Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...umre...

tesknie za kochankiem..

Polecane posty

Gość do umre....
Każdy ma prawo do szczęścia, gdy nie rani się innych !!! Zrozum to kobieto !!!! TY RANISZ SWOEJGO MĘŻA I ŻONĘ SWOJEGO KOCHANKA !!! OSZUKUJESZ CAŁĄ RODZINĘ UDAJĄC SUPER MAŁŻEŃSTWO !!! BLE...

Gość ...umre...
Ta Jego zona najwyrazniej przyzwyczaila sie do takiego zycia z Nim,bo powiedz mi jaka trzeba byc glupia,zeby przez tyle lat nie widziec,ze maz kogos ma na boku? przeciez to nie trwa mieisiac,dwa,tylko lataaa i widac jej takie zycie rowniez odpowiada! Jaka mamy pewnosc ze Jego zona rowniez sie z kims nie spotyka? Wiec albo jest glupia,slepa,taki moherowy beret albo jest "glupia" na swoj sposob,tego nie wiemy! XXXXXXXXXXXXXXXX BEZ KOMENTARZA!!!

Gość do umre....
Jesteś bezczelna, bo nawet z żony tego kochanka zrobiłaś kurwę nie wiedząc nic na jej temat :-( Bez komentarza :-(

Gość bnfcksjbf
autorko widze,ze zauroczylas sie jak prawdziwa nastolatka...moze zacznij troche myslec realnie , a nie ciagle wyobrazasz sobie cos czego nie ma i nie bedzie. Twoj kochanek , bedzie juz zawsze ze swoja rodzina , a ty w jego oczach wygladasz na zdesperowana, ktorj kiwnie sie palcem i juz daje dupy. Moze sprobuj z mezem czegos nowego, jakas bielizna, gadzety ... bo w tym , ze nie wychodzi wam w lozku to wina jest po dwoch stronach, facet nie potrafi myslec tak jak kobieta i nie wie czego ona chce , zawsze trzeba mowic .......wiec mysle , ze jesli dalej bedziesz, zyc tak jak zyjesz " w oblokach" to juz nie dlugo zostaniesz sama bo kochanek napewno nie ebdzie z toba, a maz w koncu nie wytrzyma z ciaglymi zdradami i z taka kobieta

Gość fsfwesf
autorko co ty wyspisujesz, jakiego szczescia????? wiesz co to znaczy te slowa???? co ty masz za szczescie spotykac sie raz na jakis czas na numerk z kochankiem i zycie z mezem....wybierz sie do psychologa bo sama nie wiesz czego chcesz, czy chcesz ulozyc sobie nowe zycie czy ratowac swoje malzenstwo

Gość no fakt ona jakas
jest niestabilna emocjonalnie.

Gość pisakosc
Obydwie piszace tu panie, sa niedojrzalymi, egoistycznymi, zaburzonymi emocjonalnie kobietami. Maja spaczony obraz zwiazkow. Umre zachowuje sie jak rozkapryszona dziewczynka.Chce miec meza i kochanka za razem i mysli tylko o swojej dupie. Maz wybaczyl jej zdrade a ta dalej z kochankiem sie rucha. Ta druga,to juz wogole patologia.Dziecia funduje zonatego wujka.Jak te dzieci potem maja nauczyc sie poprawnych wzorcow.Patologia.

Gość Asdrejnka
A w szkolach powstaja swietlice dla dzieci z takich wlasnie rodzin i opowiadaja jak do mamusi przychodzi wujek daje im po pare zl i zamyka sie z mamusia w pokoju . To jest to szczescie. I nie mowcie ze dzieci to nie obchodzi,maja pozniej tak zryta psychike ze hoho

Gość Asdrejnka
To wlasnie pisze o tym ze te dwie sie tu produkuja ze to nie dzieci sprawa z kim mamusia sie spotyka bo ona chce byc szczesliwa,a pozniej te dzieci opowiadaja to w szkole . I wlasnie pozniej dziwota ze dzieciaki uciekaja z domow,cpaja,prostytuluja sie.

