Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozsądna92

ćwiczenia Mel B;)

Polecane posty

Lulliina - zakwasów ogólnie prawie wogóle nie miałam po maratonie ;p Ale wczoraj wieczorem chwycił mnie taki ból w karku, że nie umiałam ruszać w żadną stronę ;/ Dzisiaj byłam u lekarza, dostałam tabletki i zastrzyki.. Zabronili mi ćwiczyć przez jakiś czas, bo prawdopodobnie spaliłam mięśnie ;/ ehh i co ja teraz biedna pocznę? już dzisiaj miałam schize, że wczoraj opuściłam ćwiczenia... jak na razie ćwiczę na Leg Magicu na nogi, bo stwierdziłam, że nie ma to nic wspólnego z karkiem .. 2 maja z mężem lecimy do Tunezji na spóźnioną podróż poślubną (ślub miałam w sierpniu ;p) i chciałabym na plaży wyglądać rewelacyjnie ... :(

Spokojnie Monia, będziesz wyglądać rewelacyjnie, tylko nie pocieszaj się nadmierną ilością jedzenia :P Staraj się teraz po prostu zdrowo odżywiać i będzie ok :) A na jaki czas masz szlaban? Ja jestem po pierwszym bieganiu- później jeszcze ćwiczyłam, i muszę powiedzieć, że bieganie to rewelacyjna sprawa :) Niestety dopiero wieczorem zmobilizowałam się do tego, ale jutro już wstanę rano, bo to korzyść dla organizmu na cały dzień. Dziś się zmierzyłam, muszę dodać wymiary do stopki i wyszło, że muszę zgubić ok. 10 centymetrów w biodrach :D Tak jak myślałam. Chociaż nie wiem czy to da się zrobić, bo ogólnie są one szerokie, ale na pewno trochę tłuszczu można zredukować ;p Bardzo mi się ujędrniły nogi, naprawdę widzę różnicę

Wiolka ja bym się źle czuła z takim brzuchem, wydaje mi się,że to już jest przesada ;p;p Lullina myślę zrobić tygodniowa przerwe- mysle ,że to akurat bedzie ok ;D No chyba, że wcześniej się lepiej poczuje ;p;p

Monia- dostrzegam lekkie uzależnienie od ćwiczeń :D Przyznaj się ;> Ja właśnie jestem po mega treningu, co prawda nie biegałam, ale dałam czadu na dywanie :P I jeszcze czuję cudowne zakwasy po wczorajszym bieganiu

W ogóle mam problem ze zmierzeniem bioder- nie wiem w którym miejscu powinno się je mierzyć :P Bo już niżej obejmując pośladki wychodzi mi ok. 100 cm :/ a tak bardziej w pasie 93. Ehh... ta wielka dupa :)

Lullina ;p tak, to fakt , chyba uzależniłam się troszkę od ćwiczeń ;p;p hehe ;D No ale co poradzić , jak w marcu byłam klopsikiem - przeszłam dietę kopenhaską, schudłam 4 kg i wyćwiczyłam jakieś tam mięśnie ;D Apetyt rośnie w miarę jedzenia .. Za 2 tyg jadę na wczasy - to muszę jakoś wyglądać ;p ;D

Heja dziewczyny Jeju zniknęłam na 4 dni i 4 dni bez ćwiczeń pojechałam na kilka dni do rodziców i się trochę rozchorowałam więc nie ćwiczyłam ale dziś już wróciłam do siebie i od jutra znowu biorę się do ćwiczeń!!! Mimo że 4 dni odpuściłam to muszę się pochwalić że 1 kg spadł i waga jest już 63 kg czyli jeszcze 6kg musze zrzucić do wymarzonej wagi. A jak wam idzie wagowo? Odnośnie ćwiczeń Ewy to powiem wam że może i są lekko nudne ale za to wydaje mi się że dają największe efekty, ponieważ ja przez 1 miesiąc właśnie z nią ćwiczyłam i wtedy najwięcej centymetrów mi poleciało a teraz sobie urozmaicam, Ewa, Mel B, siłownia :) Pozdrowionka

Monia, zazdroszczę Ci tych wczasów :P Ja wyjeżdżam dopiero we wrześniu, ale ze znajomymi- chłopaka brak, a co dopiero męża :D Marcia gratuluję spadku wagi! I dobrze, że już odchorowałaś :) W sumie muszę Ci przyznać rację- jeżeli chodzi o efekty to Chodakowska ma świetne ćwiczenia, ale nie są łatwe do przebrnięcia. Najbardziej odpowiada mi killer, skalpela nie lubię, a turbo tylko oglądam :P I podoba mi się Twoje motto w stopce :)

Mi też się podoba stopka Marci ;p;p Wczoraj zabierałam się do ćwiczeń, ale niestety poległam .. dzisiaj mam zamiar już ćwiczyć ;p dość tego obijania ;D Już trochę lepiej się czuję, więc czemu nie ? ;) Lulliina - do września też Ci szybko czas przeleci ;) Ważne , że mamy motywację ;D

