Gość gość Napisano Kwiecień 24, 2014 Do gościa z 18.08: Nikt cie nie zmusza do oglądania tego serialu i jeżeli irytuje cie taka pierdoła,że komuś Ranczo może się podobać to twój problem.Radziłabym zajrzeć na topik Anty Ranczo.Tam na pewno znajdziesz kogoś,kto zrozumie twój problem.Jeśli chodzi o obraz wsi przedstawiony w serialu,to w tym miejscu nie mogę się zgodzić z gościem z 18.20.W Ranczu wieś jest ukazana zbyt idealnie.Można jednakże przymknąć na to oko,bo to serial komediowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 24, 2014 Ja wolałam Lodzię jak się kleiła do wójta, a potem romansowała z Czerepachem (i to w godzinach pracy :D) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 24, 2014 Przypomnialo mi sie jak wojt byl zniesmaczony odglosami :D Ech, wtedy byly fajniejsze odcinki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2014 Lodzia i Halina :D Calkiem fajny i przystojny ten mlody lesnik... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 28, 2014 dziwny ten odcinek... skąd i po co te stada reporterów? co to niby miało być? dla mnie ni w pięć ni w dziewięć, ale mi się przysnęło i może dlatego nie wiem o co chodziło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 28, 2014 Chodziło niby o to,że w Wilkowyjach mieszkają takie wielkie persony typu: Senator i osoby z listy partyjnej.Troche naciągany wątek jak dla mnie.Dziwne,że c***aparazzi nie rozpoznali Pietrka,w końcu taki znany piosenkarz. I te picie alkoholu przez Halinę i Lodzie w urzędzie,w godzinach pracy.Normalny pracodawca już dawno by je wyrzucił.Klaudia jaka domyślna dopiero teraz zrozumiała,że robi świństwo Jagnie i Fabianowi. Jedyny fajny wątek to ten z dr Wezółem i może jeszcze Kinga z tym leśniczym.Zajęcia prowadzone przez Franceske też były ciekawe i to jak potem się rzuciły na paparazzich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 30, 2014 Obejrzałam przedpremierowy niedzielny odcinek, fajny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maritelka Napisano Maj 3, 2014 Wkurzające zrobiły się Lodzia i Halina, a były fajne, Lodzia taka ciapa w ciotkowatych strojach, Haina wiecznie jecząca na męża, co to się porobiło. Klaudia psychopatka, a tez była fajna. Niezastąpiona jest są za to Michałowa i Solejukowa. Wioletki nie lubiłam od poczatku, ten jej głupio brzmiący głosik: A co się stałooooo?" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2014 Też oglądałam już odcinek jutrzejszy, nie chcę spojlerować, ale fanka doktora i doktorowej wreszcie się doczeka :D W ogóle chciałam skomentować 101, ale zapomniałam że w tv jeszcze nie było i muszę poczekać do jutra... Fakt, Lodzia i Halina się zmieniły trochę (do Lodzi wredota zupełnie nie pasuje, Halinie to chyba odreagowuje zakończony romans :P), ale w końcu scenarzyści musieli dać powód Lucy do rozważania o wyjeździe.. A ogólnie to powiem, że jeszcze, mimo wszystko, przez te 101 odcinków poziom jako tako się trzyma, ale boję się że na 9 i 10 serię pomysłów już nie będzie. 8 seria byłaby idealna żeby skończyć jeszcze w dobrym tonie, ale jak wiemy tak się nie stanie. I boję się o te dwie kolejne :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 4, 2014 Dzisiejszy nawet fajny. Piosenki disco polo Pietrka i Joli :D Wezółowie (wreszcie) :D Jedynie Lodzia z Haliną jakieś wrednawe ostatnio... