Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...umre...

tesknie za kochankiem..

Polecane posty

Gość okolice
a ja jstem ciekaa jak spędziła dzień hmmmm i co nas nie zabije, bo coŚ otstanio nie piszą nasze primabaleriny :-)

siemaneczko kobitki:D fiu fiu fiu,ktos tu znalazl swoja idolke:D szkoda,ze to nie ja!:) no i nie moge w to uwierzyc,Ty dyzurna mojego topiku,nie da rady odpowiedziec na te wszystkie pytania,ktora Ci zadaje ta biedna zdradzona dziewczynka??? a moze ja jej w czyms pomoge?:D Twałpo,co z Toba!? aha,szeda czy szweda? Coraz czesciej zauwazam,ze gubisz literki? Czyzbys miala jakis problem?:D okolice po staremu poki co,mialam zapierdol w pracy a teraz dyzuruje w domu:D mam kilka dni wolnego,wiec bede zaraz za Twałpo( ona jest szybsza):( ! idzie wiosna,sloneczko swieci coraz czesciej ale mnie jakos matywacji brakuje...do wszystkiego... na nic nie mam ochoty...

Gość do hmmmm.
A nie pomyślałaś, że ta biedna zdradzona dziewczyna, to może żona twojego byłego kochasia? :-( Już ją powiadomiłaś o zadradach jej męża, bo on już cię nie chce? Taka chęć zemsty, co ;-)Pyskata jesteś, a szkoda, że zwykłej ludzkiej uczciwości ci brak przede wszystkim dla rodziny, bo męża zdradzałaś, teściów i rodziców oszukujesz, że jest super, a to gowno prawda.... Nawarzyłaś piwa, a teraz najbardziej cierpi twoj mąż...

Gość mam pytanie do Twałpo
Witam Cię hmmmm, zauważ, że ja te twałpo celowo podpuszczałam. Nie nie jestem zdradzona i nie zdradziłam. Mam więcej sympati do Ciebie niż do niej. Zauważyłam, ze ona oprócz zaśmiecania Ci topiku nie jest w stanie nic konstruktywanego i mądrego napisać. Przepraszam, że Ciebie tam tak nazwałam, było mi to potrzebne do mojego doświadczenia. Właśnie chciałam Ci pokazać kim ona jest, żebyś się jej wpisami nie przejmowała. Zauważ, że ona nie ma za grosz empatii do nikogo, zauważ, że nawet nie byłaby w stanie doradzić zdradzonej kobiecie.

Gość mam pytanie do Twałpo
"mam pytanie do Twałpo - ty sie chyba z łysym macałaś. Przez ściane! Sama sie myknij na leżanke i wyspowiadaj psychiatrze. A może też marzysz o moim mężu na sianie? " Cytat twałpo, zauważ, że ona się zorientowała, że mam pewne doświadczenie, bała się mi odpisać, bo boi się kompromitacji. Ta kobieta leczyła się psychiatrycznie i ma głęboką traumę, zostawił ją mąż. Tyle wywnioskowałam. Jej mąż jej nie zdradził, tylko od niej odszedł do innej kobiety. Nigdy się z tym faktem nie pogodziła.

DO HMMM.... a ty skad taka pewna jestes,ze powiedzialam jego zonie? Snilo ci sie? Nawarzylam sobie piwa i go wypije,chocby i cala beczke,nie mowie,ze nie! A czy pyskata jestem,moze i jestem, ale niestety takie czasy nastaly...!

mam pytanie do Twałpo witam Cie:) tak,wiedzialam,ze to podpucha,ze ktos chce ja poznac,ja juz dawno poznalam i rowniez stwierdzialm,ze jest samotna,zostawiona przez meza:( no coz takie zycie,nie ma idealnych zwiazkow,wiec Twałpo,glowa do gory,my Ci pomozemy:D:D dawaj te swoje teksty z nizin:D

Gość talib
Witam wszystkich, widzę, że wpisy pełne chamstwa i prostactwa TWAŁPO nie tylko mnie szokują, ja tylko się zastanawiam, skąd tyle chamskiego słownictwa ludzie gromadzą w sobie i że im to nie przeszkadza takie prostackie wyrażanie się, brrr.

czesc talib:) wiesz, ja tego czasem nie rozumiem,czasem mysle,ze oni wyzywaja sie na forum,maja problemy w pracy,w domu,z mezami i przenosza to wszystko na klawiature... ale zobacz,ze zadna z nich nie umie odpowiedziec na pytanie dlaczego tutaj wchodza? akurat na moj topik i krzycza tak,ze im wlosy deba staja! no,zrozumiale jest to,ze wyzywaja mnie,co nas nie zabije,joyjoy ale dlaczego te rozne slowa spadaja na dziewczyny ktore nic ze zdrada nie mialy wspolnego,ale ktore twierdza ze nas rozumieja! One tez sa kurwami,szmatami itp. Twałpo tak stwierdzila:( talib,Ty rowniez dostalas pare zjebek,bo nas rozumiesz:) chwala Ci za Twoje dobre serce...

