Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciocha

Zatrudnienie na Słowacji i mały zus

Polecane posty

Gość tg
Oj prawda kogoś mocno zabolała , aj jak boli i ściska no cóż... Starałem się Ciebie kolego nie obrażać , więc moja cierpliwośc dobiegła końca . Pajacu nie pajacuj , na dodatek mam pytanie : Czy jeździsz Pajacu pociągami ? Tak ? to dlaczego nie czytasz , co pisze białym nadrukiem na szybie ? Pajacu nie wiesz co pisze ? Pomogę Tobie , ,,NIE WYCHYLAJ SIĘ'' Więc Pajacu zejdź z sceny bo teatrzyk już zamknięty . Pozdrawiam wszystkich pozostałych na forum oszukanych i okradzionych .

Gość gość5363545634
spółka zarejestrowana na terenie usa gdzie podawany jest polski numer konta to dopiero fikcja, takie coś można sobie założyć za parę groszy i oszukiwać ludzi ale do czasu. po numerach kont można dojść do wszystkiego. wszelkie Advisy i inne podmioty zostaną namierzone i rozprawione. po roku czasu współpracy nie będą już mówić że usługą była jakaś reklama albo coś innego. bo nie mają na to nawet dowodów potwierdzeń. ta grupa jest poza tym dość łatwa do namierzenia... wystarczy poklikać słowackie strony !

też zostałem oszukany przez ta firmę.to jeden wielki przekręt.niestety dowiedziałem się tego dopiero po roku,kiedy było mi potrzebne zaświadczenie z zusu o niezaleganiu.trzeba coś z nimi zrobić.mój email : pawel@for-dach.pl

Gość gośćkolega
Kolego wyżej czyli gość5363545634 jeśłi to nie problem to podaj co ta za słowackie strony o których wspominasz w swojej wypowiedzi dzieki z góry

szukam chętnych,którzy sie dołączą,żeby założyć sprawę w prokuraturze przeciw tym złodziejom.proszę o kontakt na adres pawel@for-dach.pl

Gość gośćgoscgoscgosc
http://praca.gazetaprawna.pl/artykuly/854148,skladki-do-zus-polskie-firmy-moga-sie-na-slowacji.html Czytajcie ze zrozumieniem i nie dajcie się zrobić w ciula ZUS i ich pracownikom !!! ZUS waszym wrogiem !!! NIE DAJCIE SIĘ ZWIEŚĆ UPRZEJMOŚCI PRACUJĄCYCH TAM PAŃ - mają premie za każdego uj******o TYLE W TEMACIE

Gość Mirek 123
Pytanie do chodki: Powiedz proszę jak wygląda spłata w zusie ? jeżeli kwota rozłozona jest na raty , to na ile maksymalnie ? jeżeli gotówką , to bez odsetek ? dziękuję za odpowiedź

Gość fordach
zgadza się,słowacja druku A1 nie wydaje,a te złodzieje sami tu wstawiają swoje komentarze o legalności ich kombinowanych zatrudnień.

przecież to te złodzieje wstawiają te linki na fb i innych.ja już dziś złożyłem zawiadomienie o przestępstwie i radzę innym,którzy sie na to dali nabrać zrobić to samo.słowacja wogóle nie uznaje pracy w tych fikcyjnych firmach,już to sprawdziłem,bo pismo od nich dostałem.

Gość rafikrafik
Reklamuja sie zlodzieje teraz zus na wegrzech. Uwazajcie bo to k******o

Gość gość
Nie chce należeć do piramidy finansowej ZUS, kiedy wreszcie będzie można dobrowolnie z niego zrezygnować?

Hej, czy ktoś ma do Partner.eu jakieś namiary telefoniczne albo mailowe??? Zakończyłam z nimi współprace jakiś czas temu i chyba od tego czasu coś się u nich zmieniło!!! Nie wiem jak się z nimi skontaktować, dostałam właśnie z ZUS info, że mam zwracać do ZUS-u za okres mojej działalności w kraju mimo mojej "pracy" (u mnie było to na Litwie) ponad 10 tysięcy zł, rzekomy pracodawca na Litwie to fikcja, czyli są to OSZUŚCI!!!