Gość co nas nie zabije to wzmocni
Cześć umre i talib. Wiedziałam, że zatęskni. Powiedz mi umre, czy wtedy coś do niego napisałaś, czy pierwszy się odezwał. Wiesz umre, ja już te odejścia, tyle razy przerabiałam, że jak pisałam, na dzień dzisiejszy nie ma to dla mnie znaczenia, bo on zawsze będzie wracał. Powiedział mi nawet, że nigdy nie pozwoli mi odejść, że zawsze będzie wracał, bo nie potrafi żyć beze mnie. Więc już nie walczę sama ze sobą, bo bez niego czuję pustkę w życiu i tak jakby to życie traciło sens. W końcu jutro może nastąpić koniec świata, mogę umrzeć ja albo on w wypadku czy coś. Cieszę się, że go mam, że jest przy mnie. Powtarzam, że to nie ja go uwodziłam, ten typ faceta mnie wręcz odrzucał. Typ faceta kurwiarza, który się zakochał, który zdradził przede mną żonę z 10 razy. On nie jest w moim typie, ani ja w jego. Umrę mam nadzieję, że jesteś szczęśliwa, pamiętaj, że chwila która trwa, może być najpiękniejszą z Twoich chwil. Ja zostanę tutaj z Tobą jak długo będziesz chciała, na głupoty nie odpisuję i nie reaguję. Na pewno patologiczną rodziną nie jesteśmy. Mamy swój dom, dzieci w nim swoje pokoje. Jestem niezależna. Dzieci bardzo dobrze się uczą. Mam bardzo dobry zawód, co za tym idzie wysokie stanowisko i kasę. Nie odpowiadaj tej patologii, co znają życie dzieci ze świetlic i z seriali pewnie, że wujek (zwracają się po imieniu, wujkiem, go nikt nie tytułuje tutaj) kupuje im bilety, bo one nie znają innego życia jak gary i trzęsienie portkami, że są tak mało ciekawymi osobami, że nie potrafią swoich facetów przy sobie zatrzymać i jedyne co im pozostaje, to wylewać żółć i zaśmiecać topik takim osobom jak Ty.

Gość sgdedefdss
co nas nie zabije to wzmocni-jestes obrzydliwa zaklamana suka.Mam nadzieje ze jego zona sie wkoncu dowie i wytarga cie za wlosy dziwko.Jestes obrzydliwa ze sypisz z facetem ktory sypia tez z innymi kobietami.Dzielisz sie jego hujem z zonka i jeszcze szczesliwa jestem.

do tak sobie "Masz patologiczna rodzine, gdzie dzieci patrza na kurestwo swojej matki.Zonaty kochas przyjezdza cie dmuchac kiedy tylko zapragnie,ty robisz mu na zlosc bo mowisz ze idziesz na dyskoteke a tak naprawde siedzisz w domu bo nie masz innego wyboru.Masz dodatkowo spaczony obraz zwiazku.Bo jezeli z kochankiem nie laczy cie seks(bo on tylko cie przelatuje jak zona ma okres) i nie lacza was dzieci,dom,zycie i ty piszesz ze zycie nie na tym polega zeby laczylo dwojga ludzi dom i dzieci.........No to sama sobie przeczysz.Albo nie wiesz co piszesz.Zwiazek dwojga ludzi to jest seks,dom,wspolne zycie i problemy,zmaganie sie z dniem dzisiejszym,w i wlozku i w kuchni." Nie wiem czy się mam śmiać czy płakać nad tym wpisem i chętnie się do niego odniosę. Dzieci nie patrzą na kurestwo swojej matki, bo ich matka jest bardzo szanowaną i znaną osobą, wiedzą, że on do mnie przyjeżdża, znają go lubią, wiedzą, że jest żonaty, jednak to on załatwił z nimi tę sprawę, nie ja. Co im powiedział, to tylko ja wiem i moje dzieci, ty na pewno się o tym nie dowiesz. Moje dzieci go bardzo lubią (nie akceptowały innych moich adoratorów, jego uwielbiają). Nie przyjeżdża mnie dmuchać kiedy tylko chce, bo sexu tu jak kot napłakał. Przyjeżdża, by zrobić mi rano kawę np. i zjeść z nami śniadanie, zrobić mi zakupy jak jestem chora, jedzie z dziećmi na te zakupy, przyjeżdża, by mojego syna nauczyć jeździć autem i ma już prawo jazdy dzięki niemu. "Zwiazek dwojga ludzi to jest seks,dom,wspolne zycie i problemy,zmaganie sie z dniem dzisiejszym,w i wlozku i w kuchni." To może ty zapisz się na terapię, jak tak widzisz związek. W mojej kuchni nikt się jak określiłaś "Nie zmaga" u mnie się po prostu gotuje i wszyscy absolutnie, którzy są w danej chwili muszą brać w tym udział. Jedni obierają ziemniaki, drudzy kroją cebulę.... Mam wspaniały dom, do którego wszyscy lgną, jest wypełniony mnóstwem ludzi moimi znajomymi i moich dzieci. A jak myślisz, że nie chodzę na dyskoteki stara kwoko, to napiszę ci, że mieszkam w dużym mieście, gdzie podzieliło się towarzystwo cenami i takie dyskoteki dla ludzi w moim wieku są wyselekcjonowne ceną. Wstęp i cała otoczka, gwarantują mi, że nie spotkam tam mojego syna, czy córki a ludzi w moim wieku. Mam jeszcze dwóch braci, mam kuzynów, mam kumpli wolnych, więc nie pozwalają się mi nudzić. Mam też mnóstwo znajomych w pełnych rodzinach, z którymi utrzymuję kontakty. I mam JEGO.

