście !

Gość dreams###
O jest i tu tępak wifigdansk:D A nie mówiłam, że Ty w każdym temacie sie wypowiadasz i krytykujesz chamsko :D Na prawde nie wchodz człowieku na mój temat -prosze Cie :| autorko Tez mieszkam w UK :) Jak chcesz to podaj mi swój email to popiszemy tam ;) Może mieszkamy obok siedzie ?! :) nie słuchaj tych pajaców, którzy całe dnie na kafe spedzaja i z nudów bawia sie w troli DAJ MU SZANSĘ !!! Skąd możesz wiedziec , że Was zostawi ? A jesli nie zostawi i będziesz juz na zawsze z nim szczęśliwa ? Pomysl w ten sposób !! Ps.spotkaliscie sie wczoraj na tej kolacji ? Pisz smiało i nie zwracaj uwagi na tych debili bo każdy mądry nie zwróci na nich uwagi . Nawet smutne historie dla takich sa prowokacja więc pomysl jakie maja zryte gary

Gość dreams###
naprawdę *

Gość Dzeni 1
dreams Witaj ! Wiem, że niestety tu na kafe nie mozna popisac spokojnie . Dlatego nie zwierzam sie z wielu rzeczy ;) Tak, spotkalismy sie wczoraj . I tak jak myslałam-nie obeszło sie bez wyrzutów i łez . Ale ciesze sie , ze sie z nim spotkałam .Wiele sobie wyjasnilismy .... Mój email : julia20922@wp.pl Pozdrawiam !!

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddfgg
jasne ze nie wybaczac Myslalas nad tym dlaczego nagle sie zainteresowal ? moze rzucila go inna nie bedzie dobrym ojcem juznie pakuj sie w to badz madrzejsza

Gość znam zdolniejszą panienkę
pewnie cie wyruchal wczoraj po kolacji DZIWKA !!

Gość dreams###
hej wysłalam Ci email :) Czekam na odpis :) Pozdrawiam ! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa raczej powodem Jego chęci powrotu do autorki nie jest porzucenie przez inna . Jakby nie chciał wrócic do rodziny to by nie wracał i szukał sobie innej panny...

Gość hdfurow6666
dzentelmeni nie ruchaja szmat:D:D:D

Gość taaaaaaaaa jasne
w tym przypadku to autorka pokazała klase i wychowała JEGO dziecko bez proszenia sie o JEGO pieniądze . A ten dzentelmen o którym piszesz to kawał huja !!! Autorko ja bym na Twoim miejscu tak łatwo mu nie wybaczyła ! Za to co ci zrobił powinien dłuuuuuuuugo przepraszać ! Na kolanach !!!!! Powodzenia

Gość Dzeni 1
aaaaaaaaaaaddddfgg takie myslenie jest bez sensu ! Ktos go rzucił i On dlatego zachcial byc z nami ? I teraz sie stara jak wariat i widac , że jest szczery i oddany ? Bez przesady .Jak by nie chciał to by sie nie zmusił do bycia z nami tylko dlatego , ze jakas laska go rzuciła ! taaaaaa jasne dzieki za obrone ;) Wiesz, On mnie teraz na nowo zdobywa starając sie 100 razy bardziej niz na początku a ja jestem 100 razy bardziej niedostepna . Ale dam mu szanse -tylko, ze on tego jeszcze nie wie ............

Gość MAGDALENA&SON
wygrzebałam Twój temat autorko bo szukam mam z UK Udzielasz sie jeszcze w temacie ? Jestem ciekawa gdzie dokładnie mieszkasz ?!

Gość Dzeni 1
Witaj Magdalena :) W Londynie mieszkam .A Ty ;

Gość Dzeni 1
Witaj Magdalena :) W Londynie mieszkam .A Ty ;

Gość afsfsafassaf
nie czytalam ale zapytam teraz bo ja bym nie wybaczyla, co u ciebie

Gość do Dzeni
jesteście razem?

Gość Dzeni 1
dałam mu szansę by się wykazał i teraz stara się o mnie bardzo .Nie mieszkamy jeszcze razem ale spotykamy się

Gość no wiesz co....
Ja miałam podobna sytuacje tez w Uk i tez z architektem. Mieszkaliśmy razem a on gdy byłam w 8m-cu ciąży zniknął. Wrócił jednak tydzień pozniej skruszony z wyjaśnieniami i mocnym postanowieniem poprawy. Gdyby nie dziecko nawet bym z nim nie gadała ale dla dobra dziecka przecuerpialam, wyłączyłam. Dziś jestesmy parę lat po ślubie, bardzo szczęśliwi i za parę dni ma nam sie urodzić drugie dziecko, jest wspaniałym ojcem i mężem. Ale u nas to troche inaczej było bo on wrócił jeszcze przed narodzinami pierwszego dziecka i byl przy porodzie. U Ciebie jest inaczej bo on przez długi czas nie reagował na Twoje wiadomości. Myślę,ze czasem warto jest dac druga.szanse ale bądź ostrożna. Nie pokazuj mu ze tak szybko mu wybaczylas. Niech ma szanse sie wykazać i przede wszystkim niech sie dokładnie wytłumaczy. Powodzenia

Gość afsfsafassaf
to nie romans, a on nie ridż forester.

Gość Dzeni 1
no wiesz co.. Dziękuję :) U Ciebie ulotnił sie tylko na tydzień u mnie na początku ciąży aż do pierwszych urodzin synka :( Więc różnica ogromna .. A wytłumaczył co było przyczyna tygodniowego zniknięcia ?