Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce byc mloda mama

Jestem za mloda na matke. Co robic?

Polecane posty

Gość lubie czytac hepi endingi
gratuluje decyzji :) i nie łam się, kiedyś kobiety w Polsce się skrobały na potęgę i nikt z tego problemu nie robił. a teraz nagle znaleźli się świętojebliwi.....

Gość heloiza999
up

Gość czrwona soczzewica
Coz z tego ze wygrala to zycie skoro przegrala przyszle?? Wiem, ze wiele osob w to nie wierzy, co nie znaczy ze nie istnieje! Przekonacie sie sami, oby nie za pozno

Gość pikkok
matko, co za dzieciuch i dno, studentka za dychę się znalazła. obiła notatki i ją olśnło, niech cię olśni jak będziesz następnym razem nogi rozkładać. I wiedz jedno, zło uczynione zawsze wraca, pamiętaj o tym.

Gość ja szybko zachodzę.
autorka już dawno usunęła, temat jest stary, pisałam w jej topicu, na którejś ze stron po rozmowie z chłopakiem postanowiła,ze usuwa. Kupiła tebletki i czekała na dostawę.

Gość keep calm and take my money
nie jest stary bo jest bieżący i niech bedzie na górze, moze ktoś ma podobny dylemat, niech poczyta

Gość fsafsafs
autorko?jak tam zyjesz?

widze, ze co jakis czas ktos odgrzebuje temat. Moze i moja historia bedzie dla kogos przestroga by nie popelniac takiego bledu i nie tkwic w zwiazku, ktory z gory jest skazany na porazke. Ja sama mam sie calkiem dobrze, jak na razie zadnych wyrzutow sumienia wciaz nie mam:) Smiesza mnie natomiast komentarze autorka dawna usunela, zamowila tabletki itd. nie zamowilam zadnych tabletek i podejrzewam, ze w tym temacie ta osoba sie nie wypowiadala, bo by takich bzdur nie wypisywala.

Gość fsafsaafs
lepiej sie czujesz

Co się dzieje na tym świecie :-( uważacie się za takie nowoczesne? a te co wiedzą, jaką wartość ma życie wyzywacie. Płakać mi się chce jak teraz patrzę na moje dzieci śpiące w łóżkach i czytam te brednie co tu wypisujecie i jeszcze jedna drugiej gratuluje aborcji. Samolubne, puste panny. Dziecko to najwieksze szczęście. Sama mam wyższe wykształcenie, 2 fakultety i jakby mi ktoś kazał wybierać studia albo dzieci, nie zastanawiała bym się. Najgorsze jest to, że niektóre z was są za głupie, żeby zrozumieć, to czym jest aborcja. Nawet zarodek, który nie czuje, jest początkiem życia, wy też kiedyś byłyście zarodkami.

Gość autorko co u ciebie
jak sie trzymasz?

Przepraszam, że nie do końca na temat, ale szukam właśnie kobiet, które są W NIEPLANOWANEJ CIĄŻY i potrzebuję jeszcze kilku osób. Gdybyś zechciała poświęcić 5 minut na wypełnienie ankiety, będę naprawdę ogromnie wdzięczna: http://interankiety.pl/interankieta/b1d3d9783 0d3b0e93108a00d2db3e8a4.xml?podglad=1 Z góry dziękuję za wzięcie udziału w badaniu, pozdrawiam ciepło przyszłe mamy

Gość a wyzywają młode co urodziły
a tu taka gówniara usunie i zero odpowiedzialności, zarodek? Też nimi byłyście

Gość Ważny temat
........

Dziewczyny posiadam zestaw wczesnoporony ktory mi sie został z mojego udanego zabiegu poniewaz zakupiłam dwa na wszelki wypadek ale zestaw okazal sie bardzo skuteczny i jeden mi pozostał i moge go odsprzedac potrzebujacej osobe po cenie za jaki go zakupiłam czyli 250zł. Zestaw sklada sie z 12 tabletek. Podziele sie doswiadczeniem z zabiegu. Kontakt 502 427 780