Umre jestem taka szczesliwa;) On tak bardzo mnie kocha ,tak teskni ,jest caly moj. A ja malo nie sikam po nogach jak go widze. Z zona to tylko tak dla jaj sie kocha ,nie to co ze mna.

A i jeszcze jedno moje dzieci go uwielbiaja za to ze jest kurwiarzem . One bardzo lubia zonatych facetow,syn szczegolnie.

sgdedefdss co nas nie zabije to wzmocni-jestes obrzydliwa zaklamana suka.Mam nadzieje ze jego zona sie wkoncu dowie i wytarga cie za wlosy dziwko.Jestes obrzydliwa ze sypisz z facetem ktory sypia tez z innymi kobietami.Dzielisz sie jego ch*jem z zonka i jeszcze szczesliwa jestem. On nie sypia już z innymi kobietami. Jak wytarga mi wszystkie włosy, to na pewno ją pokocha i będzie jej wierny, czekam więc na to!! Ja jej życzę szczęścia, jeżeli taka jest recepta na ich szczęśliwe pożycie!!

o 19.49 to podszyw

Jestem bardzo znana pania w moim duzym miescie. Wszyscy mnie szanuja.

19.45 też

Gość co nas nie zabije to wzmocni.
Dlaczego mnie tez nie szanujecie?

Omatuchno jakas zazdrosnica sie czepila mnie a ja taka szczesliwa jestem z moim jarkiem. Czekam wlasnie na niego. Specjalnie dla niego zapuscilam wlosy na plecach. Bedziemy tanczyc bo jestem swietna baletnica.

A ten wpis wyzej to podalam sie za faceta zebyscie wszystkie myslaly ze jakis facet tak mysli ;) Bo taka jestem szczesliwa a on ciagle o mnie mysli ;)

no aż mi ciebie podszywie żal, jak się tak już produkujesz. Więc ci opiszę mój dzień. Przyjechał rano jak się zapowiedział, zrobił mi kawę i śniadanie dla mnie i dzieci. Naszą ulubioną jajecznicę. Malowanie kuchni zapowiedział wcześniej, chciałam tylko ją odświeżyć, jednak moja córka stwierdziła, że nikt się nie pozna jak się ją przemaluje na te same kolory i zrobiła mi "kuchenną rewolucję" , po swojemu, wybrała kolory, mój syn poparł decyzję swojej siostry, pojechali i kupili farby. I mam teraz jeden ogólny rozpierdol w kuchni.Muszę kupić rolety itp. itd. I jest fajnie.Napisz coś od siebie.

Gość gdgdjdjr
Nie wytlumaczycie idiotce ze to co robi to kureswto zwykle a jej dzieci na to patrza.Ona powinna sie leczyc, skoro uwaza ze takie zycie w trojkacie jest calkiem normalne i daje sygnal dziecia ze moga sie kurwic ile wlezie a jak syn czy corka zalozy rodzine to tez moga zdradzac na prawo i lewo i sie kurwic bo przeciez przyklad wezma z mamusi kurweki.Potem sie dziwic ze w Polsce tyle patologi,jak kurwy co sie z zonatymi szlaja, wychowuja dzieci.I jeszcze jaka ona szczesliwa,zesrac sie mozna ze smiechu.Maz uciekl od niej z inna,zaden normalny facet jej nie chce to se przygruchala zonatego.A on ja tak kocha ale zony nie zostawi hehehehe:-).

"Maz uciekl od niej z inna,zaden normalny facet jej nie chce to se przygruchala zonatego" Możesz spać spokojnie, jak to nie twój mąż, to mnie nie interesuje!! Myślę, że nie twój, chociaż srasz po portkach!!, Tak właśnie ten żonaty facet jest moim facetem, ten żonaty facet daje mi mnóstwo szczęścia, przyjeżdża i mnie uszszęśliwia.