Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozsądna92

ćwiczenia Mel B;)

Polecane posty

Gość dorka333
hej dziewczyny od dzis planuje zaczac cwiczyc z mel.b mam pytanko czy naprawde mozna schudnac w miesiac oczywiscie cwiczac dzienne mam 167cm wzrostu i waze 64 kg najbardziej przeszkadza mi brzuch wiadomo boczki itd ogladalam jej video i bardzo mi sie podoba ze potrafi zmobilizowac do cwiczen ..ale chcialam sie dowiedziec jak u was bo juz oewnie z nia troche cwiczycie moze wasze odpowiedzi mnie jeszcze bardziej zmobilizuja ...pozdrawiam

Witaj, ćwiczenia Mell B pomagają oczywiście schudnąć, np. przy 15 minutowym treningu cardio. "Zlepiaj" kilka jej treningów, tak aby powstał konkretny 30 minutowy trening. :) P.S - mam tyle samo wzrostu co Ty. ;)

Dobra, nie ma co gdybać, trzeba rozkładać kalimatę, zakładać adidasy i już. Od 15min ćwiczeń nikt jeszcze nie umarł a ja się już zastanawiał nad tym tydzień :D jakieś sugestie od czego zacząć? (których ćwiczeń)?

Gość workout
Hej :) mam 171cm i waze 64kg czy to odpowiednia waga do mojego wzorstu? Mam tak zwaną 'oponkę' na brzuchu, czy mel b pomoze mi ją zwalczyć?

moim zdaniem chyba nie powinnaś na nic narzekac, jesteś spory wyższa ode mnie a ważysz tylko 4 kg więcej. Ja od niedzieli zapoznałam jednak Chodakowską z Dukanem :D:D:D:D aaaaa coooo... :)

Gość Kolaasa
Ja jednak wolę ćwiczenia pod okiem instruktora. Zaczęłam chodzić na zajęcia z zumby w Saturn Fitness na Bielanach w Warszawie. Powiem Wam, że wciągają takie zajęcia. Dużo dają. Już parę kilo zrzuciłam, a z Mel B też ćwiczyłam w domu. Jednak brakowało mi wtedy motywacji.

Gość gość
dziewczyny, gdzie można kupić płytę Ćwicz z Mel B? na allegro nie ma, w Empiku nie wiedzą o co chodzi, w Media Markt też nie ma

Gość gość
Podeslij prosze jakis link z pelnym treningiem godzinnym po polsku bo znajduje tylko 15 min w wersji angielskiej. Oczywiscie trening dla poczatkujacych bo jeszcze nigdy nie probowalam tych cwiczen. Z gory dziekuje

Gość dori13
Witam was dziewczyny długo nie otwierałam tej strony,ponieważ przykro mi było,że wszystkie ćwiczycie a ja siedzę z dupą na tapczanie.W lipcu skręciłam porządnie kostke i nie stety nie mogłam ćwiczyć,co zabierałam się za lzejsze cwiczenia to i tak mi nie wychodziły bo noga bolała jak cholera.Gdy ćwiczyłam z mel b czułam sie naprawde dobrze,byłam szczęśliwa że wkońcu robie coś dla siebie.Gdy przestałam ćwiczyć znowu czuję się jak słoń i jestem nie szczęśliwa z zycia.Noga nadal mi dokucza np.przy skokach,ale powiedziałam sobie,że koniec i muszę zacząć od początku,ale jest jeden problem brak motywacji,przydał by mi się taki duzy kopniak od was.pozdrawiam

Gość gość
Najgorsze są początki, trzeba po prostu wytrwać, jak już się wdrożysz, to dzień bez aktywności fizycznej będzie dla Ciebie dniem straconym:D oprócz treningu dla rozładowania stresu warto wybrać się na masaż lub na jogę. W Galerii Ursynów w Warszawie znajdziecie świetne masażystki, które wykonują masaż tajski.

Gość gość
od dzisiaj zaczynam ćwiczyć z Mel B :) , kilka miesięcy temu odkryłam jej ćwiczenia i byłam bardzo zadowolona z efektów. Mam zamiar zrealizować 30 dniowe wyzwanie.

Gość gość
Ja z Mel B. jest duzo lepsza, bardziej energiczna, Chodakowska jest taka smętna :D. A poza tym chodzę jeszcze kilka razy w tygodniu do klubu fitness na Bielanach konkretnie do Saturn fitness, bardzo mi sie tam podoba, bo instruktorka od fitnessu też jest bardzo żywiołowa i zaraża energią :)

Gość gość
Hej, dziewczyny powiedźcie mi czy wy macie tak samo? zaczęłam od poniedziałku ćwiczyć z Mel b. Dzisiaj się zważyła, przybyło mi 2 kg, dodatkowo doszły mi 2 cm w pasie, 2 cm w brzuchu i w udzie to samo. Co jest? czy to mięśnie na puchły po wysiłku? ćwiczę godzine codziennie. Chę schudnąc 5 kg i trochę się wyrzeźbić bo zflaczałam.