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 4, 2014 A czy wie ktoś co oznacza wg Freuda jak się śni chór? I z czego Wezółowa się potem tak gorliwie spowiada :P? Tzn. znając Freuda to na pewno coś z seksem, ale nigdzie nie piszą co dokładnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 4, 2014 Ranczo Sezon 8 Odcinek 11 online: http://www.serial-online.pl/ranczo/ranczo-sezon-8-odcinek-11-102/ Lucy ogłasza w urzędzie, że zamierza złożyć rezygnację i wyjechać do Ameryki. Kusy podupada na zdrowiu. Kinga z nowym przyjacielem, młodym leśniczym, postanawiają doprowadzić do pojednania Klaudii i Dudy. Żona ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 5, 2014 " gość A czy wie ktoś co oznacza wg Freuda jak się śni chór? I z czego Wezółowa się potem tak gorliwie spowiada jezyk.gif ? Tzn. znając Freuda to na pewno coś z seksem, ale nigdzie nie piszą co dokładnie oczko.gif " Podejrzewam że to pragnienie seksu grupowego :D albo coś że śniącego tłamszą ludzie z otoczenia i nie pozwalają mu realizować pragnień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 5, 2014 W sumie, kto wie co zrozumiał ksiądz pod tą freudowską metaforą, słysząc że Doktorowa "śpiewała w chórze w Lublinie, skoro jej trzy litanie zadał :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 5, 2014 W sumie, kto wie co zrozumiał ksiądz pod tą freudowską metaforą, słysząc że Doktorowa "śpiewała w chórze w Lublinie, skoro jej trzy litanie zadał :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 11, 2014 Dokladnie tak jak przedmowczyni..sex grupowy ze ten chor to frojdowska metafora...i dlatego taka pokuta..oj ruszac glowa ludzie bo z kumaniem to trudno u niektorych... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 11, 2014 To wygrałam zakład z kuzynką :D Bo nie mogłyśmy dojść do porozumienia, ja stawiałam że grupowy, ona że oralny :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 12, 2014 Kojarzyc spiewanie w chorze z seksem grupowym... I niech mi ktos powie ze Freud byl normalny :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 12, 2014 Ranczo Sezon 8 Odcinek 12 online: http://www.serial-online.pl/ranczo/ranczo-sezon-8-odcinek-12-103/ Ksiądz otrzymuje tajemnicze wezwanie do kurii. Kiedy wraca, sprawa staje się jeszcze dziwniejsza. Proboszcz został zobowiązany do milczenia i nawet Michałowa nie potrafi niczego z ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 13, 2014 Nie żebym narzekała, ale czy jest w tym serialu jakaś osoba która jeszcze nie piła albo nie zdradzała :P? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 13, 2014 Z niezdradzajacych to jeszcze sie ktos chyba uchowal, choc ze swieca szukac... Ale pil juz chyba kazdy, doslownie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 13, 2014 Nie wiem dlaczego ale nie ciągnie mnie do oglądania tego serialu. Nie byłam nawet w Jeruzalu gdzie kręcą. A to moja gmina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 15, 2014 Powiem Wam ze jak na 8 lat krecenia to jeszcze poziom trzyma bardzo dobry. Gorzej moze byc z nastepnymi seriami, skonczyc tez trzeba umiec... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 19, 2014 Naciągane teraz było to, ze dzwony biją, wszyscy lecą na wezwanie a tylko Lucy i Kusy nie. Cala wieś słyszala a oni nie. Ale musialo tak być bo wszyscy przyszli do nich tylko, ze to byla wlasnie mocno naciągane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 19, 2014 Moze u nich w tym dworku pod lasem slabiej slychac ;) Chamstwo powylazilo z tych bab wszystkich... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 19, 2014 normalna polska zawiśc :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 19, 2014 być może dom Lucy jest gdzieś na uboczu, dlatego nie słyszeli dzwonów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 19, 2014 spadac z tym serialem na dno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 19, 2014 Cala wies slyszala a oni nie,przeciez to niemozliwe.Do dworku wszyscy chodza wiec nie jest to odludzie. Ale oni nie mogli uslyszec bo jak,wszyscy musieli do niej przyjsc.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o tak j Napisano Maj 27, 2014 piekne zakonczenie panow na ławce zyj chwila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach