Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce byc mloda mama

Jestem za mloda na matke. Co robic?

Polecane posty

Gość Juratka
Autorka pisala 26 lutego, ze to 7 tydz. Ciaza potwierdzona przez lekarza. Dzis mamy 2 marca wiec latwo policzyc, ze to bedzie juz 8 tydz.

Gość tea tree
jak jesteś za granica to jak na msze chodzisz?co? :D coś ci się to prowo nie powiodło :D wypad z baru!

Gość Juratka
Ale rozumiem, ze za kilka dni bedzie? Czy zle licze?

Gość ! Terenia !
ja straciłam ciążę w 6 tyg - No to faktycznie zajebiście sobie poradziłaś skoro musisz uciekać za granicę Polski, bo tu sobie nie radzisz. Nic dziwnego, że facet cię zostawił, też bym odeszła od takiego babona. A patrząc przyszłościowo, już współczuję twojej przyszłej synowej. Patrząc na to jak idealizujesz swojego bękarta aż słabo się robi, no ale z drugiej strony całe twoje życie kręci się w okół bachora, jak możesz żyć bez żadnych aspiracji życiowych? Może drugą ciążę też powinnaś była poronić, bo z tego co czytam to na matkę się nie nadajesz :(

Gość Juratka
Moze tak byc we wczesnej ciazy bo trudno co do dnia stwierdzic. Wiek ciazy oblicza sie od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki.

Gość tea tree
http://ebrzuszek.pl/tydzien%20po%20tygodniu/ciaza_tydzien7c.jpg x masz tu swojego 7 tygodniowego płoda bleeeeh okropność :O

Gość ! Terenia !
JA PIERDOLE.. - Tak, tylko jaka jest pewność, że to przez aborcję? Poza tym są różne rodzaje aborcji, jeśli tabletkami poronnymi to nie ma żadnego problemu, no ale katolickie portale wiedzą lepiej :D

Gość dsfnjks
jkf

Gość tea tree
jak się dała skrobac byle komu to jej problem, po tabletkach nic jej nie grozi :D

Gość ja straciłam ciążę w 6 tyg
umiesz czytać? wyjechałam miesiąc temu. a poza tym za granicą tez są katolickie parafie,wiesz?

Gość jsfjdk
hgg

ja nie uciekłam ze wzgledów finansowych---czy gdzies tak napisałam? skąd to przekoanie wysnułeś,hę? w twojej głowie zakodowane jest przekonanie,że za granice wyjezdza się tylko ze wzgledów zarobkowych??? masz wąskie horyzonty myslowe widać:O

i skąd to przekonieanie,ze to facet mnie zostawił? rozstalismy się bo nie pasowalismy do siebie. było mi cholernie cięzko na początku,ale wolałam zyc bez niego bo nic do siebie nie czulismy,wypaliło sie.

Gość dsfnjks
ujhi

Gość tea tree
ale twój bekart jest w Polsce wiec jak chodzisz, co ty piperzysz babolu aa i uprzdzam bękart to dziecko urodzone poza małżeństwem czyli twój sie kwalifikuje :classic_cool:

Gość ludzie drodzy
widze, ze najwulgarniejsze i rzucajace najpodlejszymi 'zyczeniami' sa te gorliwe katolskie 'obronczynie zycia', taaak, w necie wyzwiska i zyczenie komus smierci (jedno i drugie to grzechy), a synek ministrant i mamusia do kosciolka popierdala, az sie kurzy, pierdolona Dulska :O do reszty geniuszy: przestancie pisac, ze aborcja to 'pojscie na latwizne', albo 'uciekanie od konsekwencji'. to NIE jest latwa decyzja, to po prsotu wybor mniejszego zla (bo dobrego wyjscia tu nie ma) i to JEST wlasnie ponoszenie konsekwencji swoich czynow. Konsekwencja niechcianej ciazy jest wlasnie aborcja, stres przed i po zabiegu, zle samopoczucie, ewentualne pozniejsze wyrzuty sumienia etc. to sa wlasnie konsekwencje, ktore zdecydowala sie poniesc autorka, a ze Wam to nie w smak, bo jestescie zwolennikami jedynego slusznego podejscia i jestescie tak zaslepieni jadem, ze nic do Was nie dociera, to juz WASZ problem.

Co my tutaj mamy? Bękarty, puszczalskie, pasożyty. Baby kaput, słyszałam w telewizji. Dobre to. Nie dość, że pasożyt unicestwiony, to jeszcze puszczalska ukarana :)

moje dziecko urodziło sie w małżenstwie. mój syn chodzi w Polsce na msze--tak jak to do tej pory robilismy wspólnie. za granica tez są katolickie parafie,wiesz? czy mam przylatywac do polski na kazda niedzielę? boże,ile w as jest glupoty,rece opadają. żrecie jakieś psychotropy,ze jesteście tak ograniczeni w swoim pomyslunku?

Gość popopopopop
@ja straciłam ciążę w 6 tyg skoro nie pasowaliście do siebie to po co pozwalałaś mu się w siebie spuszczać????? trzeba było odejść szybciej a nie w ciąże z nim zachodzić

moje wpisy miały tylko na celu przekonanie cię,że aborcja to najgorsze wyjscie jakie mozesz podjąć. zawsze jest jakies wyjscie,trzeba tylko dobrze pomysleć.

coś chujowa ta moja prowokacja :O

podjełas juz decyzję na 100 %? jestes jej całkowicie pewna,że jest słuszna? kiedy masz zabieg?

Gość ! Terenia !
ja straciłam ciążę w 6 tyg - A jak niby twój przykład ma ukazać jakim rozwiązaniem jest aborcja skoro ty nie abortowałaś, ba! nawet o tym nie myślałaś? Jesteś jakaś upośledzona?

wpis z 19.34 nie był mój.

Gość tea tree
to ty jestesograniczona! kumasz? jestes za granica twój płód w polsce, wiec nie moesz chodzić na msze z jego udziałem, dociera do tego zakutego łba???????????????????????????????????????????????????????????????????????????