Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie pasuję do wymagań

Nie mam cech, które są ważne dla kobiet, dlatego jestem. Nie tchórzę

Polecane posty

Jestem pracownikiem biurowo-administracyjnym zajmującym się też czasem obsługą klienta. Może i totalnie przeciętni mają kobiety, ale np. proste i po zawodówce

Gość ogromne wymagania kobiet
kobiety dzis maja ogromne wymagania

Gość tamborihihine
....

Masz coś z głową koleś :o tej nie chcesz tamtej nie... Sam nie spełniasz wymagań wiec ich nie stawiaj kobietom, przecież to logiczne

Gość tamborihihine
A co jest złego takiego w przeciętnych facetach, że nie mają przeciętnych kobiet, tylko 'proste i po zawodówkach'? Skąd dla tej masy przeciętniaków znajdują się te kobiety po zawodówkach, skoro od ładnych paru lat uczy się tam jakaś mniejszość?

Akurat coś tam sobą reprezentuję, potrafię się wysławiać, obcuję z kulturą i na pewnym poziomie funkcjonuję

Gość wbrew pozorom
sporo dziewczyn nie teraz matury

Gość to chyba jakiś zły sen!
Nie wiem czy mam się śmiać,czy płakać,kiedy czytam posty życiowych oferm i nieudaczników,którzy marudzą że żadna piękna,wykształcona i interesująca kobieta nie poznała się jeszcze na ich "bogatym wnętrzu":/ Jęczysz,że kobiety mają za duże wymagania,a sam masz jakie?

Nie szukam jakiejś mega pięknej, ale wyższe studia powinna mieć skończone

A po co jej wyższe studia? Przecież jesteś urzędasem więc synonimem nudziarza.

Gość hemoglobina 611
pan autor wątku to typowy przykłąd "przerostu formy nad treścią ".. Sam niby dostrzega swe wady i niedoskonałość ale od kobiety wymaga nie wiadomo czego !!! wiesz ale to śmieszne bo takie kobiety jakie ty byś chciał mieć NIE CHCĄ CIEBIe.....

Chłopie ciesz się jeśli jakakolwiek cie zechce :D a ty pewnie masz jakieś humanistyczne studia tak ? To nawet o nich wspominać nie musisz bo znaczą tyle co zeszłoroczny śnieg. Myślisz że jesteś lepszy z tego powodu?

Gość hemoglobina 611
takie po studiach mają większe wymagania a ty ich nie spełniasz

Gość hemoglobina 611
Krw Edward ma racje .... nie myślcie że jesteście lepsi bo macie studia ..... bo nie tylko to się liczy podam przykład znam gościa oczytanego i bardzo inteligentnego dodam że należy do Mensy [ jeśłi wiesz o co chodzi ] nie skończył studió a jakiś tam powodów Ma swoją działaność gospodarczą , wiedzie mu się super dobrze jest miły czarujący i szarmancki I NIGDY NIE NARZEKAŁ NA BRAK KOBIET A ZNAM też nieudaczników po studiach humanistycznych którzy bez pracy siedzą w domu pierdzą w stołek .... lub pracują w pracach z któych są niezadowoleni a ich styl bycia odpocha każdą kobietę .... Nie mówię żeby być po podstawóce ale nie podniecaj się aż tak tymi studiami i swe wymagania możesz sobie mieć .,...prosze bardzo ....ale sam będziesz ... bye

To, że ma studia humanistyczne to dobrze akurat. Może mieć piękną i inteligentną dziewczynę, tylko musi być dla nich pociągający i męski. Generalnie o to chodzi u faceta. No albo inżynier - tacy też mają branie. Często najfajniejsze kobiety są z inżynierami.

Gość tamborihihine
No szkoda, żebyś szukał pięknej z ryjem poturbowanym trądzikiem. A ja nadal nie wiem, dlaczego przeciętni faceci mają proste kobiety po zawodówkach. Co z przeciętnymi kobietami?

Dzięki humanistycznym studiom: nie musiałem iść do wojska i mam pracę biurową, w korporacji. To już coś. Inaczej bym pewnie był po wojsku i robił na magazynie jako robotnik niewykwalifikowany. A związek z panną po zawodówce by mi tylko obniżył pewnie samoocenę i wprowadził w poczucie beznadziejności

Nie wiem gdzie Ty to widzisz? Panny po zawódwce są z takimi samymi kolesiami. Generalnie przeważnie ludzie na swoim poziomie się dobierają.

Gość Nie interesują ciebie proste
kobiety na przykład ekspedientki?! :D Dzisiaj za ladą często pracują dziewczyny po studiach, z językami, mój mąż pracował z matematykami, świetnymi goścmi na poziomie, co robili jako magazynierzy! Bo pracy NIE ma, a żyć trzeba, ty ciulu biurowy! Siedzisz za tym biurkiem, grosze zarabiasz, biurową posadkę pewnie ciocia załatwiła i on nie będzie brał prostej dziewczyny ekspedientki. Wyższa półka się odezwała - cieć za 1500 zł, bez prawka nawet, co jest podstawą w dzisiejszym świecie i żadna z tobą autobusami nie będzie jeździć! :Buahaha :D

Przeciętna, ale już całkiem ładna, po studiach, z pracą w korporacji może się okazać całkiem dobrą partią, dziewczyną ze sporym powodzeniem

Gość pośmiac się można
ha ha ... nikt nie chciałby całować mordki z trądzikiem .. feeee a już na pewno żadna ładna z cerą kjak marzenie nie tknie takiej zarazy jak , bo ..a nuż a jeszcze sie zarazi ch o l e r s t w e m .....

Edward masz dobry gust muzyczny:) pare tych zespolow z twojej stopki sama bardzo lubie:)

Gość Nie interesują ciebie proste
Prawda jest taka, że rzeczywiście nie spełniasz nawet podstawowych wymagań, więc o co ci chodzi? Siedź za biurkiem, puchnij z dumy, bo nie robisz za fizola i to ci wystarcza do szczęścia i nie marudź 🖐️

Gość pośmiac się można
Nie interesują ciebie proste bardzo mądrze dziewczyna napisała popieram w 100 procentach ... jak widać autor wątku to tępe stworzenei , mimo że studia jakoś skończył .....w trudem ....ale skonczył ... poczytaj tumanie jeszcze raz mądrą wypowiedź tej kobiety Nie interesują ciebie proste kobiety na przykład ekspedientki?! Dzisiaj za ladą często pracują dziewczyny po studiach, z językami, mój mąż pracował z matematykami, świetnymi goścmi na poziomie, co robili jako magazynierzy! Bo pracy NIE ma, a żyć trzeba, ty ciulu biurowy! Siedzisz za tym biurkiem, grosze zarabiasz, biurową posadkę pewnie ciocia załatwiła i on nie będzie brał prostej dziewczyny ekspedientki. Wyższa półka się odezwała - cieć za 1500 zł, bez prawka nawet, co jest podstawą w dzisiejszym świecie i żadna z tobą autobusami nie będzie jeździć! :Buahaha

Trądzik już praktycznie wyleczyłem do końca. A jak patrzę na rówieśników to aż tak źle w porównaniu co do niektórych się ustawiłem

Ja nie mam studiów, a też bym nie chciał prostej. Lubię kobiety inteligentne i zadbane. Połączenie seksownej kobiety i matki Polki.