Gość przecież twałpo
do hmnmm. Twałpo - masz rację Jest dumna ze swoich wpisów ale nikt jej nie popiera więc robi to sama jako inna osoba TWAŁPO mam pytanie do Twałpo - ty sie chyba z łysym macałaś. Przez ściane! Sama sie myknij na leżanke i wyspowiadaj psychiatrze. Która z Was wie że sesja terapeutyczna u psychiatry odbywa się na leżance? znawczyni od alimentów się pogustach jest raczej chora, a nie Twałpo Ona bardzo mądrze pisze i trafnie W jej głowie siedzą rożne osoby

Gość talib
Tak, dostałam kilka mocnych słów od TWAŁPO, ale śmieszą mnie takie wypowiedzi w stylu TWAŁPO, to świadczy o niskim poczuciu własnej wartości, dlatego ludzie obrzucają błotem innych. Co do Pana o ps. no to ja się wypowiem dla hmmm, napisał prawdę co czuje i jak postąpi za kilka lat, na pewno nie jest to chwalebne takie planowanie z premedytacją, ale czy nikt się nie zastanowi dlaczego tak jest, dlaczego żona nie jest dla niego wszystkim, a może właśnie ta żona po założeniu obrączki ma gdzieś staranie się o siebie i o męża o wspólne życie, tylko może jej w głowie sprzątanie gotowanie i dzieci, a mąż i wspólne przebywanie razem to już nie ważne, ważne może dla niej to, że złowiła chłopa i ma męża. Żeby kogoś ocenić to trzeba poznać dwie strony medalu i zastanowić się co jest/było przyczyną.

Gość brawo za popieranie
nieuczciwosci, brawo :) Jeszcze raz brawo za brak zrozumienia ,ze nieporozumieniom w zwiazku winne sa dwie osoby a zdradzie tylko zdradzajacy . Kobiety moze i zbyt wulgarnie ,dosadnie okreslaja wasz styl zycia .Ale mowia prawde ,ktora do was nie dotrze .Za wszelka cene chcecie sie wybielic .Dlatego z utesknieniem czekacie na posty popierajace wszech obecny dzisiaj schmetat zycia .Nad niczym nie bede pracowala .To ja mam byc szczesliwa .Egoizm to nic zlego pod warunkiem ze to jest egoizm nie krzywdzacy innych .Tak mozna mowic jestem wazna i ogladac sie wokol i zobaczyc .Nie jestem sama .Zdecydowalam sie na zwiazek ,dzieci .I dlatego mysle o nich nie krzywdzac .Np odchodzac od niekochanego meza /zony .

Gość brawo za popieranie
hmm coz takiego zlego zrobil ci maz ,ze go zdradzalas i nadal chcialas zdradzac ,jednoczesnie nie rozstajac sie z nim ? Pil ,bil przyprawial ci damski odpowiednik rogow ? A co ty zrobilas w kierunku naprawy relacji z mezem ? Rozmawialas z nim ? Skupilas sie na adoracjii sasiada .A teraz zamiast byc wkurwiona na siebie ,nadal obwiniasz zlego meza ,szuje kochanka .Tylko nie siebie . Moze to w Tobie jest problem .Moze to ty nie potrafisz zyc sama .Wiklasz sie w zwiazki z tchorzostwa .Ze strachu ze wszyscy maja kogos a Ty nie ?

Gość czyż by?
Twałpo w innym stylu? No walnij tu komentarzem takim jak to dotychczas pisałaś.

Gość pogustach
O widze, ze panie "wyzwolone" snuja juz nawet teorie spiskowe, ze Twaplo to 3X inne nicki. Niedobrze z wami naprawde, z tego mataczenia wlasnych bliskich sadzicie, ze inni tez jak wy oszukuja. Nie mierzcie wlasna miara, nedzna miara. Dlaczego tu wchodze? Dziwne pytanie, dlaczego ludzie pisuja na kafeterii?