Monia, napisz czy dałaś radę :) Ale może warto odczekać jeszcze ze dwa dni? Ja mam niesamowite zakwasy, a jeszcze rano dobiłam się bieganiem i teraz to już kompletna kaplica :D Może do jutra wieczora mi przejdzie, to pobiegam, jak nie to dopiero w piątek rano :) Dziś już nie robię ćwiczeń z Mel, muszę sobie odpuścić :( Nie ma to jak cierpieć, że nie można wykonać ćwiczeń :P

Odwołuję połowę wcześniejszego wpisu, bo jednak ćwiczyłam :D Wzięłam tabletkę przeciwbólową i teraz nawet mniej mnie boli :)

Monia ja też zazdroszczę wczasów bo ja to nawet 1 tygodnia wolnego mieć nie będę :/ a nie sorry będę miała dwa wolne przed samymi egzaminami ;/ Lulliina jak tobie odpowiada killer to ty jest hardcorowa panna :) Ja wolę skalpel i widziałam że na youtuba wrzucili skalpel 2 więc muszę spróbować bo może być fajny ćwiczenia z krzesełkiem :D:D A mottem mogę się z wami podzielić , powtarzajcie to sobie :))) ZESRAMY SIĘ A NIE DAMY SIĘ :) A jeszcze dodam że mimo że ja nie jade na żadne wakację to i tak na wyprzedaży kupiłam już 4 stroje kąpielowe więc tak czy siak odchudzać się dalej trzeba hehe mimo że nie wiem czy je w ogóle założę ;-)))

;) ćwiczyłam ;) Dzisiaj na brzuch i pośladki po 10 min poćwiczyłam ;) jestem bardzo zadowolona ;) Ja ogólnie ćwiczę tylko na pośladki i brzuch i ten LegMagic na nogi ;) nie ćwiczę cardio ani tak jak Wy Chodakowskiej. Od czasu do czasu zdarzy mi się poćwiczyć Zumbe w domu, ale to naprawde muszę się zmobilizować .. Ogólnie po Kopenhaskiej doszłam do zadowalających "rozmiarów" teraz tylko chcę wyrzeźbić mięśnie ;)

Marcia - super 4 komplety stroi kąpielowych ;D ;D i już są wyprzedaże? ;) Ja niestety strasznie się nachodziłam w tym roku za strojem , ale kupiłam ;)

Monia2508- wiesz co ja akurat mieszkam w Warszawie więc tu ciągle są jakieś wyprzedaże zimowe, letnie, sezonowe, posezonowe i tak ciągle hehe a na siłownie chodzę w centrum handlowym wiec jak się domyślasz ciężko mi nie zajrzeć do sklepów, zawsze coś upoluję :D:)

I ja dołączam :) Z Mel ćwiczy mi się idealnie, sama bym się tak chyba nie zmobilizowała. Dziś zrobiłam trening cardio, trening brzucha i trening abs. W pierwszym filmiku mówiła żeby zacząć od 4 razy w tygodniu po 30 minut.

Marcia, dla mnie na początku killer był kondycyjnym pogromem, teraz już mnie tak nie męczy fizycznie. Chodzi o to, że przy skalpelu za to wysiadam psychicznie- nie lubię go robić :) To powiedz jakie wrażenia po Skalpelu II, jak już się za niego weźmiesz :) Mój kostium dwuczęściowy ma już kilka lat, dawno nie miałam okazji się w takim pokazać. Bardziej patrzę na te jednoczęściowe- pod kątem pływalni. Ogólnie teraz uwielbiam oglądać stroje sportowe :D I tylko planuję jakie to sobie kupię spodenki, bluzki itd. żeby fajnie się czuć jak biegam. Cudowne kolorowe stroje, bardzo mi się podoba moda sportowa, mogłabym tak cały czas chodzić :D Monia, aż sprawdziłam co to jest ten LegMagic i powiem Ci, że świetne urządzenie :) Ile czasu trzeba tak łączyć nogi żeby poczuć pierwsze grzanie mięśni? Można zmieniać opór? Witaj Ygritte :)

Witaj Ygritte ;-)) Lulliina- jak tylko zrobię skalpel II od razu zdam relację ;-)) a planuję dziś wieczorem zrobić zaraz siadam do nauki i jak będę mieć siły wieczorem poćwiczę :) bo byłam dziś rano na siłowni ale dziś prowadziła zajęcia dziewczyna więc aż tak sie nie zmęczyłam :) Co do strojów kąpielowych to kupiłam same dwu częściowe ale to naprawdę za grosze dlatego tyle par ;-)) A jeśli chodzi o stroje sportowe to powiem ci Lulliina że ostatnio i ja zbzikowałam na ich punkcie. Tak to miałam w domu jedne strój sportowy kupiony kilka lat temu bo zawsze mi było szkoda na takie rzeczy kasy (zamiast stroju kupowałam sukienki hehe:), ale odkąd chodzę regularnie na siłownie i czasem też z mama wybiorę się na kijki to zmienił się też mój stosunek i jak tylko dostałam w tym roku zwrot podatku 550zł to na drugi dzień poleciałam i kupiłam sobie nowe śliczne adidaski nike i strój sportowy i oczywiście już podatku nie miałam :) Teraz filuje by kupić sobie jeszcze mam upatrzony taki fajny sportowy stanik :) Jak pojechałam do domu i pokazałam rodzicom że kupiłam adidasy za 299zł to mało z krzesła nie spadli bo to moja druga para butów płaskich hehehe zazwyczaj chodzę w szpilkach :-))