Gość lamplamefe1975xfntm
Lulliina zmotywowałaś mnie jeszcze bardziej ja też ćwiczę od 2,5 tyg ale z Mel niestety dopiero od kilku dni ja ćwiczenia prawie te same co Ty plus rower stacjonarny no i pas vibratone ale to bardziej do relaksu czyli startujemy z prawie tych samych rozmiarów;d i bardzo się cieszę że już masz efekty ja muszę się w ogóle pomierzyć a u mnie brzuch i boczki to moja udręka od dawna;( a na pupe rowerek też jest super Jasne http://descargariso.com/ex7a

Gość Martyna123455
Jeśli o mnie chodzi, to jestem fanką biegania. Nic tak nie poprawia mi samopoczucia i nie działa na sylwetkę jak jogging. Niedawno zainwestowałam w moje pierwsze profesjonalne biegowe obuwie. http://air-max.pl/Nike%20air%20max%2090%201%20Kolekcja%20Sklep/Nike%20Air%20Max%20Air%20Pegasus%2089%20Sklep/nike-air-max-pegasus-89-szare-fioletowe. Jeśli szukacie dobrych butów do ćwiczeń, to ten model jest świetny :)

Hej dziewczyny, ja też ćwiczę z Mel B od niecałych 2 tygodni (5razy w tygodniu) i widzę już naprawdę fajne efekty (zaznaczam jednak, że jestem szczupła) Nawet trochę mi się mięśnie brzucha uwydatniły (a od zawsze miałam z tym problem, gdyż NIE CIERPIĘ ćwiczeń na brzuch), a pośladki są wyraźnie twardsze, więc szczerze zachęcam Was do tych ćwiczeń. Myślę, że Mel jest dobra właśnie na takie początki. Ja robie sobie taki trening 50min.: plecy, brzuch, nogi, pośladki. Potem chwilę się rozciągam, ale już nie z Mel B, bo jakoś akurat te cwiczenia mi nie pasują. Uważam, że to rozciąganie powinno być trochę dokładniejsze. Myślę, że to fajny pomysł się tak wspólnie motywować i mówić o efektach.

Gość gośćffr
czesc ja ćwi

Gość MgiełkaMgła
Ćwiczę z Mel B od ponad dwóch lat: rozgrzewka, brzuch i pośladki, sporadycznie nogi, trening całego ciała i ramiona, Sukcesywnie- dwa, trzy razy w tygodniu . Nigdy nie miałam takich pośladków i zarysowanych mięśni brzucha. Dziewczyny- nie poddawajcie się. Warto. Bardzo warto!

Gość gość
Cwicze regularnie od 2 miesiecy najpierw byla regularnie Chodakowska, teraz jest Mel B, i Jilian Michaels i powiem Wam, ze nic nie schudlam, a nawet odnosze wrazenie ze przytylam. Mam nonstop wzdety brzuch i straszne gazy. To chyba nie jest normalne. Wiec nie wiem czy w moim przypadku cwiczenia maja sens.

musisz zmienic dietę. Wzdęcia są powodem jedzenia czegoś co fermentuje...moze za dużo owoców??

Gość gość
no domyslam sie, ze cos lezy w diecie, ale dlaczego cwiczenia same w sobie nie przynosza efektow?

Gość gość
łeeeeeeeeeeee słąbiutko, moja baba to już ćwiczy na poziomie MEL C, a wy dopiero na B jesteście? ahahhaa z czym do ludzi

Gość gośćWariatkA
Witajcie! Dołączam do Was od jutra. Mam zamiar robić ćwiczenia na pośladki, nogi i cardio. Dodatkowo rower + hula hop + przysiady oraz dietka. Zobaczymy co z tego będzie :) Moje aktualne wymiary to: wzrost - 165 com (to sie chyba nie zmieni hihi ) waga - 60 kg brzuch - 75 cm talia - 66 cm biodra - 99 cm uda - 57 cm Do dzieła!!!

Gość asiakasiaaa
Ćwiczenia z Mel B są świetne ale efekty było widać przynajmniej u mnie dopiero po jakiś 3 miesiącach, tylko trzeba byc bardzo wytrwałym :) Tu macie trening Mel B na pośladki :) https://www.youtube.com/watch?v=WhjIpESDbbE