Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość InteligentnyMateusz

Co dzisiaj zjadłaś/zjadłeś?

Polecane posty

Gość InteligentnyMateusz

Ja zacznę 1)7:00 jogurt naturalny + musli tropikalne BIO 2)9:00 mini Andruty naturalne (6 płatków; pszenica 100%) + masło migdałowe BIO (99,99% migdałów + sól) 3)11:00 pół fileta dorsza + mała bułka razowa + pestki słonecznika BIO + papryka 4)13:00 banan + kasza kuskus BIO + figi suszone BIO 5)15:00 ryż basmati BIO + pierś z indyka + marchewka 6)17:00 5 małych naleśników razowych BIO + pieczarki + cebula 7)19:30 pół bułki razowej + miód BIO 8) 20:00 makaron durum BIO + cebula + szynka + twaróg BIO + papryka

Gość takajednaiuiw3u
- talerz kaszy manny - banan - wafelek nesquik - kawa z cukrem i mlekiem - zielona herbata - 2 kanapki z żołtym serem i rzodkiewką - herbata x 2 - pomidor - troche sera feta z oliwą z oliwek i suszonymi pomidorami - krem z brokułów z płatkami migdałów Przez cały dzień popijałam wodę źródlana gazowaną

Gość weqwewqeqw
nie mogłes wymyslic b. kretyńskiego nicka? Jeszcze czułykrzysiu nieprzebity, ale niedaleko...

Gość kuwa nic prawie
bo mam takiego kaca do tej chwili, że umieram :D

Gość InteligentnyMateusz
Od taty, który jest prezesem wielkiej spółki. Kupuję wyłącznie w sklepach ekologicznych, takich jak ekosfera, smak natury, żółty cesarz, organic farma zdrowia, trawa etc. Produkty są znacznie droższe, np. kg gruszek kosztuje w jednym sklepie 28 zł, a kg cukru z brzozy o przeciwstawnym działaniu do cukry rafinowanego - 60 zł.

Gość (nie)normalna
zdecydownie nie były to produkty BIO :D

Gość InteligentnyMateusz
@weqwewqeqw To raczej Twój nick jest kretyński; wystarczy go przeczytać na głos, by się przekonać.

Gość InteligentnyMateusz
Sram mordą

Gość InteligentnyMateusz
Dzisiaj z kolei zjadłem: 1)7:00 jogurt naturalny + musli starożytne BIO 2)9:00 mini Andruty naturalne (6 płatków; pszenica 100%) + osełka górska 3)11:00 tuńczyk + makaron durum + papryka + cebula + czosnek BIO 4)13:00 ryż basmati BIO + pierś z indyka + marchew + papryka 5)15:00 2 naleśniki + szpinak + ser 6)17:00 jabłko + kuskus razowy + figi suszone BIO + rodzynki sułtanki BIO 7)19:30 bułka razowa + osełka górska + szynka + ser żółty + pestki słonecznika

Gość kjb;lkj
sniadanie: bułka z pasztetem i ketchupem, kawa z mlekiem obiad: obwazanek krakowski, pol bulki kolacja: obwarzanek :O miedzyczasie 2 jablka i 3 herbaty owocowe

Gość kokoszkakaaaa
nie mam co jesc.Na sniadanie nic. Obiad o 17- makaron z keczupem. Kolacja- chleb smazony 2 kromki. dziekuje/

Gość uirfyuhfc
2 kanapki z serem i pomidorem kawa kawalek karpatki schabowy z ziemniakami i ogorkiem kiszonym kawa kawalek karpatki chipsy orzeszki herbata

Gość kokoszkakaaaa
a i juz nie mam co jesc. a kasa za 5 dni.

Gość InteligentnyMateusz
1)7:00 mleko + musli 2)9:00 mini Andruty + masło migdałowe 3)11:00 makaron razowy spaghetti + papryka + cebula + kiełbasa + ser zółty 4)13:00 ryż basmati + cielęcina + kapusta 5)15:00 kiwi 6)17:00 3 naleśniki + dżem jeżynowy 7)19:30 4 kromki chleba razowego + masło + pestki słonecznika + kiełbasa + ser żółty

Gość teraz jaa
11;00 3 tosty z serem,szynka i ketchupem, herbatka malinowa z cukrem 14;00 platki ryzowe, sok bananowy 14;30 pol tabliczki czekolady truskawkowej Teraz czekam na obiadek :p