Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walkingaway123

Do facetów umawiających się przez internet!

Polecane posty

Gość walkingaway123

Jak kończycie pierwsze spotkanie w sytuacji, kiedy nie podoba Wam się dziewczyna? Kurtuazyjna propozycja kolejnego spotkania i milczenie, czy po prostu nie poruszacie tego tematu?

Gość ja_paweł_
Gdy sie zegnamy i nie pasuje mi ona, podaje reke, dziekuje za spotkanie i mowie ze w razie czego jestesmy w kontakcie...czasami da sie wyczuc, ze drugiej stronie tez sie nie spodobałem. Wiekszosc rozgarniętych osob wie wtedy, że z kolejnego spotkania nic nie bedzie

Gość walkingaway123
Ale takie "w razie co" to mało konkretna opcja, nie wystarczy podziękować za spotkanie? A z drugiej strony, do kobiet, co jeśli facet nie przypadł Wam do gustu a proponuje kolejne spotkanie?

Gość walkingaway123
Samotny Romantyk, po pierwsze fota moze być nieaktualna, bądź najkorzystniejsza jaką dana osoba posiada, a w realu...no cóz. Poza tym wygląd to nie gwarant dobrego spotkania, wiem z doświadczenia :D Facet z wyglądu ok, pisało się ok, ale na zywo mrukliwy, zero usmiechu, nie chciałąm kontynuować znajomośći.

Gość 00001200110
fotki często nie pokazują calej prawdy... Juz tak kiedys miałam, spotkałam sie z facetem, na fotkach super byl a na zywo...wygladal duzo gorzej, inaczej ?!! To na pewno byly jego zdjecia, takie samo znamie na policzku, pewnie z jakiejs sesji albo wybrane 5 fotek z 500 zrobionych. Modelki wygladają na zdjeciach (bez photoshopa) zajebiscie a w realu to czesto paszczury.

Gość 00001200110
Jesli facet nie przypadl mi do gustu a proponuje kolejne spotkanie to czesto rozmawiamy jeszcze na gg/skypie czy przez telefon a potem powoli zrywam kontakt, rzadziej sie odzywam, staje sie chłodna, mam niby duzo spraw. 99% z nich domysla sie o co chodzi i kontakt sie urywa. Rzadko chodze na randki, bylam moze na 15 ? od 16rż. Teraz dałam sobie spokoj, wole zając sie studiami