Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...umre...

tesknie za kochankiem..

Polecane posty

Gość co nas nie zabije to wzmocni.
Ale podszyw sie rozpisal hahaha taka szczesliwa a pisze za mnie takie bzdety ze lomatko klekajcie narody. Jestem szczesliwa,byl ,poglaskal mnie jak pieska i wrocil do swej zony zolzy. Cos ci sie pomylilo to nie kuchnie mi pomalowal tylko piwnice bo zrobilam dla niego ogorki kiszone i zeby ladnie bylo tak pod kolor. Teraz synek ,troszke niedorozwiniety,placze wiec musze isc. Zatancze jeszcze tylko bo jestem super tancerka. I zadzwonie do kumpli ,poplotkuje ,bo mam duzo super kumpli i ide spac ,bede snila o moim ukochanym bo taka szczesliwa jestem ze go mam. Jutro wpadnie zeby mi kanapke zrobic bo ja nie umiem.

A dziś już mnie obudził i wzmocnił. Potem zrobił kanapkę i zasznurował mi buciki. Pomachał dzieciom radośnie obspermionym fiutem. Córka sie posikała, a syn wybałuszył oczy (jak każdego ranka) - i tak poszli do szkoły. Czekam z utęsknieniem wieczora - obiecał że wpadnie, żeby mi rozwiązać buciki. ;)

Gość ...umre...
Ty kretynie ty,dokladnie znam wpisy co nas nie zabije to wzmocni,takze daruj sobie te popierdolone teksty i won z mego topicu!!! Witam Cie co nas nie zabije... Odezwal sie on,bylam w szoku,pisalam ze sie widzielismy,jednak cos mi tu nie gra... Dzisiaj sie z nim zobacze ok 15.00,musze wyciagnac z niego wszystko..! Fajnie ze jestes szczesliwa i jest Ci z nim dobrze,zostan tak,jak dlugo bedziesz mogla,to Twoje zycie i jesli Twoje dzieci,rodzina,przyjaciele pogodzili sie z tym i to akceptuja,to wypada tylko pogratulowac... mysle ze to jest tylko kwestia czasu,kiedy to on sam odejdzie od zony,wiem,ze tego nie chcesz,ale on juz raczej wybral-Ciebie!:) xxxxxxxxxxxxxxxx do przygladam sie dyskusji tej,witaj w klubie:D

Gość do umre....
Rozumiem, że o 15 to twój mąż będzie zajmował się dziećmi, gdy ty polecisz na spotkanko z kochasiem. Ważne, że teście niczego się nie domyślają i wierzą, że ich synowa jest ok., a to gówno prawda ;-) :-)

Gość ...umre...
Tak moj maz bedzie zajmowal sie calym tym bajzlem ja musze sie spotkac z nim bo umre jak tego nie zrobie .

Gość ...umre...
a ta dalej o tych tesciach......................:D

Gość ...umre...
a ta dalej o tych tesciach..........:D

To cudownie ,kochana lec lec. Badz szczesliwa. Ja jestem taka szczesliwa ze az mnie mdli.Gratuluje . Dzieci nie wazne ,tesciowej sprzedasz jakis kit ze dluga kolejka byla w miesnym i jakos to bedzie.

Gość do umre....
A dlaczego kryjesz się tak bardzo ze swoją miłością do kochanka? Skoro łączy was takie wspaniałe uczucie, dlaczego chowacie się po kątach, jak szczury? Nie macie odwagi przyznać się wszystkim, że kochacie się do szaleństwa? Zachowujcie się jak dorośli, a nie jak małolaty :-)

Gość ...umre...
kryjemy sie,bo na dzien dzisiejszy nie wyobrazam sobie,aby moje dzieic wychowywaly sie bez ojca,wiec poki co,jest dobrze tak jak jest

Gość do umre....
Powiedz w końcu teściom, że wasze małżeństwo to parodia, gra i pozory, bo kochasz innego. Ale ty pewnie pójdziesz na święta podzielić się z nimi jajeczkiem i będziesz udawawać dobrą synową i wzorową żonę ;-) :-D

Gość llllllllll
A ty dalej nic nie rozumiesz ? Ty ty i tylko ty,nie waznni oszukiwani ludzie nie ,bo ty chcesz cyc szczesliwa .Mam nadzieje ze kochas jasno ci wytlumaczy dzisiaj ,ze ma cie w dupie :).I ze uklada sobie od nowa zycie a ty mu tylko przeszkadzasz .