Cześć dziewczyny! :) Zaczęłam ćwiczyć w sumie od niedawna. Nie chcę chudnąć, a jedynie wymodelować swoją sylwetkę, ponieważ ostatnio zrobiła mi się trochę oponka na brzuchu. W dodatku chciałabym trochę podnieść swoje pośladki (a patrząc jaką jędrną pupcię ma Mel to aż chce się ćwiczyć :D). Do swojej wagi nic nie mam, a nawet jestem z niej zadowolona (49 kg przy wzroście 163 cm). Tak więc jedyne co robię, to codzienne ćwiczenia 10 minutowe na brzuch, ABS oraz ćwiczenia na pośladki. Od czasu do czasu ćwiczenia na nogi, ale naprawdę rzadko, gdyż praktycznie codzienna jazda na rowerze (do szkoły i z powrotem już od kilku lat) zrobiła swoje i wyglądają naprawdę schludnie. Oprócz tego bardzo polecam robienie przysiadów (efekt ujędrniania pupy jest fenomenalny!). A tak w ogóle, to mam dla Was pytanie. Zauważyłam, ze odkąd ćwiczę moja przemiana materii stała się baaardzo szybka, mam wrażenie, że aż za szybka. Czy to normalne?

Cześć ;) Dzisiaj już po ćwiczeniach ;) Lullina jeżeli chodzi o ćwiczenia na Leg Magicu to ćwiczę 300 powtórzeń codziennie w seriach po 50 .. temu po 50 bo jak dobijam do 50-tki to już czuje konkretnie te mięśnie ;p Marcia ja jestem z Pszczyny koło Bielska i najbliższe centrum handlowe mam właśnie w Bielsku(ok, 30 min jazdy) a w miastowych sklepikach nie ma mowy o dobrym i atrakcyjnym zakupie ;p

Avelina - witamy w naszym gronie ;) Ja też tylko rzeźbie - 10 min brzuch i 10 min pośladki z Mel B ;)

Spotkałam się też z opinią, że lepsze efekty na spalenie tłuszczu dają aeroby- bieganie, basen, rower, narty itp. Dlatego oprócz filmików warto chyba ruszyć w plener.

dziewczyny ja mam w tym tygodniu taki trening sprzątam podwórko i sad po zimie :) a moje ciałko już opalone :)

Gość Mamucha1990
Cześć wszystkim:) Prześledziłam wątek i postanowiłam dołączyć:)

Gość Mamucha1990
Ćwiczę jakoś od końcówki marca, średnio 6 dni w tygodniu, czasem z rana, czasem wieczorem, w zależności od chęci i możliwości:) Zaczęłam od Skalpela z Ewą Chodakowską, jakoś po 6 dniach "sięgnęłam" także po Mel B (rozgrzewka+brzuch+pośladki+ABS+rozluźniające). Udało mi się również 2 razy przejść z Ewą przez Killera i Turbo:) Zaczynam również biegać - na początek po 1 km. Mam nadzieję, że wytrwam w tym wszystkim:) I tego też życzę i Wam:)

Cześć dziewczyny :) Ja już odchorowałam zakwasy, teraz mogę wziąć się do roboty ze zdwojoną mocą :) Jutro więcej na piszę, bo teraz troszkę nie mam czasu :) Powodzenia ! i miłego dnia :)

Tyle mnie nie bylo.... ale od pon umieram z bolu kregoslupa i nadal trzyma pomimo brania lekow przeciwzapalnych i przeciwbolowych :// Zaziebilam moje schorzenie i cierpie fizycznie i psychicznie od prawie tygodnia :((((( X Pogoda coraz ladniejsza a ja "polamana" , ledwo sie ruszam, nie cwicze , podjadam . Mam mega kryzys przez to ze nie moge cwiczyc :((( X DZis wieczorem troszke sie porozciagam X Modle sie codziennie zeby bol przeszedl i zebym mogla cwiczyc. Wiem na pewno ze bede miala cholerne zakwasy jak juz zaczne :/// ajjjj kolejny tydz bedzie w bolu ale w porownaniu z tym jak mnie teraz bolalo, zakwasy to bedzie pikuś ;) X Pozdrawiam!

Cześć dziewczyny .. Od piątku boli mnie brzuch bo dostałam okres i ćwiczę tylko na nogi .. Mam wyrzuty sumienia, no ale co zrobie ;) nawet się nie waże, bo brzuch mam mega duży teraz i pewnie woda w organizmie zatrzymana .. A co tam u Was?