Gość czyż by?
Charakterystycznym sposobem zachowania się osób paranoidalnych jest to, że są one zdolne do poprawnego rozumowania i dyskusji. Ludzie z zaburzeniami psychicznymi są czasami bardzo elokwentni, wypowaidają się na różne tematy a ich argumentacja jest spójna i logiczna. Prowadzą dyskusję do momentu kiedy argumenty rozmówcy podważają ich idee nadwartościowe, zaczynają kruszyć utrwalone stereotypy myślenia, albo zmuszają do uznania wniosku uprzednio podświadomie odrzuconego. Takim postępowaniem wyzwalamy u nich potok wywpowiedzii często obrażających rozmówcę, ale zawsze w jakimś stopniu sugestywnych. Tego rodzaju wypowiedzi budzą awersję u ludzi kulturalnych i rozsądnych. W zaburzeniu paranoicznym jest deficyt umiejętności "postawienia się poza sobą", poznawczej "decentracji", wejścia "w skórę innego". Chodzi po prostu o zwykłą empatię czy współczucie którego nie potrafią okazać . Potrafią udzielać odpowiedzi w różnych stylach od wręcz agresywnych do nadzwyczaj łagodnych, tkwiąc dalej przy swoim stereotypie.

Gość czyż by?
Skąd ty wiesz że to tyko teorie że twałpo to nie 3 w jednym? Ja jestem pewna tego co piszę.

Gość czyż by?
pogustach, twałpo czy jak tam jeszcze się mianujesz głupie jest to co tutaj robisz

Gość talib
do brawo za popieranie a jak uważasz, że jak się w związku źle dzieje to jest winna tylko jedna osoba?skoro ludzie się kochają i umieją ze sobą rozmawiać to wszystko jest ok, ale najczęściej jest tak, że po ślubie niektórym wydaje się, że mają tę osobę już dożywotnio i siadają na tzw. laurach nie starają się nie dbają, warczą na siebie i zaczynają się problemy, a to że jedna z tego bałaganu ucieka w zdradę, no cóż takie życie i tacy ludzie i mylne jest takie twoje pisanie, że brawo nieuczciwości, i że uczestniczący w tym forum czekają na na czyjeś poparcie. W jednym masz tylko rację, czasami ludziom nie chce się pracować nad sobą i nad związkiem, ale uwierz mi, że czasami jest tak, że jedno pracuje a drugiemu wydaje się, że pracuje nad związkiem, a zdziwienie przychodzi wtedy, gdy okaże się, że jedno znalazło sobie innego partnera.

Gość talib
TWAŁPO, jak czytam twoje wypowiedzi to przynajmniej się uśmieję, a szczególnie jak napisałeś o wyglądzie policjantek, jakie to płytkie.

Gość TWAŁPO
Innego partnera poi ślubie to sobie można znaleźć do brydża. A nie do ruchania!!!

Gość TWAŁPO
To nie płytkie - tylko brzydkie :)

Gość talib
TWAŁPO jaki ty prostacki jesteś,ty kogoś ruchasz?napisałam twoim językiem to może zrozumiesz, bo jak ktoś pisze coś normalnie to masz problemy ze zrozumieniem. Skoro po ślubie małżonkowie nie starają się o siebie na zasadzie mam żonę/męża, więc mam dożywocie, i na zasadzie mam gdzieś dbanie o siebie i o męża, to jak długo tak można, stąd się biorą inni partnerzy, a tym samym zdrady. A tobie się TWAŁPO wydaje, że ślub to wyrok?, skoro są śluby to są i rozwody, a tym samym inni partnerzy.

Gość talib
Ładnie powiedziane.

Gość Ale straszna patologia
Zniecierpek - znowu nie wziąłeś pigułek :classic_cool:

no to ja się wypowiem dla hmm proszę powiedz, czego Ci zabrakło wmałżeństwie? i dlaczego ta druga jest dla Ciebie wszystkim? ludzie zamiast obrzucać się błotem powinni się uczyć na doświadczeniach innych, dlatego proszę odpowiedz na moje pytania.

Gość talib
do Ale straszna patologia skoro taka tu straszna patologia to po co wchodzisz i czytasz, nie wnosisz nic twórczego do tego tematu, więc nie potrzebne są wpisy typu patologia, bo co? bo ludzie piszą prawdę, która tak w oczy kole niby tych wszystkich uczciwych ludzi?

Gość talib
i znów się można pośmiać z ciebie TWAŁPO, skąd w tobie tyle irytacji?jesteś taki prosty i żałosny

Gość TWAŁPO
A ty tępa i zacięta? ;)