Gość do umre....
Jak to mają wychowywać bez ojca? Przecież praw rodzicielskich go nie pozbędziesz i będzie widywał wasze dzieci.... Kochanek nie może być zastępczym ojcem? Nie lubi twoich dzieci?

Gość ...umre...
Jestem taka inteligentna odkrylam kropeczke ojojoj pochwale sie dzisiaj ukochanemu o tym. Tak na swieta pojde do tesciowej ,bede udawac ze jest super.

Gość ...umre...
lllllll widzisz jak sie mylisz,wlasnie dostalam pieknego smsa na powitanie... wybaczcie mi ale nie bede wchodzic z Wami w zadna konwersacje juz nigdy wiecej! Nie mam na to czasu ani najmniejszej ochoty! Czekam na Was co nas nie zabije to wzmocni i Talib Jutro raczej popiszemy na spokojnie bo ciagle sie mijamy:) Wy pracujecie na rano,ja na nocki...pozdrawiam Was cieplo

Gość do umre....
Czy zamierza być dochodzącym co jakiś czas kochasiem jak u "co nas nie ...." i będzie po prostu dobrym wujkiem? W ogóle nie planujecie ze sobą wspólnej przyszłości? :-)

Gość do umre....
Jeśli nie chce być z tobą na stałe, to resztę dopisz sobie sama :-D Ciebie traktuje jak gumową lalę, a potem wraca do żony i dziecka... Oj naiwna istoto, w sumie to mi ciebie żal, bo masz rozum dziecka...

Tak bede sie z nim spotykac do konca swiata,nigdy mnie nie zostawi bo widze cierpienie w jego oczach.

Gość .hmm...
od teraz jestem pod tym nickiem,bo jakis palant podszyl sie za mnie i zalozyl haslo! Bezczelni! napisze jeszcze do umre... Nie pozbede praw ojca moich dzieci ale to nie jest juz to samo... poza tym ja nie wiem,co bedzie dzialo sie za miesiac -dwa,byc moze ktos mi wybije mlotkiem z glowy mego sasiada a byc moze zrobimy tak jak mowisz czyli powiemy o wszystkim... Rozmawialaismy duzo na temat ostatnio,na koniec zapytal czy ja tak na powaznie o tym mowie? of korsss odpowiedzialam tak... chcemy byc razem,ale moje dzieci sa dla mnie calym moim swiatem i wiem,ze beda cierpiec jesli nie beda mialy Tatusia 24godz/dobe a dla nich zrobie wszystko

Gość do umre....
Jeśli tak cierpi, to dlaczego spotykacie się ukradkiem? Zamieszkajcie ze sobą i bądźcie szczęśliwi na co dzień, kochajcie się w dzień i w nocy? Wtedy nie będzie cierpiał :-) x Chesz udawać do śmierci, że kochasz męża, że go nie zdradzasz, że jesteś dobbrą żoną?

Gość do umre....
Prędzej czy później wasz dalszy romans wyjdzie na jaw i wtedy będziesz ryczeć jak dziecko.... x Mąż dostanie rozwód z twojej winy, bo to nie ON zdradza, ale TY !!!

Gość do umre....
poczekaj na talibka albo "co nas nie..." napiszą to co chcesz usłyszeć ;-)

Gość .hmm...
napewno masz racje w tym co piszesz (do umre..),ale to nie jest wszystko takie proste! Tak nalezaloby zrobic,teoretycznie ale nie praktycznie! Ja nie jestem dumna z tego,ze przyprawiam mezowi rogi,tylko te moje uczucie do kochanka jest silniejsze ode mnie! ja nie potrafie z nim skonczyc,poprostu nie potrafie,bo albo ja sie odezwe albo on i w kolko to samo! My wiemy o tym,ze krzywdzimy swoje rodziny,mamy dzieci.... eeee tam,nie bede sie powtarzac,nie zrozumiesz tego:(

Gość ...umre..
I nie myślcie sobie że chodzi o sex. Owszem będziemy się bawić pałą. Ale każdy swoją. A teraz wynocha podszywy niewypałowane!! ;)

Gość .hmm...
czekam z niecierpliwoscia:D