Gość desperadoooo
UWAGA UWAGA! Te łajzy zamknęły stronę i kontakty, teraz są pod nowym szyldem z oszustwem. EURO PARTNER . BIZ i inne EURO PARTNER znajdziecie tam kontakty. tępić ich i pod sąd postawić złodzieji. wykorzystują naiwność osób które naprawdę są w sidłach ZUS i stawek które są w tym kraju!!

Gość MILIK
Oszustwo kute na 4 łapy. Nie dajcie się oszukać, to jedna wielka ściema. Ja do zusu musiałem zapłacić 32 tyś. Zrezygnowałem z ich usług i do tej pory nie mam świadectwa pracy z firmy SPACEY s.r.o.

Gość gość
Też jestem w tym zakopany. Na początku było ok dostałem od nich kartę z numerem i chodziłem w Polsce do lekarza nieodpłatnie. Teraz już nic nie mogę. Od ponad roku moja sprawa jest w sądzie. Chcę odejść lecz nie wiem od czego zacząć ... Pomóżcie ... Chętnie nawiążę kontakt z innymi poszkodowanymi. Mój email: geguss@poczta.fm

Gość gość
Banda złodziei i oszustów

Gość gość
Złodzieje z EU Partner , Cześć ja również zostałem oszukany :/ kontakt mysterydrabek@gmail.com

Gość gość
Potwierdzam też zostałem oszukany ku przestrodze wszystkim uważajcie na europarner biz

Gość rafikrafik
krx mam pytanko za co i do jakiego sadu cie pozwali

Gość ZeroTolerancji
Czy ta Pani wyżej komukolwiek z Was odpowiedziała czy to kolejny ponury żart bo na moje maile nie odpowiada? Czy ktokolwiek z Was miał już zakończoną sprawę przeciwko oszustom z PartnerEu.info? Jak z nimi walczycie. Też zostałem oszukany przez nich i nie wiem jak to się skończy. Proszę o kontakt osoby, które pomogą razem coś zdziałać przeciwko nim. Ja im nie odpuszczę dopóki nie odzyskam każdej wpłaconej złotówki na konto tego oszusta Bartuzela.

Gość ZeroTolerancji
Cwane babsko skasowało już swój wpis!

Gość liklit
Witajcie. My mamy 6 miesięcy w plecy, w porę się opamiętaliśmy pojechaliśmy na Słowację do odpowiednika ZUS i dostaliśmy pisemną informację że nigdy nie byliśmy zarejestrowani i nie figurujemy u nich w ogóle. Ja jestem w trakcie rozmów z adwokatem, zaczynamy działać przeciwko nim tylko potrzebuję chętnych oszukanych osób, bo sama nic nie zdziałam. Chętnych proszę o kontakt gosiabrzoza@op.pl

Gość gość
Witam Ja mam pytanie, czy ktoś miał do czynienia z firmą Doradźctwo Podcerkiewny ?

Gość gość
Ja skorzystałem z oferty, którą znalazłem pod adresem zusnaslowacji.com i już ubezpieczony jestem w słowackim ZUS. Płaci się tam niespełna trzysta złotych a w Polsce słowackie ubezpieczenie zwalnia z obowiązku składek z tytułu prowadzenia działalności gospodarczej.

Gość gość
Tylko się Panu tak wydaje, że jest Pan ubezpieczony. Tak jak wydawało się nam wszystkim. Proponuję wystąpić o druk A1, wtedy zobaczy Pan, że jednak nie jest.

Gość gość6661
może i byliśmy naiwni ale bartuzele i inni oszuści zapłacą z nawiązką za swoje czyny.

Gość gość
Witam. Ja czekam na decyzje polski zus konsultuje się ze słowackim, czekam na decyzję do końca tego roku.Dam znać jak sprawa wygląda. Pozdrawiam

Gość gość
sprawa wygląda tak, że byliśmy na słowacji w ich odpowiedniku zusu i wydali nam dokument ze nigdy nie bylismy ubezpieczeni na słowacji .... dramat

Gość gość
Nie rozumiem o co ci chodzi ja czekam na odpowiedz z zusu pl nie dramatyzuje rachunki, papiery i pity ze slowacji mam i trzymam ...więcej wiary w człowieka .