Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonim O

IDZIE WIOSNA !!!Jutro startuje z dietą, kto ma ochotę się przyłączyć?

Polecane posty

ale juz się lepiej czujesz czy nadal masz jakies dolegliwości ? a ja niedawno tez sie zarejestrowałam na groupon ale jeszcze nic nie zakupilam, trzeba przyznać, ze oferty maja dobre :) a jaki kolorek chcesz?

a mi koleżanka sprzedała bo stwierdziła że jednak nie chce iść. Chcę jakiś czekoladowy brąz..Nie wiem co mnie podkusiło we wrześniu żeby sobie zrobić jasne włosy, już się patrzeć na nie nie mogę. Ciemne brązy to zdecydowanie moje odcienie:) Niby nic się nie dzieje,ale nadal czuję się kiepsko. O i jeszcze wysypka mnie dopadła na dekolcie straszna:(

ooo mi tez sie podobaja brązy, zdecydowanie :) a co tam psoci Twój ? mój przyjaciel niestety nie złozyl mi zyczen nawet po fakcie i niestety ma juz u mnie mega minusa.

jakoś nie mogę się z nim dogadać dzisiaj, zresztą zaczął się robić strasznie zazdrosny i strasznie się czepia odkąd już trochę schudłam i odważniej się ubieram. no mój był u mnie w dzień kobiet ale bez prezentu co zostało mu wybaczone :P bo musiał spłacić samochód.. ale dalej utrzymujecie kontakt?

a co do włosów jeszcze dopowiem, że tak się zastanawiam bo mam strasznie ich dużo na głowie..chciałabym zmniejszyć jakoś objętość bo się długo i ciężko prostuje..ale boję się że jak powiem fryzjerce żeby coś z nimi zrobiła to będę miała przed uszy :|

o matko, Ty się ciesz, ze masz gęste włosy. Mi ostatnio sie osłabiły i zrobiły się cieńkie :( chciałabym miec piekne grube włosy. Utrzymujemy kontakt, ale jakos mi przeszlo...no zeby nie złozyc zyczen ...:o eee no ja sie nie dziwie, ze zazdrosny hehe

ja mam bardzo grube, codziennie walczę z prostownicą. Kiedyś miałam długie,do pasa, ale to było sto lat temu, a teraz niestety tylko takie do ramion. Już się nie mogę doczekać aż wrócę do ciemnego koloru :D no niech będzie trochę zazdrosny, niech poczuje że jestem pewniejsza siebie i że to teraz on musi za mną latać a nie tak jak kiedyś było że ja za nim... i może właśnie dlatego ten związek miał tyle niepowodzeń bo on wiedział,że może wszystko i że zawsze będę czekać. zjadłam kolację o 18 i o dziwo nie czuję głodu, cud jakiś:p

tak, faceci jak poczują się zagrozeni to wtedy potrafią się wykazać :) dobrze czasem taka zazdrosc działa na związek :)

no to niech się w końcu wykazuje, najwyzsza pora.. Chyba sobie jutro kupię maślankę:) Bardzo lubię z musli na śniadanie:)

przypomnij jeszcze raz jak robisz taki koktajl ? może i ja się skusze któregoś dnia na coś innego:P kurcze moje początki diety to przede wszystkim dużo jogurtów naturalnych..teraz coś mi nie po drodze z nimi:P

moje włosy są naturalnie puszyste i niestety naturalnie kręcone :p tylko nie w taki ładny sposob, tylko każdy włos w inną stronę. Dlatego codziennie rano muszę się nieźle nagimnastykować żeby były proste. Kurcze narobiłaś mi ochoty na jagody :)

Gość halinkacvn72
hej dziewczyny ja sie przeziembilam i jutro gnije w domu robie sobie przerwe od silowni jakies 2 dni, Angel jak sie czujesz?? Mam nadzieje ze juz lepiej

Gość halinkacvn72
trzymam sie diety , wiesz smarkate lata mi sie wlaczyly i nie mam za bardzo ochoty jesc tylko pije jak wielblad , kicha mnie tak ze boje sie ze mi kinol odpadnie

ojjj to współczuję..coś wszyscy dookoła chorzy, mój brat też dziś do szkoły nie poszedł bo się rozchorował i mama też. dobrze że z nimi nie mieszkam bo jeszcze i mnie by zarazili, a tak to na razie walczę z tymi problemami żołądkowymi. Nic się nie dzieje póki co ale brzuch jakoś dziwnie boli.

Gość halinkacvn72
myslisz ze to jakis wirus czy sie czyms przytrulas

właśnie nie wiem :( jem w miarę lekkie rzeczy..:( mam nadzieję, że jutro już będzie wszystko ok! Pseudonim chyba nam uciekła spać bez pożegnania hehe ;)) Halinka a Ty gdzieś za granicą siedzisz tak?

a to nie zazdroszcze jak kecone, choc piękne. Podobaja mi sie loki. A jagody pyszne, uwielbiam. Na szczescie moja bratowa uwielbia chodzic na jagody i dzieki temu mam ich mnostwo :) zaprawiam oczywiscie

jestem jestem tylko na gadu mnie atakują znajomi i tak troszke tu troszke tam :D dziewczyny zdrowiejcie szybko :)

Gość halinkacvn72
mieszkam teraz w hampton , virginia

Gość halinkacvn72
ja sie zarazilam w pracy bo dziady kichaja , smarkaja i bakterie z kazdej strony

Angel ja na dietowaniu tez miałam jeden dzien kryzysu znaczy sie mdlilo mnie nieziemsko, nic nie moglam jest a zoładek mnie bolał ze hej. A na drugi juz ok

o pseudonim myślałam,że zasnęłaś :) wiesz ja już jestem na diecie ponad 2 miesiące i nic mi wcześniej nie było i czułam się ok..więc albo coś mi zaszkodziło albo wirus jakiś okropny..

Gość halinkacvn72
pewnie jakis wirus jedno dniowy jutro wstaniesz silna pelna energi , zwlasza ze idziesz do fryzjera , wysiedzisz te 3 h i pozniej chlopak nie bedzie sie mogl od Ciebie oderwac

oby tak było! uciekam dziewczyny spać, chociaż pewnie ciężko będzie zasnąć skoro cały dzień leżałam itp..ale rano trzeba wstać. Miłej nocki !